|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() do wszystkich wyzej podpisanych kłucących sie o walke z PK
czy każdy PK to musi być sorc ? ![]() mojego biednego druida (25 lev na infernie) próbował uczaskać 79 EK(chyba mu pk hara ubilem lub qmpla ![]() leczyłem sie oczywiście sio fakt faktem wkoncu złożyłem sie pod naporem własnej głupoty zamiast wcisnac F12 i manasa wypic wcisłem przyciek E-mail(niewiem do dzis jak to sie stalo ![]() ![]() gdybym uzywał exury gran a navet vity tak daleko bym nie ulecial a juz napewno niemozliwa byla by taka obrona jaka zademonstrowalem ![]() najlepszym dowodem wyzszości sio jest to ze po dostaniu od knighta comba i wyleczeniu sie zanim ten sie zmanasowal zazwyczaj łapał 3x z roda dla 19+ i z visa(na zasadzie lece nagle sqn w tył i vis zazwyczaj knight dostawal ![]() ogółem w tamtej walce knight uzył z 3 bp manasów i z 6 run explo+ 3x sie uhnoł ja stracilem 3 bp manasów(2 bp na sio ) ![]() niema 2 zdań sio jest dużo lepsze pozatym jak latamy z qmplem zawsze moze nam on dac manasa za leczenie ( nam mlev up a on ma hp ) ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Owned by Uptade
Stan: Niegrający
Imię: Owned by Uptade
Gildia: Owned by Uptade
Świat: Owned by Uptade
Poziom: 999
Skille: 9/9
Poziom mag.: 99
|
![]() @Topic
Lol? ;d oczywiscie ze Exura Sio jest lepsze... o 20 wiecej many niz exura gran ale lepiej leczy wiec polecam sio ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej zawsze exury sio używać
2x exura gran 3/4 exury vita bardzo małe zużycie many ;d a pełna exura vita to na początku nie potrzeba można zawsze 2 razy exure sio użyć potem ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Penie ze sio
![]() Leczy ze 2 razy wiecej niz exurka gran a many za duzo nie bierze :} (Sprawdzone) Gralem kiedys druidem i prawie nigdy nie uzywalem exury gran |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Up: Jak chcesz iść na vampy to z sio masz waste. Bo na vampach treba się leczyć zanim cię zjedzie do lini którą wyrabiasz z gran do maxa. I jak używasz sio to masz wasta na manie(podaje vampy tylko jako przykład). Uważam że sio jednak lepsze tyle że gram sorcem i nie płacze że nie mam sio.
![]() SIO ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Jak sorc walnie UE to zazwyczaj całe hp druidowi spadnie do 0, chyba ze druid jest na jakims wyjebanczo lev (liczac ze sorc ma 100 lev a druid ze 150 - i dajmy na to maja po 70 mlev) no to sorc wali:
"Czarem Ultimate Explosion zadajesz obrażenia 656 do 1312" a druid na 150 lev ma: "Obecnie masz 895 życia, 4295 many oraz 1890 capacity" Wiec jest duza szansa ze druid padnie nie uzywajac ani razu sio, no ale wiadomo ze taki ma prawie wiecznie wlaczoną utamke, i ustawione na bocie ze jak bedzie mial spadek powiedzmy 800 many na raz to zaklada mu SSA.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() @off-topic
Thoro, a napewno odjąłes(albo tam jest odjęte) połowe hp na człowieka? @topic Ja nigdy sio nie używałem bo pacc'a nie miałem, lecz napewno jest to lepsze od exury gran. Dla mnie exura gran to takie hmm nico. Bo exura jak chceż troszke zdrowia uzyskać, vitka jak ok. całe hp, a gran to nie wiem do czego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() moim zdanie te dwa czary i leczenie sie nimi zależy od sytuacji w jakiej tego czasu używamy przykładowo: widziałem pare ss na których wysokie lvl np. na dl leczyly sie exura gran ale moim zdaniem lepsza jest exura sio ponieważ to tylko 20 many a zawsze wiecej sie uleczysz oczywiscie tez w zależnosci od mlvl, nie raz zastepuje exura vite
![]() Ostatnio edytowany przez Ornamental - 25-04-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Koszalin
|
![]() Exura sio jest jak exura vita
zalezy od tego ile HP chcesz se dodać ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Sio leczy prawie tak samo jak vita, wiec nie kupuj exura vita, tylko lecz sie sio ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Świat: Titania
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Wiadomo że Exura Sio leczy o wiele lepiej niż Exura Gran, jest to sprawdzone. Chociaz Exura Gran zabiera mniej many, ale nie doda nam całego Hp, jak to robi Exura Sio. Jeżeli chcemy sie wyleczyć Granka na full Hp, to nie wystarczy nam uzycie raz, tylko 3-4 i wtedy tracimy wiecej many niż na Sio ktore daje nam full Hp.
@Anerian Ty się chyba leczyłes tym Sio na green Hp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() To zalezy od sytuacji, jak jestes gdzies gdzie powinnes miec ciagle full hp to lepiej exura gran, ale jak jestes na jakims tombie to spokojnie mozna do red hp czekac i wtedy exura sio.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Powiem tak:
Expiąc np. tomb na 40lvl gdy masz 250hp~ to używasz gran żeby bobas na combo nie wziął. Gdy masz mało HP użyj sio. Wg. mnie opłacalniej i bezpieczniej granować się na 70% hp. Pzdr. Purek |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@topic SIO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Daspario
Świat: Askara
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Po zobaczeniu w twojich danych ze masz 60 level niezwlacznie uznalem ze duzo bardziej ci sie oplaca exura sio "Twoj nick.
Ja sam tego uzywam i polecam ![]() Ale pamietaj zeby moc urzywac tego czaru musisz posiadac PACC (premium account) MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() NA 100% exura sio leczy o wiele lepiej od exura gran
![]() |