|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @up: 99% Hermes ale niepamiętam a mitologie czytałem aż rok temu
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() @up: Hermes na 100% =]
A co do topicu: Świetny Samurai Set i FS, miodzio! Ja wogóle nie umiem malować na kmpie =P. Za bardzo mi sie ręka trzęsie, za brudna Mycha. Może jakbym miał tablet [? chyba tak się to nazywa: "długopis" i podstawka na której mozna rysować podpięte do kompa]. Jak chodzi np. o LotR'a [figurki] to jestem świetny, ale na kompie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Chce odświeżyć mój temat (fire sworda i samuraj seta nima
![]() ![]() 1) Dagger Of Winds ![]() ![]() 2) Sword Of Stars ![]() ![]() 3) Klucz... Niepowiem jeszcze do czego ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Maul (niewyszedł zbytnio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5) Huge Scythe (też do nowego topicu....) ![]() 6) Sword of Legends, Wyrabiały go staroświeckie orci z nieznanego DO DZIŚ minerału... podobno teraźniejsze orci znają ten minerał i coś szykują*... (POrażka... 70% jakości ;/ ) ![]() To wszystko , aha prosze o nowe wyzwania ... mam chęć do rysunków ![]() P.S. Comment plx XD Edit: Co do punktu 6... Lepiej wygląda na stronie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 06-10-2004 o 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Opaska Wschodniego Wojownika
Brzytwa Stępiona Blaskiem Księżyca Żołnierska Brzytwa Wojny Zakrwawione Buty Nieślubnej Córki Brzytwiarza Kamizelka Brzytwiarza |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Spełniam prośbe stary(pisałeś to do wszystkich??) no więc narysuj mi...
Dwuręczny, obosieczny miecz. Ostrze ma być ciękie, rękojeść długa czerwona, bez dupereli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
![]() |
![]() @SuPeRMAN:
Opaski niewiedziałem jak zrobić :/ bo nieinteresuje się zbytnio wschodem i niewiem jak ona wogule wygląda :/ ... jak by jakiś bardziej szczegółowy opis ??? Brzytwa (taka sobie ![]() ![]() ![]() Stepiona Blaskiem Księżyca Żołnierska Brzytwa Wojny ![]() ![]() Zakrwawione Buty Nieślubnej Córki Brzytwiarza (pantofelki ?, są obkrwawione... ale nie całe... troche niewidać bo buty są koloru różowego a krew lekko czerwona ![]() ![]() ![]() Kamizelka Brzytwiarza (troche obkrwawiona... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Dr.Unknown: Eeee... tylko do ciebie napisałem ![]() ![]() ![]() Oto miecz (w dwóch wersjach...dłuższej i krótszej bo niewiedziałem czy dobrze ![]() Dłuższy: ![]() ![]() Krótszy: ![]() ![]() Prosze o commenty i więcej zleceń... aha sorka że tak długo ale dopiero co do domu wróciłem (30 minut temu ![]() @down: Hmm dziwne...bo ja u siebie widze :/ ... Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 07-10-2004 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Dlaczego Ja Widze "x"
![]() ![]() ![]() ![]() w tych pierwszych rysunkach ![]() Ostatnio edytowany przez Balien - 07-10-2004 o 20:04. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Nastaw się na krytykę...
Coś ci obrazki nie wychodzą... Pierwsza brzytwa nie wygląda jak brzytwa. Druga taka sobie. Buty... trochę za kapciowate. :/ Zbroja brzytwiarza- rzeczywiście kamizelka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() JA chce yyyyy co to było a już wiem kościany staff i kij bejsbolowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
![]() |
![]() Znowu porażka... niewyszło mi to specjalnie... będę musiał se tera potrenować własną inwencję czyli sam tworze przedmioty i sam je rysuje
![]() Pałka Baseballowa (imię najlepszego gracza w tibii w Baseball zostało zapisane na każdym z tych kijów) ![]() ![]() ten Kościany Staff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() No masz krytyke: Spodziewałem sie lepszego
![]() Narysuj mi tarcze wieżową, na której widnieją dwa skrzyżowane claymore'y , obydwa różne(jeden zdobiony czerwonymi kamienieami, drógi zaś niebieskimi), zaś na ich środku dłoń w czarnej płytowej rękawiczce pokazująca środkowy palec. I ma być ładnie wycieniowane! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() Kij do bejsbola jest no taki jak drechy noszą a to co narysowałeś to kij do krykieta ale i tak niezły a kościany staff wstawie do tibi bo mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|