Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-08-2003, 14:29   #21
Sir Dzidek
Użytkownik Forum

Sir Dzidek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów

Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
minotaury i orki wariory znajduja sie kolo Ab'dendriel Jest tam ich bardzo duzo sa tam tez smok i orki berserki.
Powodzenia zycze
Sa tam rowniez minosy archery, mino guardy. Na samej goze, nad smokiem jest mino mag i orc shaman.

Sir Dzidek -> Calmera -> 120lvl -> 106/95
Sir Dzidek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-09-2003, 09:43   #22
U$3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny MiNoSy Na FolDzIe

Wiem ze ktos juz napisal, ze sa mino na Foldzie, ale nie powiedzial gdzie
Wchodzisz do jaskini, ktora sie znajduje w srodku gory< ktora sie znajduje z koleji w srodq wyspy> idsze na maxa na dol
pozniej na maxa na lewo, troche w gore i jestes...
U$3r jest offline  
stary 19-09-2003, 10:51   #23
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

co do podrozy na folde to niestety 20 gp .mam 8 lvl knighta . gdzie polecacie expowac??? bo na foldzie juz mnie pk zabili
stary 19-09-2003, 11:04   #24
Szumek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2003

Szumek ma numer GG 2758809
Domyślny

Z 8 levelem to polecam ci trole kolo mostu dwarfow potem orki, roty i swamp trole niedaleko Venore.
Zarobisz troche kaski i skile ci podskocza.
Potem troche treningu i bedziesz mogl chodzic na cos silniejszego minosy itp...
Szumek jest offline  
stary 19-09-2003, 11:18   #25
Hukeram
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2003

Domyślny

Hehe...z tym zamkiem obok ab sa czasem fajne przeboje...ja se tam kiedys ide rano...full resp...przed 5 bylo...nawet do zamku nie doszlem...musialem spadac ...4 orki warriory,3spearmany,3orki zwykle,3elfi i 2-3 waspy...no ale pozniejk juz bez problemow...no mozze poza kilkoma zeczami...wchodze na pierwsze piero morow...ork bereseker...schodze na dol..c.zekam..pojawiaja sie exp (zaatakowalem go raz specjalnie) wiec ide na gore...spoko
wchodze na 2...pozniej na wieze (prawa gorna) a tam jak wiadomo hunter...wiec odrazu odruch...na dol ...ale nastepnego dnia poszedlem na tego huntera...10 rybek zjadlem 5 przed wejsicem na wierze ...full def...i bijemy ...zabral mi 44 hp...i nic wiecej...polegl...sam sie zdziwilem...ale sie troche wnerwilem...mial tylko 10 arrowsow...a mnie jako knightowi na nic to...wiec dalem zaprzyjaznionemu pallowi...ale zanim do depo doszedlem...heh...probuje zejsc z wierzy...a tam na dole bereseker...wec znowu...5 rybek full def i spierniczam do drabinki ..udalo mi sie wyjsc ...hehe...byla jazda...ale jest to miejsce bardzo oplacalne...1 wyprawa...1k gp ( z lootbagiem...bez to jakies 500 gp) i 1k exp...hehe...a lvl lecaaaaaaaa
EDIT:zapomnialem powiedziec...na 4 lvl na rooku...(jeszcze starre rozmieszczenie) w jaskini z trollami orcami i minosami poszedlem se na sam dol (nie wiedzialem jeszce co tam jest)..patrze a tam minos..ale przypatrzylem sie...jakiegos goscia nawala...wiec podeszlem i bez namyslu nawalam minosa...gosciu do mnie "thx"...azbilem tego minosa...a on mial jakas zbroje nie pamietam juz jaka...hehe...bylem szybszy od gostka ...a ten zaczal mi sie odgrazac ze by se sam poradzil (3 lvl) i ze na mainie nie zyje...wiecej go nie zobaczylem
Hukeram jest offline  
stary 19-09-2003, 12:02   #26
Bombelius
Użytkownik forum

Bombelius ma numer GG 1872975
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Pan Samochodzik
Gdzie sa te minosy kolo kazoo, prosze o mapke albo cos w tym rodzaju
wejscie do jaskini minosów

wejscie to dziura w ziemi wiec trza miec lopate.
sa tam dwa pietra w dół z minosami i mino archerami
Bombelius jest offline  
stary 19-09-2003, 17:41   #27
Pacuch
Użytkownik Forum

Pacuch ma numer GG 1514415
Domyślny

Minoski sa na darashi oraz kolo kazadroon tyle ze w kazz sa tez archery(kilka)
Pacuch jest offline  
stary 20-09-2003, 17:54   #28
fea
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

loooool, hukeram niesamowity jestes chciałem powiedzieć niewiele widziałeś

Pewnie niektórzy z was znają pana Crapalexa, otóż wybrał się ów gentelmen do Elven Bane, jako że nie miał Aola. Poszedł, zawalił smoka solo, no i tak sobie biegał i expował. ja sobie ide i patrze. Południowo wschodnia wieża... 3 zerki, 2 mino guardy 2 archery (co sie pozniej rozroslo na maxa do 4 zerkow 2 guardow i 2 archerow) screena niestety nie mam. Miałem w owym czasie lvl 13, a pan Crapalex miał nierówno pod sufitem Powiedział on blokuje ja bije . Ja przerażony. Nie wejde myśle. On wszedł, po chwili schodzi... yellow life miał całe zielone. Pyta sie czemu nie poszedles a ja lol, i can't. No ale stwierdziłem cykor nie jestem . On wchodzi potem ja od razu, tyle że on w jednej sekundce zszedl a nastepny hit tej wesolej gromadki poszedl na mnie 1 sek i dead nie pamietam hitow . Crapalex załamany po mojej śmierci poszedl ich rozjebać, no i pisze mi później... My dragon scale mail... my vampire shield... to bylo ostre, 56 lvl miał trzeba dodać i zgona bez Aola 200 k expa w plecy, niewyrobiłbym
fea jest offline  
stary 20-09-2003, 18:05   #29
lus3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

Ja to bym chcial sie dowiedziec gdzie jest miasto minotaurow.jak tam dojsc.prosilbym o mapke
lus3r jest offline  
stary 08-12-2005, 14:49   #30
Cassius
Użytkownik Forum

Cassius's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Aqeo
Profesja: Paladin
Gildia: Nie mam
Świat: Lunara
Poziom: 9
Skille: 33/31
Cassius ma numer GG 5869018 Send a message via Skype™ to Cassius
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lus3r
Ja to bym chcial sie dowiedziec gdzie jest miasto minotaurow.jak tam dojsc.prosilbym o mapke
Wejdz se do poradnikow i poszukaj.

P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski).
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Cassius jest offline  
stary 08-12-2005, 15:12   #31
Chopkers
Użytkownik Forum

Chopkers's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Chopkers ma numer GG 3987061
Domyślny

Yyyy... nie dalo sie looknac na mapke respawnu? :>
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania