|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() na tym forum ludzie maja fobie na punkcie jechania innym... ludzie daja tyle glupawych filmow a ja odnosze wrazenie ze zawsze sie czepiaja tylko mojego...
to smutne jak niektozi potrafi byc tepi... przypuszczam ze wszystko zaczelo sie od tego ze moze troche zle okreslilem tytul tematu. quest brzmi troche za powaznie... w takim razie niech ktos powie jak powinien brzmiec tytul... quest na addon... chyba normalne... ze quest prosty to nie do mnie... nakrecilem filmik i jest. byly swinki, sa losy :> ...ja nie gram i nigdy nie bede gral na OTSach bo taka gra nie ma celu, poswiecasz czas a praktycznie jestes tam nikim, w dodatku po jakims czasie moga zamknac serv. a grajcie se gdzie chcecie... nie bede sie przejmowal opiniami innych na temat doswiadczenia... nie gram zeby byc najlepszym i chwalic sie czego to ja nie mam. pozatym wiekszosc krytykujacych temat albo ukrywa swoj nick albo to jakis low lvl. oczywiscie pewnie teraz te osoby powiedza ze miali niewiadomo co i niewiadomo gdzie ale sa hunted i teraz graja tymi charami... powodzenia w jechaniu innych i papa ... temat do usuniecia
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale tu sie ludzie kluca o cos calkowicie odbiegajacego od tematu bo jakis debil musial napisac cos na temat otsow. bez sensu...
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X
Poziom mag.: 5
|
![]() nice ile zbieraliście?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie będę się wtrącać w tą dyskusję..
Tylko po prostu.. GZ
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() Tak jak gość wyżej, także nie będę dochodził do tej dyskusji bo nie po to tu jestem, żeby nabijać posty tylko, żeby pomagać.
Topic: Ogólnie gratuluje wam nowego Addonu.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ludzie !! pozytywne komenty
![]() co do pytania up... hmm dziennie po 30 bp mf szlo na drag hunta a z dragow waste nigdy nie ma wiec zamiast kasy za viale bralem losy... czyli ok 3 tygodni... jak licze... poszlo 500bp viali wartych 50k ;o
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() No to widzę, że jednak Cię ten Addon trochę kosztował, bo Ja miałem tak, że udało mi się za pierwszym razem ; ]