Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-09-2004, 11:25   #21
Sithius
Użytkownik Forum

Sithius's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Problem

Nie obrazcie sie ale strasznie tu wszyscy przynudzacie...to ja i wy tworzymy ta gre i wizerunek Polski w Tibii wiec lepiej byscie sie ruszyli i swoim przykladem pokazali ze nie jestesmy nOObami a nie rozczulali sie na tym forum bo takich topicow to juz mi sie nawet czytac nie chce.

Nigdy nie ukrywalem sie z tym z jakiego kraju pochodze i jakos nie mialem jeszcze z tego tytulu problemow...rozmawialem z ludzmi z roznych krajow i nie czulem sie od nich wcale gorszy...oni mnie znaja i wiedza ze moga na mnie liczyc wiec nie wiem po co to cale gadanie. Jak sie wam nie podoba obecna sytuacja to zacznijcie pracowac nad jej zmiana a nie gadajcie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-09-2004, 13:08   #22
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

OMG

Ludzie nie po to nasi dziadkowie i inni przodkowie Gineli w wojnach o Polske zebysmy teraz wstydzili sie za Kraj.

Prawda, Wstydzmy sie za polakow ale NIE za POLSKE

Ktos sie pyta Polak? To Mowie ze Tak!
A jak chce fri itans" To Mowie Ignored.
I po sprawie.

Po za tym Jak Pkuje to Dla mnie bez Roznicy Czy to Polak Czy Szwed , Czy ma 10 czy 20 lat! PO prostu byl w zlym miejscu tego dnia i zgon!

Spoleczenstwo Polskie to 99% Zlodzieje, Dresiarze , Hip Hopowcy <pseudo tez <killer> , Emeryci i rencisci , Lamerzy , przestepcy i policjanci <jeden ch.u.j> , a 1% to My

Poogladajcie se Braveheart'a a Potem mowcie ze jestescie Anglikami a nie Polakami!!!

Hail Polska!!!

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 16:22   #23
Makilili
Użytkownik Forum

Makilili's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...

Smutny Smutna prawda

Niestety to prawda. Polacy to są n00by (są wyjątki oczywiście). Jak już wiele osób pisało Szwed nie podniesie ręki na Szweda. Polak na Polaka - tak. To Polacy biją się nawzajem, kradną lootbagi, proszą o "free itans", a co najgorsze hackują! Taki już jest nasz naród - jeśli sąsiad ma Malucha to nie chodzi o to żeby też zarobić na niego tylko żeby to sąsiad nie miał Malucha.

Smutna rzeczywistość...

Polacy!!! Poprawcie się!!!

Ostatnio edytowany przez Makilili - 22-09-2004 o 16:24.
Makilili jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 16:55   #24
Handzior Bartolu
Użytkownik Forum

Handzior Bartolu's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne

Domyślny

To jest bardzo smutna prawda,ale nie wszyscy tacy sa.Czasem spotykam polakow ktorzy wspieraja "mlodszych graczy"(i to nie tylko z polski).ja sam pomagalem jednej dziewczynie.Byla z Londynu.Bardzo fajna osobka.Lecz po jakims czasie mnie olala-i wiecej jej nie widzialem....Lecz czasem i swedy jak ich tak wychwalacie nie sa tacy cool.
Przypadek moze z 20 minut temu...
Prowadze polaka 8 level na aurerze do wyroczni a tu podchodzi swed i mowi ze sprzedaje studded armor za ilestam.Olalem go a on przelacza sie na moj kanal private i zaczyna tym spamowac.Ja powiedzialem zeby przestal a on do mnie ze ja gej jestem i od gorszych rzeczy mnie jeszcze powyzywal.Ja juz nie wytrzymalem i powiedzialem grzecznie "F**k u!"i dalem mu ignora.
Polacy tez tak robia,ale wieksze chamy dla mnie to br.Moj kumpel expuje na foldzie i spotyka 30 poziomowca ktory sie pyta: "br?",on mowi "no".Ten gdzies idzie,przychodzi i go zabija.Mial tak 2 razy.Br jak ktos wspomnial to tez zlodzieje i chamy,ale teraz przypomnialem przypadek ktory moze byc tego przykladem.
Ale moim zdaniem i tak polacy tak jak ja to nOOby(moze nie wszyscy,ale tyle sie naogladalem ze...eh,szkoda gadac)...
Nikt nie jest doskonaly...

Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze

Nick: Bartolu'Dragoth
Profesja: Knight
Poziom: 13
Skille: 54/53 (ciagle trenuje)
Magic Level: 4
Swiat: Aurea ()

No i co tu duzo mowic? =\
Handzior Bartolu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 17:16   #25
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

propo aurery mam tam 11 lvl palek , rozoiny z nudow skille 45,33

wczoraj bawilem sie w PK myslalem ze nikogonie zabije ale shhhhh

ide 2 ziomy cos gadaj a ja
"can i 1 fish" ---bylo na foldzie!
oni cos dalej , walek 12 druid i 9 palek

zrobilem kolko oni dalej gadaja to Samo-- po szwedzku hyba

bilem ich z 10 minut ale zabilem mieli pare uhow .

dzis wlogowalem sie spowrotem , chodze po foldzie a tu 25 master

to ja "hi" a on nic to go PK
3 bp GFB wyslalem bo mial parcel tez w ciele

wyslalem i chodze sobie a tu 2 ziomow polak i br br uciekl a polak "Ryba Master" udawal kozaka i zaczal mnie lac "lol"

to mu strzala gfb gfb i go nie ma potem sie rzuca

nie chcialem go pk aLE sam sie o to prosil

KOZAK

czemu ja to tu pisze ,,,,,,
aha chcialem mu dac bp gfb bo i tak tam nie gram a on nie idz e z kumplem ale nie doszedl boszedl sam lol

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 17:24   #26
Riwimi
Użytkownik forum

Riwimi's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004

Brak ikony

Tak zgadzam się co do wypowiedzi niektórych osób niektórzy Polacy to NAPRAWDE NOOBY! Dziś gadam se z kolega w dp i podchodzi do mnie typiara 8 lvl Druid i mówi Siema, ja sie nie odezwałem a po chwili "Dasz mi Plate Legsy bo przed chwila Zmarłam i mi Brass Legsy wypadły" a że ja mam 23 lvl to zawsze jakis nOOb do mnie podchodzi i pisze "Dasz jakiś przedmiot", niektórzy Polacy to naprawde SPOKO ZIOMY ale niektórzy to Chamy I Debile!
Taka jest moja wypowiedź na ten temat.
Riwimi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 17:41   #27
Shardzik
Użytkownik Forum

Shardzik's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004

Stan: Aktywny Gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Shardzik
Domyślny

Hmmm ujme to tak:
- Kazda narodowosc ma swoich "TibioPrzyslowiowych" Noobow, i Spoko Kolesi
- Np. w Polsce wiekszosc co siedzi za biurkiem,mysli bede najlepszy,wszyscy inni to %#^& ajm master...ect
- To co ze BR(brainles retard) SWE lub POL nie patrzy sie przez pryzmat "Byry" "szwe" tylko przez poszczegolne osoby
koniec
stary 22-09-2004, 18:21   #28
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Szczęśliwy

hehehehe
Czytam i czytam i niemoge wyjsc z podziwu jak my lubimy zrzedzic. Kazdy narod ma noobów. Tyle, ze moze inni staraja sie to tepic? Rozejzyjcie sie...
Moze po prostu czas, zeby zaczac temu przeciwdzialac? Pomagac newbe`im, pk nOObów.
Mialem na rooku sytuacje.
___
Gosc z polskim nickiem: "free items plx, I died"
Ja: "zajdz na dol i upoluj kika szczurow."
GZPN: "wiem, ja nie nOOb"
___
i krzyczy dalej... [LOL?]
Sam mam w tibi 15lvl gram od niedawna i jestem noobem. Nie znam sekretow tibi, nie wymiatam wszystkich potworow, nie mam dobrego stuffa. Ale tez nie kradne(lootbagow i potworow), nie zabijam bez powodu, nie klne, nie mecze ludzi o darmowe itemy. I ucze sie...
Adolphus Elbragol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 18:34   #29
Lig@
Użytkownik Forum

Lig@'s Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld

Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Mówię z góry, ze gram na securze (non pvp). Przykłady zachowań Polaków:

-trenuje z dwarfami, przychodzi polak i zabija jednego. Ja krzycze stój, a on sry myślałem, ze nie jesteś Polakiem. Wniosek: rasista.
-exp na guardach. Przychodzi Polak-pallek-lol lvl i gada żebym spier*** bo chce expić. Ja mu, ze byłem pierwszy. Nic do niego nie dociera. Cały czas rzuca we mnie przekleństwami, aż w końcu prosi mnie o pomoc w wydostaniu się z jaskini, a jak odmawiam to mówi, ze noob jestem...
-"all polish who lives in kazoo are noobs" - tekst obcokrajowca, który mieszka w kazoo na secura

Przykłady można długo wymieniać. Ostatnimi czasy zabłysnęła piosenka "to my polacy". Sam słucham metalu, ale przebywam w środowisku równiez ludzi słuchających hh i mogę powiedzieć, ze nooby bez pracy to my Polacy.

