|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Poznań rox
Stan: Niegrający
Imię: Shackowany :/
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kiedyś Premia
Poziom: 45
Skille: 82/45
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=u0t3ZibpNUk |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() To mój ostatni post w tym topicu skierowany do tego kolesia. Takie ty masz pojęcie o tibi że hoh. Demon się leczy o wiele wolniej niż ci się wydaje. A 50ek zblokuje demona uważając by stać po skosie no i musi mieć dobre eq + skille. Nie graj więcej na OTS co demon uderza po 1200hp co ture.
Over and Out |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() @XaniX
Od kiedy to sie nazywa solo jak kumple zabijają 4 demony? @Veer~ Demon leczy się szybciej niż knight mu zabiera hp. Stanie po skosie knightem na 50 poziomie nic nie da bo demon takiego knighta ma na 1 combo łapa+gfb. Widocznie ty grasz na otsie na którym knight wali dużo mocniej niż w rl tibii i stąd wygadujesz takie głupoty, że zabije demona solo. |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() O wiele gorzej to nie jest
![]() @up and 2up Nie kłóćić sie o jakieś głupie demony !! Czy zsoluje czy nie to jest temat na temat sondy tibi com... A nie do kłótni o Demony <lol2> Ostatnio edytowany przez Psykacz - 05-03-2007 o 20:49. Powód: Kłótnia wyżej |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() @up
Ja zacząłem swoim postem na temat ale że wspomniałem o rycerzu to od razu rzuciła się na mnie kupa hołoty. (miłośników machania mieczem po 100 hp średnio albo i mniej) |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
|
![]() Matek został już bohaterem bo dobil 300 lvl !!!!!!!!
Jakas notka by sie przydala ... |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() @up
nie pisz takich rzeczy w tym temacie... żałosne |
![]() |
![]() |
#28 |