|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam ! Skąd ja znam ten problem ! Te hu.. ciągle coś wyłączają ! IP Blocked mialem nie jednokrotnie ! Jestem z Siedlec i tu niestety też ona jest ! Lagi się oczywiście zdarzają, ale często mam też normalny logout i zawsze w najmniej odpowiednim momencie ! Pozdrawiam !
21 lvl Knight Carlin Chimera |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja mam vectre...i wszystko mam w jak najlepszym porzadku. Zadnych problemow z logowaniem, zadnych ip blocked i zadnych lagow.
Ostrzegasz polowe Polski tylko z tego powodu, ze ty masz jakies wlasne problemy? Zalamujesz mnie.
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
u mnie w domu grajac na jednym accu .. mam 29 ... w caffe na jednym accu masz 45-60 Fakt popieram z tym ip blockiem ... prawie ciagle jest .. czasami calymi dniami nie mozna grac w tibie ... a to juz smierdzi troche .. co do lagów .. nie mam takich konkretnych .. byc moze u Ciebie bardzo szwankuje ich Router. Router : to jest cos takiego jak server .. jest to jeden taki komp do którego sa przylaczone inne kompy z sieci .. on nadaje Ci ip .. byc moze jest zbyt przeciazony... aha wlasnie .. byc moze masz mala przepustowoc .. ktos wyzej napisal ze mu chozi super .. heh przepustowosc jest rózna do wyboru .. wiec na kazdej tez tibia bedzi inaczej dzialac
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 Ostatnio edytowany przez nawigator - 08-11-2004 o 21:28. Powód: Dopisanie fragementu tekstu na temat przepustowosci... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() ja tam mam publiczne IP modemik w domu i jak nie ma netu to wystarczy zrobić 1 maly triczek
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
![]() kur... jestem z elblaga i mam gdzies 6 h dziennie ip blocked, a umowa sie konczy we wrzesniu, ***AC VECTRE
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() chcialem dodac ze dobrym sposobem <moim> jest wylaczanie i wlaczanie kompa az ip minie xD
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() ale niezgadniecie czemu niemoge sie zalogowac np. teraz, bo IP ADRES BLOCKED FOR 30 MIN PLZ W8, jeszcze 15 minut temu zalogowalem swoja postac, zwinąłem tibi do paska, i odpalilem MC(gm nie bij) i juz mialem ip blocked, co do kur... nedzy
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz sie kompletnie nie wyrazam o tej Vectrze.Jestem z Elbląga i mam codziennie ip oprocz rana i nocy.Rano nie moge sie wbijac poniewaz wstaje do szkoly a w nocy spie. Wiec jak tu do cholery grac w ta Tibie
![]() |
![]() |