|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna część (nie najlepsza bo mnie chyba grypa złapała, postaram sie by następne były lepsze):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozdwojenie jaźni: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lagon Night: Nie nie byli bliźniakami. A to że 3 bohaterów zginęło nie znaczy że będzie 3000 odcinków.
Podpisy są dla noobów O.o Ostatnio edytowany przez FanGrek - 23-03-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Że są braćmi można się "domyślić" ale to (byli) bliźniacy czy jak?
Dziwne trochę i nie jestem Lagon_Night tylko Lagon Night ![]() ![]() Eee. Sry za offtopic.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() bardzo fajne fake zapowiadal sie spox pozniej troszke zslabl a teraz znowusuper czekam more
fabula 6/10 wykonanie 6/10 razem 12/20 superr |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() w Końcu Komp.niepodoba Mi Sie :/
3/10
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Pamiętam Cię z jeszcze kiedyś, ale fake to niewypał :/ Lepiej Ci szło komentowanie.
![]() |
![]() |
![]() |