![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() @Virus~
Ta nowa praca nie odbiega poziomem od reszty.. ![]() Jeszcze przywale się do tej czcionki, ta jest brzydka, ja Ci powiem jak zrobic ładną w bardzo szybki sposób.. ![]() No więc robisz na danym obrazku nową warstwę, po czym ładujesz na niej jakiś tekst, po czym wchodzisz w: layer/layer style/blending options. Pojawi ci się tam menu z przeróżnymi funkcjami, od podkładania cienia, podswietlania, obrysowania pogrubiania do gradientu i tekstur, poklikaj posprawdzaj i bedzie ![]() I proszę, daj sobie spokój z efektownymi apstrakcjami, sciągnij brushe z internetu, czytaj i wykonuj tutoriale. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Wczoraj pierwszy raz zrobiłem sobie tapete w ps'ie i wyszła mi 10x lepiej niż wszystkie twoje prace. Cy ty wogóle używasz jakichś brushy?
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]()
No jak już Virusmaxi powraca to i może ja powróce ![]() Ostatnio edytowany przez Xearo - 05-03-2007 o 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() @up
to nie temat do chwalenia sie swoimi pracami, wiec sobie daruj. @najnowsza praca niech sobie bedzie jakas koncepcja, ale uzyj pozadnie efektow. To nie wyglada na przedsionek piekla tylko na jakas podroz po portalu jakims -.- Posluchaj sie MKMa i innych uzytkownikow, ktorzy sie naprawde na tym znaja. Hmm..z ta obrobka zdjec to nie najgorszy pomysl ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gówno ;p
@pracki. Hmm, pomyśl nad tym fotomontażem. Posiedź trochę na deviantarcie i zobacz lepsze prace. Możesz się na nich wzorować.
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Tandeta. b<434 znaki>
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() No to robimy mały odśwież!
Nastąpiła zmiana nazwy, dodałem prackę z Zbrojowni, pierwszą pracę w 3D, usunąłem brzydkie z PSa i wszystko walnąłem w linkach żeby było przejrzyściej. (Jak chcecie nie w linkach to gadać ![]() Ostatnio zacząłem się bawić w 3D więc pewno pododawam coś nowego. Ta pierwsza to zupełna amatorszczyzna, 4 gotowe modele + teksturka no i render ![]() Comments plax? ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Srry za dubla.
Walnąłem nową prackę. Z założenia to miało być co innego, Ale jakoś skusiło mnie żeby wykorzystać pewien filtr i wyszedł efekt jaki wyszedł ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Srry za Tripla.
Tak to jest jak nie komentujecie! (Może niewiecie gdzie te prace są? podpowiedź: Pierwszy post.) Zrobiłem tapetkę. To było parę minutek, w 90% brushe, po wielosetnosekundowych badaniach odkryłem, że to najbardziej przejrzysta tapeta jaką miałem. Komentować wreszcie ^^ PS. Jak ktoś chce to bierzcie. Na pulpit ofc ;]
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Napis za duży, szaro. Wg mnie tapeta powinna być śmiała, żywa, itp. A u Ciebie jest jakby ktoś...
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 12-05-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: @#$@^&%*
Profesja: Druid
Gildia: Twilight Angels
Świat: Secura
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Tak bardzo pragniesz to skomentuję.
![]() Brzydkie :<. Ta tapeta chyba najlepsza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Nie musisz się znać ![]() ![]() @topic Kolejna praca w 3D. Siedziałem nad tym nieco dłużej. Efekt jest dosyć brzydki, ale umieściłem. Komentować.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nowa praca w 3D!
Zapałki! Tutaj troszkę więcej modelowania było, był też problem z teksturą. Ta górna taka rozmazana, sorry, ale aparatem takie wyszło :/ Ale komentować bo nikt nie komentuje :| Szuje jedne xD
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() no juz cos sie ksztalty nabieraja, za duzy polysk, ze tak powiem ma ta glowka zapalki. Da sie troche zmatowiec? Ogolnie to juz nie jest zle w porownaniu z reszta. Pudelko musi byc takie nieostre? I przydaloby sie postarac zrobic teksture zapalajaca na pudelku i popracowac nad kolorem szufladki, zeby wygladalo realistycznie.
Ostatnio edytowany przez Arnisan - 16-05-2007 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Główki zapałek mają zły kształt, siarka powinna "zlewać" się z patykiem u nasady.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() A więc zaczne od tego, że cienie powinny być troche jaśniejsze, bo takie czarne to sztumsko wyglądają, paczce brak draski (jak masz je zamiar odpalać, o rozporek?), siarka powinna tak jakby zlewać się na patyczek,a na stole powinien być widoczny cień zapałek i paczki.
Poza tym jest gitara. @Down Faktycznie, nie pomyślałem o tym ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 16-05-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drakon
patrz skad swiatlo jest, nawet gdyby mial byc cien to nie powinno go bylo widac zza paczki, bo wygladaloby to bardzo sztucznie, a zapalka w tym swietle tez nie da jakiegos wielkiego cienia.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Światło jest prosto z góry jak coś ^^
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorry za dubl.
Dodałem kolejną pracę w 3D, Wyłącznik światła. Małe, ale przynajmniej lepsze od tamtych ![]() @edit Zmieniłem cień na miękki. Teraz jest lepszy efekt.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 25-05-2007 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Ten przełącznik nie wygląda jak przełącznik. Spójrz:
![]() Tam jest spory odstęp przed przyciskiem, czego na twojej pracy brak. Reszta pracek ciekawa, najbardziej podoba mi się ten antyk. Ostatnio edytowany przez Celoz - 26-05-2007 o 11:28. |
![]() |
![]() |