Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-11-2004, 13:14   #21
tomyt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomyt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pigs
Świat: Chimera
Poziom: 141
Skille: 93/89
Poziom mag.: 9
Domyślny Vectra NET

Witam ! Skąd ja znam ten problem ! Te hu.. ciągle coś wyłączają ! IP Blocked mialem nie jednokrotnie ! Jestem z Siedlec i tu niestety też ona jest ! Lagi się oczywiście zdarzają, ale często mam też normalny logout i zawsze w najmniej odpowiednim momencie ! Pozdrawiam !
21 lvl Knight Carlin Chimera
tomyt jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-11-2004, 14:01   #22
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

Ja mam vectre...i wszystko mam w jak najlepszym porzadku. Zadnych problemow z logowaniem, zadnych ip blocked i zadnych lagow.
Ostrzegasz polowe Polski tylko z tego powodu, ze ty masz jakies wlasne problemy? Zalamujesz mnie.

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline  
stary 08-11-2004, 21:25   #23
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez master_blaster
Stworzylem ten temat aby ostrzec maniakow tibi mieszkających w Białymstoku, Elblągu, Kielcach, Olsztynie, Ostródzie, Pile, Raciborzu, Suwałkach, Świnoujściu, Wejherowie i Wrocławiu przed zakupem vectraNET-u czyli stalego lącza z sieci telewizji kablowej vectra. ten internet jest najgorzym mozliwym wyjsciem do gry w tibie:
1. Prawie zawsze podczas logowanie widzisz komunikat " IP blocked....."
2. Jesli juz uda ci sie zalogowac to masz 50 % szans ze cie wywali w ciągu minuty z powodu OLBRZYMIEGO LAGA.
3. Jesli cie nie wywali w ciągu minuty to i tak sie nei da grać gdyż średnio co 10 sek masz laga.

A więc jesli zamierzacie grać w tibie nie kupujcie VectraNET-u !!!!
Ja tez mam z vectry... zgodze sie tez jestem nie zadowolony... denerwuje mnie to ..ze idac na caffejke do kolegi ... sprawdzajac lacze ... gralem na 6 mc .. i mialem 17 Framerate na tibi...
u mnie w domu grajac na jednym accu .. mam 29 ...
w caffe na jednym accu masz 45-60

Fakt popieram z tym ip blockiem ... prawie ciagle jest .. czasami calymi dniami nie mozna grac w tibie ... a to juz smierdzi troche ..

co do lagów .. nie mam takich konkretnych .. byc moze u Ciebie bardzo szwankuje ich Router.
Router : to jest cos takiego jak server .. jest to jeden taki komp do którego sa przylaczone inne kompy z sieci .. on nadaje Ci ip .. byc moze jest zbyt przeciazony...

aha wlasnie .. byc moze masz mala przepustowoc .. ktos wyzej napisal ze mu chozi super .. heh przepustowosc jest rózna do wyboru .. wiec na kazdej tez tibia bedzi inaczej dzialac

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047

Ostatnio edytowany przez nawigator - 08-11-2004 o 21:28. Powód: Dopisanie fragementu tekstu na temat przepustowosci...
nawigator jest offline  
stary 08-11-2004, 22:06   #24
Polny Lowca
Użytkownik Forum

Polny Lowca's Avatar

Data dołączenia: 05 06 2004

Domyślny

ja tam mam publiczne IP modemik w domu i jak nie ma netu to wystarczy zrobić 1 maly triczek A ozatymIP bloked mialem chyba ostatnio 3 miechy temu ? jak nie dawniej a lagi są tylko w nocy (ale takie ze sie nie da grac[nawet hmmow robic])
Polny Lowca jest offline  
stary 14-05-2005, 21:52   #25
Ruditeles
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 02 2005

Domyślny --.--

kur... jestem z elblaga i mam gdzies 6 h dziennie ip blocked, a umowa sie konczy we wrzesniu, ***AC VECTRE
Ruditeles jest offline  
stary 14-05-2005, 22:04   #26
Ruditeles
Użytkownik forum

Domyślny

chcialem dodac ze dobrym sposobem <moim> jest wylaczanie i wlaczanie kompa az ip minie xD
Ruditeles jest offline  
stary 14-05-2005, 22:07   #27
Ruditeles
Użytkownik forum

Domyślny

ale niezgadniecie czemu niemoge sie zalogowac np. teraz, bo IP ADRES BLOCKED FOR 30 MIN PLZ W8, jeszcze 15 minut temu zalogowalem swoja postac, zwinąłem tibi do paska, i odpalilem MC(gm nie bij) i juz mialem ip blocked, co do kur... nedzy
Ruditeles jest offline  
stary 14-05-2005, 22:19   #28
zooney
Użytkownik Forum

zooney's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Elbląg

Wyślij wiadomość przez ICQ do zooney zooney ma login Tlenu zooney@o2.pl
Problem

Ja juz sie kompletnie nie wyrazam o tej Vectrze.Jestem z Elbląga i mam codziennie ip oprocz rana i nocy.Rano nie moge sie wbijac poniewaz wstaje do szkoly a w nocy spie. Wiec jak tu do cholery grac w ta Tibie

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania