|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Nie obrazcie sie ale strasznie tu wszyscy przynudzacie...to ja i wy tworzymy ta gre i wizerunek Polski w Tibii wiec lepiej byscie sie ruszyli i swoim przykladem pokazali ze nie jestesmy nOObami a nie rozczulali sie na tym forum bo takich topicow to juz mi sie nawet czytac nie chce.
![]() Nigdy nie ukrywalem sie z tym z jakiego kraju pochodze i jakos nie mialem jeszcze z tego tytulu problemow...rozmawialem z ludzmi z roznych krajow i nie czulem sie od nich wcale gorszy...oni mnie znaja i wiedza ze moga na mnie liczyc wiec nie wiem po co to cale gadanie. Jak sie wam nie podoba obecna sytuacja to zacznijcie pracowac nad jej zmiana a nie gadajcie.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() OMG
Ludzie nie po to nasi dziadkowie i inni przodkowie Gineli w wojnach o Polske zebysmy teraz wstydzili sie za Kraj. Prawda, Wstydzmy sie za polakow ale NIE za POLSKE Ktos sie pyta Polak? To Mowie ze Tak! A jak chce fri itans" To Mowie Ignored. I po sprawie. Po za tym Jak Pkuje to Dla mnie bez Roznicy Czy to Polak Czy Szwed , Czy ma 10 czy 20 lat! PO prostu byl w zlym miejscu tego dnia i zgon! Spoleczenstwo Polskie to 99% Zlodzieje, Dresiarze ![]() Poogladajcie se Braveheart'a a Potem mowcie ze jestescie Anglikami a nie Polakami!!! Hail Polska!!!
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Niestety to prawda. Polacy to są n00by (są wyjątki oczywiście). Jak już wiele osób pisało Szwed nie podniesie ręki na Szweda. Polak na Polaka - tak. To Polacy biją się nawzajem, kradną lootbagi, proszą o "free itans", a co najgorsze hackują! Taki już jest nasz naród - jeśli sąsiad ma Malucha to nie chodzi o to żeby też zarobić na niego tylko żeby to sąsiad nie miał Malucha.
Smutna rzeczywistość... Polacy!!! Poprawcie się!!!
Ani IXI, ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO ![]() Ostatnio edytowany przez Makilili - 22-09-2004 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() To jest bardzo smutna prawda,ale nie wszyscy tacy sa.Czasem spotykam polakow ktorzy wspieraja "mlodszych graczy"(i to nie tylko z polski).ja sam pomagalem jednej dziewczynie.Byla z Londynu.Bardzo fajna osobka.Lecz po jakims czasie mnie olala-i wiecej jej nie widzialem....Lecz czasem i swedy jak ich tak wychwalacie nie sa tacy cool.
Przypadek moze z 20 minut temu... Prowadze polaka 8 level na aurerze do wyroczni a tu podchodzi swed i mowi ze sprzedaje studded armor za ilestam.Olalem go a on przelacza sie na moj kanal private i zaczyna tym spamowac.Ja powiedzialem zeby przestal a on do mnie ze ja gej jestem i od gorszych rzeczy mnie jeszcze powyzywal.Ja juz nie wytrzymalem i powiedzialem grzecznie "F**k u!"i dalem mu ignora. Polacy tez tak robia,ale wieksze chamy dla mnie to br.Moj kumpel expuje na foldzie i spotyka 30 poziomowca ktory sie pyta: "br?",on mowi "no".Ten gdzies idzie,przychodzi i go zabija.Mial tak 2 razy.Br jak ktos wspomnial to tez zlodzieje i chamy,ale teraz przypomnialem przypadek ktory moze byc tego przykladem. Ale moim zdaniem i tak polacy tak jak ja to nOOby(moze nie wszyscy,ale tyle sie naogladalem ze...eh,szkoda gadac)... Nikt nie jest doskonaly...
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() propo aurery mam tam 11 lvl palek , rozoiny z nudow skille 45,33
wczoraj bawilem sie w PK myslalem ze nikogonie zabije ale shhhhh ide 2 ziomy cos gadaj a ja "can i 1 fish" ---bylo na foldzie! oni cos dalej , walek 12 druid i 9 palek zrobilem kolko oni dalej gadaja to Samo-- po szwedzku hyba bilem ich z 10 minut ale zabilem mieli pare uhow . dzis wlogowalem sie spowrotem , chodze po foldzie a tu 25 master to ja "hi" a on nic to go PK 3 bp GFB wyslalem bo mial parcel tez w ciele wyslalem i chodze sobie a tu 2 ziomow polak i br br uciekl a polak "Ryba Master" udawal kozaka i zaczal mnie lac "lol" to mu strzala gfb gfb i go nie ma potem sie rzuca nie chcialem go pk aLE sam sie o to prosil KOZAK czemu ja to tu pisze ,,,,,, aha chcialem mu dac bp gfb bo i tak tam nie gram a on nie idz e z kumplem ale nie doszedl boszedl sam lol
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Tak zgadzam się co do wypowiedzi niektórych osób niektórzy Polacy to NAPRAWDE NOOBY! Dziś gadam se z kolega w dp i podchodzi do mnie typiara 8 lvl Druid i mówi Siema, ja sie nie odezwałem a po chwili "Dasz mi Plate Legsy bo przed chwila Zmarłam
![]() Taka jest moja wypowiedź na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm ujme to tak:
- Kazda narodowosc ma swoich "TibioPrzyslowiowych" Noobow, i Spoko Kolesi ![]() - Np. w Polsce wiekszosc co siedzi za biurkiem,mysli bede najlepszy,wszyscy inni to %#^& ajm master...ect - To co ze BR(brainles retard) SWE lub POL nie patrzy sie przez pryzmat "Byry" "szwe" tylko przez poszczegolne osoby koniec
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() hehehehe
![]() Czytam i czytam i niemoge wyjsc z podziwu jak my lubimy zrzedzic. Kazdy narod ma noobów. Tyle, ze moze inni staraja sie to tepic? Rozejzyjcie sie... Moze po prostu czas, zeby zaczac temu przeciwdzialac? Pomagac newbe`im, pk nOObów. Mialem na rooku sytuacje. ___ Gosc z polskim nickiem: "free items plx, I died" Ja: "zajdz na dol i upoluj kika szczurow." GZPN: "wiem, ja nie nOOb" ___ i krzyczy dalej... [LOL?] Sam mam w tibi 15lvl gram od niedawna i jestem noobem. Nie znam sekretow tibi, nie wymiatam wszystkich potworow, nie mam dobrego stuffa. Ale tez nie kradne(lootbagow i potworow), nie zabijam bez powodu, nie klne, nie mecze ludzi o darmowe itemy. I ucze sie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Mówię z góry, ze gram na securze (non pvp). Przykłady zachowań Polaków:
-trenuje z dwarfami, przychodzi polak i zabija jednego. Ja krzycze stój, a on sry myślałem, ze nie jesteś Polakiem. Wniosek: rasista. -exp na guardach. Przychodzi Polak-pallek-lol lvl i gada żebym spier*** bo chce expić. Ja mu, ze byłem pierwszy. Nic do niego nie dociera. Cały czas rzuca we mnie przekleństwami, aż w końcu prosi mnie o pomoc w wydostaniu się z jaskini, a jak odmawiam to mówi, ze noob jestem... -"all polish who lives in kazoo are noobs" - tekst obcokrajowca, który mieszka w kazoo na secura Przykłady można długo wymieniać. Ostatnimi czasy zabłysnęła piosenka "to my polacy". Sam słucham metalu, ale przebywam w środowisku równiez ludzi słuchających hh i mogę powiedzieć, ze nooby bez pracy to my Polacy. P.S. Ja na tzw. blackliście secury nie jestem notowany, za to wyżej wymienieni Polacy z kazoo mają po 20 wpisów nawet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
