|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() a jak na Infernie
![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nie chciej wiedziec ile , na rooku jest non stop pelno brazoli i szwedow chcacych zabawic sie na pvp enforced
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookers of Peace
Poziom: 46
Skille: 23/28
Poziom mag.: 0?
|
![]() Na Shanerze jest tylko pięciu polskich graczy przekraczających 15 lvl... Są to Ja - Urbinho Rook'Slayer (44), Zeth Xard (36), Rook-Marian (18-19), Erain Zidla (19) i Haat Rook'Slayer (17). Był jeszcze Katana Rook'Slayer miał 26 poziom, ale niewiem co go sprowokowało aby wyjść na Maina. Głupota? Największy poziom ma Devilish Stress (61) w dodatku Retired. Teoretycznie nie ma Botterów (teraz nie wiem jak jest z tym na PACC Arena ponieważ skończył mi się PACC). Jednymi z tych którzy botowali i już raczej tego nie robią bo mieli zablokowane konto na 30 dni to: Insane Hughh (50), Thark Dwex (52), zresztą też są już retired...
Więc zapraszam na Shanere, ponieważ miło byłoby zobaczyć nowego gracza z Polski ![]() P.S. Na Shanerze jest bardzo dobry kontakt z brazylijczykami, nie wiem jak jest na Mainlandzie, śmieszne jest to że często rozmawiają po ... Polsku xD używając translatorów ![]() |
![]() |
![]() |