|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Knight night
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 17
Skille: 39/38
Poziom mag.: 2
|
![]() W mainie oi na rooku az sie roi od noobow wienc niech tibia delejtuje takich graczy bo sie nie da grac!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Mojego kumpla (26 druid) "napadł" 42 paladyn i kazał mu oddać EQ albo go zabije. Mój kumpel oddał EQ, ale tylko dlatego, że miał silne plecy (protectora 50 ms i 3 kumpli koło 20lvl + 98 ek). Kolesia zrookowali, a kumpel odzyskal EQ + Crown armor z "napastnika"
![]() Ja też raz byłem w takiej sytuacji, że dopadł i bloknął mnie 28 knight (ja byłem na 21 royal paladynie) i kazał oddać EQ... Dobrze, że miałem przy sobie Scale armor (z Ghoula wylootowałem dla kumpla ![]() ![]() Po 1. NIGDY się nie poddawaj Po 2. ZAWSZE noś przy sobie runki =) Po 3. Skille to podstawa... ![]() Pozdro & powodzenia, LookamZzaRogu ![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 21-04-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Taki z tego moral, ze jak sie jest idiota to wypada skonczyc z tibia, a przynajmniej z wyciaganiem od ludzi sprzetu.
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Stg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evil Vister
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 50
Skille: --
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() @Vil tylko, ze wlasnie najwiecej 'idiotow' gra w Tibie
![]() @Topic Rada jest taka zeby nigdy nie dawac itemow, napewno mniej stracicie przy dedzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Mnie kiedyś zablokował knight 10lvl wyżej odemnie i zażądał wrzystkiego co mam, ja zaczołem robić mlvl i gostek po 5min dał spokuj.
|
![]() |
![]() |