P.S. Ja na tzw. blackliście secury nie jestem notowany, za to wyżej wymienieni Polacy z kazoo mają po 20 wpisów nawet...
Lig@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 18:44   #30
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
Chciałem zalozyc temat trakujący.. O nas.... tak o nas o polakach ziomkach graczach z polski ktorzy są.. Noobami? tak są... nie br nie swe nie inna nacja tylko wlasnie my dumnie reprezentujemy outfity w kolorach naszego rodzimego proporca....
Coraz czesciej spotykam sie z przypadkami pk z udzialem only polakow coraz czesciej ktos proboje mnie okrasc wyłudzic hasło zabrac lootbaga.. w 95% przypadkow sa to polacy O_o tak przykre to jest...
kiedy zaczynałem swoja przygode z tibia to duzo osob wmowilo mi ze swe to pk br to nooby itd ale.. powiedzcie mi czy swe sie morduja nawzajem? moze i tak ale napewno nie w takim stopniu jak polacy.. Ile razy spotykam sie z przypadkami wchodze do miasta pod depo ktos sie kloci wyzywa itd.. a w jakim języku? polskim... coraz czesciel podlatuje do mnie ktos i prosi o tak zwane "fri itans" ale teraz brzmi to raczej tak "daj cos","moge z toba pomieszkac w domku?", "daj mi passy to ci potrenie postac" ,"wejdz na tą strone i dostaniesz darmowe przedmioty"
Teraz jak ktos do mnie podchodzi i pyta czy jestem pol odpowiadam ze nie szkoda ze tak sie porobilo... niby mozna znalesc wytułmaczenie "w tibie graja w wiekrzosci dzieci ktore odreagowuja w grze pkują lub nooboją" ale czy w Szwecji nie ma 12 letnich dzieciakow z zapałem katujących w tibie? a czy w brazylji nie ma takowych???? No są.. wiec o co chodzi??? az tak sie zle nam zyje w naszym za***istym kraju? co mama nam objadu nie daje czy za mało surówki przyządza??? O_o
Kiedys zrobilem experyment targalem 10 hamow z carlin do ab minołemsie z okolo 30 osobami pod depo w ab zabral mi kolo zarcie zgadnijcie co odpowiedzial na "plx gimme back"?? "Spie***laj"
naprawde interesujące... Czy naprawde w koncu zasluzymy na miano najwiekszych noobow w tibii? jesli tak ja juz od teraz zaczne gadac only english plx -.-
mam nadzieje ze moj temat zapoczatkuje jako taką dyskusje i mam nadzieje ze jakis moderator mi odpowie na pytanie DLACZEGO....

Zgadzam sie z toba w 80%, a dlaczego? bo nie kazdy polak to noob ale coz, wedlug mnie 80% polakow to nooby. Gdy ja zaczynalem grac w Tibie to nie bylo jeszcze skulli. Szwedow sie tepilo jak nie wiem, potem bylo jeszcze gorzej gdy wprowadzili skulle. Jakies 2 miesiace pozniej brazilijczycy zaczeli zaslepiac inne kraje swoja glupota i traktuje sie ich tak jak szwedow. I moment ktorego nikt sie nie spodziewal i nikt o tym nie myslal powaznie - Polacy weszli do Top 3 najwiekszych n00bow w Tibi, Dlaczego tak sie stalo ? Sam nie potrafie odpowiedziec na to pytanie.
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 18:51   #31
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

No im not Brazil,swe,polak etc,you cant have something,i dont wanna be ur boyfriend, dad, uncle or granddad,I amnot ashop,Idont like you, I dont help you, i don't show you my equip and i won't marry you.Bye. Najlepsza odpowiedz na nooby.... U mnie zawsze pomaga bo zanim noob przeczyta to to ja mam czas na ucieczke ^^ xD
Raczeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 19:02   #32
Wenter
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 12 2003

