|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Nikt ważny
|
![]() Hmm dawca kości miał chyba jakiś reumatyzm albo chorował na żółtaczkę bo zdroge kości są bielutkie ( chyba że te są złocone)
![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() UP@
Hegemmon... zdrowe, świeżutkie kości są białe, to prawda, ale z biegiem lat żułkną z powodu rozkładu części organicznych*...a jeżeli kości długo leżały w czyimś...opakowaniu, to wytwarza się na nich woskowa powłoka(także, kiedy są wystawione na przemienne działanie deszczu i słońca) Więc kości bywają żółte ![]() PS--- *"w kółku młodego naukowca wyjaśnimy co to są części organiczne w kości. By się tego dowiedzieć przeprowadźmy eksperyment..wrzućmy kość kurczaka do słoika z octem i zostawmy. Po pewnym czasie kość będzie elastyczna jak guma. Spowodowane jest to rozpuszczeniem przez ocet wapnia. Drugą kość spalcie. Zauważycie że będzie kruha i zwęglona. Całe białko zostało zniszczone i teraz kość jest bardziej łamliwa. W ten oto sposób kończymy kółko młodego naukowca" (program był przeznaczony dla młodszych widzów, którzy nie wiedzą zbyt wiele o świecie biologi... żebyś się hege nie obraził XD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() powiedz mi jedną rzecz
skąd ty do jasnej cholery masz bag na 40 miejsc!! ![]() ![]() powiedz plz a grafe ex |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() huhahihuhehy! lol XD
nabrał się ![]() ten bag nie ma 40 miejsc! po prostu uciołem pasek, cofnołem go, a tam gdzie miało pyć puste wkleiłem pasek z pod oryginalnego paska(Bosze..ale wytłumaczenie XD) prościej to po prostu go kruciłem, przez co wydaje się ze jest więcej miejsc XD cuz..im evul a live is brutaland full of zasadzkas |
![]() |
![]() |