|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() A ja mam dziadowską Klawiature i mi działają 3 hotkeye ;d;d
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() A ja mam tak:
F1 Utamo VIta F2 Utani Gran hur F3 Exevo Gran Mas Vis F4 Exevo Gran Vis Lux F5 Exura Vita F6 Exura Gran F7 Exura F8 SD F9 EXPLO |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Do hotkeyów dodałbym jeszcze linę. Gdy wpieprzysz się do dziury ze sporą ilością stworków, to wątpię, czy zdążysz w stresie znaleźć ją w bp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() ja mam
utevo lux exura gran exura vita utani hur utamo vita exevo mort hur utani gran hur uh mf sd lina i jeszcze mam ctrl+(F jakas) ,ale to juz nie bede wypisywal |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() moje:
-hunted -chuj ci w dupe -s*******aj -mateusz dragon wielki my brother -ssij -buy pieniadze na allegro |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() f1-exori vis
f2-exura vita f3-exura gran f4-utani gran hur f5-manasek f6-e wave f7-exana pox albo wedka f8-utamo vita f9-ue f10-exp-uzycie kasy ![]() f11-nie uzywam nawet f12-utana vid |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() F1 - utevo lux lub exiva "
F2 - exura gran (lub zwykła jak knightem) F3 - exana pox F4 - Please, bring me to (jak huncę na minosach/dragach/lizardach to tutaj jest obs. knife) F5 - Exori/exori vis/exevo con mort F6 - Utani Hur (jak sorc/druid to gran hur) F7 - exori mort (jako knight - use gold) F8 - exevo mort hur (jako knight - exani hur...) F9 - Manafluid F10 - łopata F11 - lina F12 - UH na SHIFT F1-F12 mam use chain armor, sword, mace, battle shield itp., nie trzeba liczyć ile czego masz na sobie gdy sprzedajesz loota ;p na CTRL F1-F12 mam różne 'obrazki' czyli gratz itp.
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Ja miałem tak:
F1 - Exura Gran/Vita F2 - SD/HMM/GFB/Explo (ogólnie najczęściej używana runka ofensywna; ja używam opcji "use on target" na runach ofensywnych, więc missclick odpada) F3 - Exori Vis F4 - Exevo Mort Hur F5 - Utamo Vita F6 - Utana Vid F7 - [puste] (żeby nie było missclicków) F8 - Exevo Gran Mas Vis F9 - Utani Gran Hur F10 - Mana Fluid (blisko "strzałek" ![]() F11 - UH/IH (blisko "strzałek", opcja "use on yourself") F12 - Utevo Lux [na końcu - rzadko używany czar] Shift i Ctrl wg mnie odpada... Za dużo kombinacji (jeśli zajdzie nagła potrzeba użycia np. UH'a, to możemy niezdążyć) ![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 03-04-2007 o 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() f1 Exori vis
f2Exura gran f3Exura Vita f4 UH f5 MF f6Wędka f7 Exevo mort hur f8 HMM f9EXPLO f10 SD f11 SELL 25 GREEN DRAGON SCALE , 5 STONE SKIN AMULET ,BEHEMOTH CLAW >< BUY ALL LIFE RINGs , LIFE CRYSTALs , ROHs <Ankrahmun ,Maybetravel>(SEARCH MEMBERS TO GUILD DEFENDERS OF HOPE +35 lvl !) f12 . ş|ş . Shift + f1 |Ż|/Ż/|Ż|_|Ż| | ŻŻ ) \Ż\/Ż\/Ż//Ż\ |_|\_\|_ _ _| |_|\_\ \_/Ż\_/ |/ \| Wszystko - wklejcie se to w tibii - bedzie lepiej wygladalo :S
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Z nienacka
Imię: Qu'Mea
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 16/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() a myslalem ze kazdy sobie ustawia pod siebie, jak mu wygodniej te hot keye a tu widze ze nawet do tego potrzebujecie poradnikow, omg
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() f1, exura vita
f2. manas f3. utamo vita f4.uh f5. utnai gran hur f6. exori vis f7. exori mort f8. uh f9. sd f10. mort hur f11. exevo gran vis lux f12. ue dlaczego 2x uh? czasami walnie się mi zamiast F4 to F8 i tak już jakoś zostało
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() JA mam jakos tak jak jestem na sorku:
F1 : exori vis F2 : mfka F3 : exura gran F4 : exura vita Reszty hotkeyof raczej nie uzywam ale mam F5 :gfb rune F6 :hmm F7 : obsidian knife F8 : sd rune A dalej mam takie tam czary Typu levitate , lina , magic shield ![]() |
![]() |