Poziom: 102
Domyślny :s

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
propo aurery mam tam 11 lvl palek , rozoiny z nudow skille 45,33

wczoraj bawilem sie w PK myslalem ze nikogonie zabije ale shhhhh

ide 2 ziomy cos gadaj a ja
"can i 1 fish" ---bylo na foldzie!
oni cos dalej , walek 12 druid i 9 palek

zrobilem kolko oni dalej gadaja to Samo-- po szwedzku hyba

bilem ich z 10 minut ale zabilem mieli pare uhow .

dzis wlogowalem sie spowrotem , chodze po foldzie a tu 25 master

to ja "hi" a on nic to go PK
3 bp GFB wyslalem bo mial parcel tez w ciele

wyslalem i chodze sobie a tu 2 ziomow polak i br br uciekl a polak "Ryba Master" udawal kozaka i zaczal mnie lac "lol"

to mu strzala gfb gfb i go nie ma potem sie rzuca

nie chcialem go pk aLE sam sie o to prosil

KOZAK

czemu ja to tu pisze ,,,,,,
aha chcialem mu dac bp gfb bo i tak tam nie gram a on nie idz e z kumplem ale nie doszedl boszedl sam lol
OMG
Urzekla mnie twoja historia sam bym cie zroczyl za takie cos szkoda ze mnie tam nie bylo :S
Wenter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 19:55   #33
Nightmared Druid
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trener
Ech.....sie porobiło

Brzuki często gęsto soą lamerami i noobami, ale jednak polaczki ich dościgają

A najbardziej WK****A mnie jak gram na non PvP i trenuje sobie spokojnie..podchodzi kolo o polskim nicku to ja do niego "Nie zabijaj krasnal, trenuje z nimi, PLZ"
a on na to "Pi***ol sie : D" i zabija mi je - klikam na kola a on 10-13lvl

I co wy na to?? Rozumialem jeszcze Brazylianów ale nasi rodacy??

Ech, trudno takie czasy i nic na to nie poradzimy, oprócz tego co wcześniej zostało napisane - NIE PRZYZNAWAĆ SIĘ PRZED NISKOLEVELOWCAMI ŻE JESTEŚMY POLAKAMI -

Święty Spokój

Pozdro

Ma racje.... ja przestaje sie przyznawać że jestem Polakiem bo po prostu będzie mi wstyd.... nie wiecie jak jest przykro jesli sie idzie na ds-a w towarzystwie BR a tu ci blokuje polak..... babka już wie że rodak i co???- przestała sie umawiać na różne wypady.... a *** wie czy nie jestes taki sam..... jednostki świadczą o ogóle.....

EDIT:
Przykład z dziś: Rozmawiam z (byłym) kumplem o tym jak jeden *** lurował dziś arkanista pod depo (gram na harmonii) .... On na to że jak mu skoczy level ( ma 25 ale przez dobre wychowanie nie powiem jaki ma nick) to też będzie lurował.... to ja mu na to że go znienawidzą jak tamtego wczesniejszego lurera.....On mi na to wiązanką swojskiego ścierwa pt: s*******aj ****a ***u ***any dziwko etc. etc. i puszcza spam że jestem NOOB...... i jak tu nie mówić że polacy to najwieksze nooby JEŚLI SAMI SWOIMI POCZYNANIAMI O TYM SWIADCZĄ ( powiedział mi "sam bede lurowal jak mi level skoczy") na tibii????? Przykład jest jak byk..... stwierdził że jak mu nie daje UHów za free a jego kumpel kupił sobie PACCa to jest lepszy ode mnie i nie będzie sie zadawał z takim porządnym playerem.... kto to?? H*** of H******* (nie powiem kto to bo nie jest tego wart) ..... Najwięcej noobów mamy we własnym kraju.... BR?....no......PL?....joke?......I'm not PL.....PL are a noobs...... Im (???)....

NIE PRZYZNAJE SIE ŻE JESTEM POLAKIEM I NIE PRZYZNAJE SIE DO LUDZI KTORZY MNIE ZAWIEDLI !!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Nightmared Druid - 23-09-2004 o 20:39.
Nightmared Druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 20:34   #34
Prawo Kruka
Użytkownik Forum

Prawo Kruka's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies

Stan: Tutor
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
Domyślny Smierdzi z mordy im!

Teraz ja cos powiem, no wiec:
widzieliscie moze jak n00bki biegna za ludzmi z red hp? A jak biegna za toba na r00ku jak masz poison? A wiecie czemu? Bo POLOWA POLAKOW GRAJACYCH W TIBIE TO SMIERDZACE MENELE GRAJACE Z KAFEJEK IDIOTERNETOWYCH SMIERDZACE FAJKAMI I TANIM WINEM! To az glowa boli... Sam mialem okazje poznac paru takich, kiedy jeszcze nie mialem neta i zachodzilem do cafe popykac... 90% ludzi w lokalu gapilo mi sie w kompa w zdumieniu i w niemym zachwycie... Pamietam jak kiedys bedac w cafe wytlumaczylem 2 n00bkom podstawy gry knightem oraz dobre miejsca do expienia... A teraz? Teraz jestem przez nich wyzywany! Chwala sie itemami ktorych nie maja! Dobilo mnie kiedy 1 z nich powiedzial ze ma skile 76 sprawdzam na liscie sword a tu nikogo takiego! No a czemu? Bo polscy gracze w tibie to ZULERNIA! Wciaz pamietam te przezarte nikotyna chuchy... Koszmar... Tylko wziasc shotguna i zrobicz czystki etniczne... GRRR!

@re: Palladni
Hehe, on sie nazywa Andrevas, to n00b jakich malo, wiesniak, maly dzidzius z podstawowki, wali konia na widok mamy, bozia go nie kocha, jedynym sposobem na skrocenie jego zyciowej meki jest SMIERC przez kastracje jaj ktorych nie ma i zostawienie go na chodniku LUB przybicie mu jaj do mostu wywalic go za barierke (jak bungee ) i dac mu noz... Niech se odetnie!
Plz niech on to przeczyta boze daj!
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk

Posiadam wiarę w niemożliwą moc
Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok
Mogę poruszyć was na kilka chwil
Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być

Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 23-09-2004 o 20:57.
Prawo Kruka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 20:49   #35
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny

Heh, kuruku chodzi ci o np. adevaresa(czy jak mu tam) Na rooku faktycznie niejeden polak chcial mnie nauczyc Kolnowania i dac Potion of Lvl up...

Ostatnio edytowany przez Palladni - 23-09-2004 o 20:52.
Palladni jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-09-2004, 23:20   #36
Handzior Bartolu
Użytkownik Forum

Handzior Bartolu's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne

Domyślny

Heh ja jeszcze ostatnio jednemu polakowi ladnie tlumaczylem jak dojsc na maina bo biedny paletal sie na 8 levleu na ratach.No to ja sie go pytam co on tu robi 8 level na ratach,on odpowiada ze chce nabic 9 level.MOwie mu ze lepiej niech idzie na maina a on sie pyta "co?".Objasniam mu ze tam hp sie wiecej i many dostaje,klasy mu wymieniam,miasta a on nic nie kuma tylko ciagle "co?","o co ci chodzi?".Rozwalil mnie tym jak mu powidzialem ze na rooku magic levelu sie nie trenuje.On na to ze takowy nigdy nie rosnie i ze ja nOOb jestem i inne...
I wez tu badz grzeczny.Bo ja mialem 1 level(na aurerze) a on 8 to lepszy i ja nOOB.Mowie ze mam lepsze postacie to on "ta jasne bo ci uwierze".Jeszcze mi grozil dedem na mainie.Heh i wez tu rodakow wspomagaj(niektorzy grzecznie sie odwdzieczaja.Innemu pomoglem to ladnie podziekowal i powiedzial ze mi cos da na mainie,ale ja tam podziekowalem za free itens.)...

Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze

Nick: Bartolu'Dragoth
Poziom: 13
Skille: 54/53 (ciagle trenuje)
Magic Level: 4
Swiat: Aurea ()

No i co tu duzo mowic? =\
Handzior Bartolu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 01:00   #37
n0ob
Użytkownik forum

n0ob's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Ełk

n0ob ma numer GG 1142093
Domyślny n/c

nie ma co sie wiecej rozwodzic panowi i panie ... jestesmy najwiekszym zrodlem n0oberskiego zluerstwa w tibii prowadzimy polityke eksportowa ale przy okazji sami sobie zatruwamy zycie dzieki serverom z "normalnym" trybem walki pvp tepienie n0oberstwa stalo sie praktycznie niemozliwe ;/ Booo oczywiscie zaraz wpadnie high-lvl n0ob i powie ... "PK!!" ehh.. jak sobie przypomne czasy bez skulli miodzio zauwazcie ze n0obostwa namnozylo sie wlasnie od tamtych czasow ... dziwny zbieg okolicznosci ? watpie :/

