|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() autor tematu sie zbulwersowal okropnie
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Offtopic
Jak już ktoś tam powiedział to autor tematu nie przyjmuje słów krytyki, więc po jaką cholerę tu umieszczał ten filmik? Jednym może się podobać a innym nie. Będziesz beształ wszystkich którzy powiedzą że film sux ? Co do filmu to zawiewa nudą, nic ciekawego nie pokazałeś. Jedyne co mi się w tym wszystkim podobało to twój addon, twój red skull i avator kolegi/koleżanki Vionia Pozdro
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Ależ ja przyjmuję słowa krytyki
![]() Co to tego hunta z visów, to wiesz ze taniej wychodzi na burstach i nie obchodzi mnie fakt, iż tak własnie robił 80ms. Po za tym jak bym mial visować naraz 3 kulty które potrafią zabraćw 1 turze okolo 130hp, to gl... Jeśli powiesz, że filmik jest sux, to uargumentuj dlaczego. A może akurat będzie to cós mądrego i pomoże mi/innym lepiej tam huncić. ![]() Moje 2 grosze : ![]()
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Świat: Iridia
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]()
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Wlasnie na poczatku taka krytyke dostales lacznie z dowodami swojego bledu, mimo to dalej jechales jak pajac po wszystkich i nie chciales sie przyznac do bledu, wiec moze jak juz piszesz to pisz prawde.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() dobrze wiedziec ze nosisz przy sobie 5 bp manasuw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() @Gruhard
Przepraszam, przepraszam ale jestem pewnien na 100% że Iridia to server player vs player i dlatego napisałem, że podobał mi się TWÓJ RED SKULL ! ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |