|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Chyba odruchowo to napisaleś, ponieważ autor potem dopisał, że najlepiej zabijać wyverny palkiem na północ od orcland ![]() @ Topic super poradnik, widziałem sporo tematów "wiverna halp plx" "wyverna jak zabić", a wszystkie miały w sobie pytania, a nie odpowiedzi. Wreszcie ktoś to wszystko zgrał do kupy i ok ![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poradnik może być. Raz poszedłem na wyverne bez dwarven ringa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Dobry poradnik, daje 9/10 (bo niema rzeczy doskonałych).
Nie wiedziałem że tych respów jest tak dużo, ja osobiście zabiłem tylko jedeną wywerne (23 drut) i nie było nic w loocie a poszedł jeden uh. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wyvierny tak zadko loota zostawiaja...Ja moim new charem sorcem z 2h z kumplem bilismy i kilka power boltow i plate legi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
co do trucizny to zasmuce cie ze zdazaja sie przypadki (zazwyczaj gdy potworek zada ci blood hit(dokladniej scorp/vivern)) ze jego trucizna zabiera 45 hp potem 30 nastepnie zaczyna leciec od 15 w dół jak zwykle bywa nie mówie ze tak jest zawsze ale kilka razy juz mi sie zdazylo co do solowania knighta co ci wylecialo ze niby to weaste niebyl ? ja siedzialem na rezpie 7k tym na który ty podejzewam ze dlugo sie nie zapuścisz ponad 4h a poza 10 p bolcami kaska i kupa d hamów (no i bookach) nie wylootowalem nic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Anime World
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karnisz Grax Kolanko
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: 68/63
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() kasii - Wiverna truje w porywach do 23, ale nigdy 45.
Ja czasem potrafię ubić wivernę bez straty uh, wtedy to raczej waste nie jest(chyba że food ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @ShinjiIkari
Zdarza się że wyva truje ponad 30... i to dosyć często. No chyba że masz naszyjnik(Silver Amulet) to inna śpiewka. @Caban Nadbaltycki Gz poradnika, sam chciałem zrobić, ale nie miałem czasu ![]() 1. Ja osobiście polecam ten spawn dla pallów> http://tibia.pl/earth.php?x=32672&y=31881&z=6 . Trudno go na początek wyczyścić, ale potem pojedynczo jest gdzie uciekać(na około skały), i nie ma większych strat. 2. Wyva BARDZO szybko się leczy, dużo lepiej niż monk(przynajmniej w moim przypadku). 3.Kiedy Wyva wrzuci haste jest naprawde ciężko, mnie na 27 lvl doganiała, a hity w bezpośrednim starciu to 60+, maksymalnie 90(k arm, p legi, w helmet). 4.Palladyni powinni mieć minimum 22 lvl, 65 dist to naprawde minimum, a na 70+ dist nie trzeba pomagać sobie z hmm. 5.Loot jest nawet miły(dużo d ham'ów), od czasu do czasu Power Bolt poleci, z kaską tak średnio... ale opłaca się^^. I to chyba wszystko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() na wiekszych respach cza manasy a to juz koszty ![]() @Caban Nadbaltycki 2 dsy = strata expa pozatym robione hmmy jakbys miał kupic to przelicz czy na + wyszles a no i dsy maja ta piekna wlasciwość ze co jakis czas cza je podleczyc wiec dolicz tez ihy czy uh ewentualnie manasy na mass healing ![]() ![]() ps od vivern juz dragon lair kolo veno wole wbije sie na resp 4x czy na wiekszy z jakims qmplem i zawsze sie zwróci jak nie w loocie to w złomie (steel /x-bows/jakies p legi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja mam postac [CHAR]sork wodz[/CHAR]
i an lzuie rozwalalem jzu od 18 lvl te wyvy biore sd i explo po 30 sec nie am wyvy a dlamnie loot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Ja mam palka lvl 20 nick Aber The Pall.
Dobry poradnik teraz moge zacząć chodzic mowiles ze do poradnika duzo brakuje ale dla mnie jest spx |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
boze skad tacy sie biorą ps bijac na 18 lev z sd po 100-150 to daje bag sd na vive to ma szanse sie zwrócic pod warunkiem ze z kazdej woi poleci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() ja na 26 lvl sorcem ubiłem tą obok Carlin solo