Ignore n0obs
Destroy n0obs
Make n0ob fly
Make n0ob disappear
Show n0ob how looks UE or exori
n0ob jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 18:54   #38
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

Dzieki adminom moglismy podziwiac czesc noobstwa i tu. Kazdy sie juz domysla + i -. Byl kiedys taki art Sword of fire serpent. Nawet jakis moderator sie smial. Przychodze na forum nastepnego dnia a tu -2 z 15 + ! SiC co jest. Szybko wlaczam panel kontrolny a tu ciagle jakies minusy Jak sie nie podoba to masz... , albo Bo sie nie podoba ci sword mojego kumpla, Bo masz wiecej odemnie. No poprostu noobish behaviour.

End of my humanity has come on.
Necron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 17:16   #39
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

tak wlasnie czas bez skuli to było cos. Modne było masowe rookowanie i wogole takie przejawy noobizmu sie tepiło no ale były tez przypadki ludzi ktorzy zabijali porostu "for fun"i takie zachowanie cipy chceli wyplenic
no coz moze i cipy ochronili niewbie ale tez i noobow -.- przykro. Teraz jedynym sposobem jest "utani hur" i ucieczka przed natretnym noobem ewentualnie ignor, ale jak stoje pod depo i mnie zaczyna koles przesuwac to mnie kur*ica strzela.. no coz trzeba byc twardym nie mientkim damy rade
Kajzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 20:15   #40
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

hmm.... ja tu chyab jalepiej prownam szwedow z polakami w tibi bo sam mieszkam w szwecji... szwedzi sa bardziej kultularni i o wiele lepsi niuz polacy w tibi... polacy tez maja troche nie za dobrze z anglikiem... od pwenego czasu przestalem sie przyznawac ze jestem polakiem... ale mam chyba z 3 polskich przyjaciol... i chcialem sie zupelnie wycofac z polskim z tibi...
no i pisze do mnei jeden kolega polski:
- siema (kolega)
- what? (ja)
- idziemy na minosy?
- New owner. Sorry.
- ej. co ty gadasz?
- New owner!!!!
- ***!!! (kolega)
- sorry iam not the real wubeso (moje imie).
- Co?

Takie jest noobowstwo polakow.
A tak wogole to raz bylem se na ghost landzie. i mnei zaczolem atakowac gosc. ja ucieklem do dp. gdy juz tam bylem przyszedl ten gosc.

- y you attack me? (ja)
- U are hunted. (PK)'
- I havnt done anything!!! Wait... you are pol right?
- yes.
- czmu mnie zaatakowales.
- zamknij morde *******ony nOObie. Zrookuje cie. nie musisz juz grac ta postacia.

Tak wyglada rozmowa z polakami.

A pewnego razu gdy mnie zabil gosc jeden...
Ja sie loguje i pisze do niego.
- y you killed me? (ja)
- Its fun to kill. (PK)
- ok... are you pol? (ja)
- no... swe. (PK) Tlumaczenie naszej rozmowy po szweszku:
- ok. iam swe too (ja)
- You re swe???? oops... srry... iam really sorry...
I will give back your loot and help you to have back the ex you loosed.
- ok. (loot: bp hmm, 500 gp, plate legs na dodatek dal mi serpenta za free spowodu ze mnie zabil)

No i poruwnajcie... szwed szweda nei zaatakuje... ja to wiem bo znam szwedow barszije niz wy... a polak polaka? heh...

Szwedzi to najlepszi gracze w tibi i tego nei zmienimy. polacy to na drugim miejscu Nooby. po BR (ja tak przynajmiej uwazam ).
Mailem raz grupke polakow i milismy isc na hunta alesie neiudalo bo azdy chcail sam postanowaic gdzie kiedy i kto ma byc przewodnikiem.
A tak wogole to polacy to takie nOOby ze w szwedzkiej szkole mi dokuczaja bo polacy caly czasd robia tak:
- Pol? (polak)
- no (szwed)
- hehehehehehehe. cze. (polak)
- iam not pol.
- pol? pol? pol? cze.

i mam z tego powodu trudno mi w szkole jak i na tibi.

90% polakow to nOOby. a 5% szwedow to nOOby. tak to jest i juz ego nei zmienimy.
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania