|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Wiem ze ktos juz napisal, ze sa mino na Foldzie, ale nie powiedzial gdzie
![]() Wchodzisz do jaskini, ktora sie znajduje w srodku gory< ktora sie znajduje z koleji w srodq wyspy ![]() pozniej na maxa na lewo, troche w gore i jestes... ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() co do podrozy na folde to niestety 20 gp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Z 8 levelem to polecam ci trole kolo mostu dwarfow potem orki, roty i swamp trole niedaleko Venore.
Zarobisz troche kaski i skile ci podskocza. Potem troche treningu i bedziesz mogl chodzic na cos silniejszego minosy itp... |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Hehe...z tym zamkiem obok ab sa czasem fajne przeboje...ja se tam kiedys ide rano...full resp...przed 5 bylo...nawet do zamku nie doszlem...musialem spadac
![]() wchodze na 2...pozniej na wieze (prawa gorna) a tam jak wiadomo hunter...wiec odrazu odruch...na dol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT:zapomnialem powiedziec...na 4 lvl na rooku...(jeszcze starre rozmieszczenie) w jaskini z trollami orcami i minosami poszedlem se na sam dol (nie wiedzialem jeszce co tam jest)..patrze a tam minos..ale przypatrzylem sie...jakiegos goscia nawala...wiec podeszlem i bez namyslu nawalam minosa...gosciu do mnie "thx"...azbilem tego minosa...a on mial jakas zbroje nie pamietam juz jaka...hehe...bylem szybszy od gostka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
wejscie to dziura w ziemi wiec trza miec lopate. sa tam dwa pietra w dół z minosami i mino archerami |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Minoski sa na darashi oraz kolo kazadroon tyle ze w kazz sa tez archery(kilka)
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() loooool, hukeram niesamowity jestes
![]() ![]() Pewnie niektórzy z was znają pana Crapalexa, otóż wybrał się ów gentelmen do Elven Bane, jako że nie miał Aola. Poszedł, zawalił smoka solo, no i tak sobie biegał i expował. ja sobie ide i patrze. Południowo wschodnia wieża... 3 zerki, 2 mino guardy 2 archery (co sie pozniej rozroslo na maxa do 4 zerkow 2 guardow i 2 archerow) screena niestety nie mam. Miałem w owym czasie lvl 13, a pan Crapalex miał nierówno pod sufitem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja to bym chcial sie dowiedziec gdzie jest miasto minotaurow.jak tam dojsc.prosilbym o mapke
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski).
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Yyyy... nie dalo sie looknac na mapke respawnu? :>