Zgadzam sie z toba w 80%, a dlaczego? bo nie kazdy polak to noob ale coz, wedlug mnie 80% polakow to nooby. Gdy ja zaczynalem grac w Tibie to nie bylo jeszcze skulli. Szwedow sie tepilo jak nie wiem, potem bylo jeszcze gorzej gdy wprowadzili skulle. Jakies 2 miesiace pozniej brazilijczycy zaczeli zaslepiac inne kraje swoja glupota i traktuje sie ich tak jak szwedow. I moment ktorego nikt sie nie spodziewal i nikt o tym nie myslal powaznie - Polacy weszli do Top 3 najwiekszych n00bow w Tibi, Dlaczego tak sie stalo ? Sam nie potrafie odpowiedziec na to pytanie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() No im not Brazil,swe,polak etc,you cant have something,i dont wanna be ur boyfriend, dad, uncle or granddad,I amnot ashop,Idont like you, I dont help you, i don't show you my equip and i won't marry you.Bye. Najlepsza odpowiedz na nooby.... U mnie zawsze pomaga bo zanim noob przeczyta to to ja mam czas na ucieczke ^^ xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2003
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
Urzekla mnie twoja historia sam bym cie zroczyl za takie cos szkoda ze mnie tam nie bylo :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ma racje.... ja przestaje sie przyznawać że jestem Polakiem bo po prostu będzie mi wstyd.... nie wiecie jak jest przykro jesli sie idzie na ds-a w towarzystwie BR a tu ci blokuje polak..... babka już wie że rodak i co???- przestała sie umawiać na różne wypady.... a *** wie czy nie jestes taki sam..... jednostki świadczą o ogóle..... ![]() EDIT: Przykład z dziś: Rozmawiam z (byłym) kumplem o tym jak jeden *** lurował dziś arkanista pod depo (gram na harmonii) .... On na to że jak mu skoczy level ( ma 25 ale przez dobre wychowanie nie powiem jaki ma nick) to też będzie lurował.... to ja mu na to że go znienawidzą jak tamtego wczesniejszego lurera.....On mi na to wiązanką swojskiego ścierwa pt: s*******aj ****a ***u ***any dziwko etc. etc. i puszcza spam że jestem NOOB...... i jak tu nie mówić że polacy to najwieksze nooby JEŚLI SAMI SWOIMI POCZYNANIAMI O TYM SWIADCZĄ ( powiedział mi "sam bede lurowal jak mi level skoczy") na tibii????? Przykład jest jak byk..... stwierdził że jak mu nie daje UHów za free a jego kumpel kupił sobie PACCa to jest lepszy ode mnie i nie będzie sie zadawał z takim porządnym playerem.... kto to?? H*** of H******* (nie powiem kto to bo nie jest tego wart) ..... Najwięcej noobów mamy we własnym kraju.... BR?....no......PL?....joke?......I'm not PL.....PL are a noobs...... Im (???).... NIE PRZYZNAJE SIE ŻE JESTEM POLAKIEM I NIE PRZYZNAJE SIE DO LUDZI KTORZY MNIE ZAWIEDLI !!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Nightmared Druid - 23-09-2004 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Teraz ja cos powiem, no wiec:
widzieliscie moze jak n00bki biegna za ludzmi z red hp? A jak biegna za toba na r00ku jak masz poison? A wiecie czemu? Bo POLOWA POLAKOW GRAJACYCH W TIBIE TO SMIERDZACE MENELE GRAJACE Z KAFEJEK IDIOTERNETOWYCH SMIERDZACE FAJKAMI I TANIM WINEM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @re: Palladni Hehe, on sie nazywa Andrevas, to n00b jakich malo, wiesniak, maly dzidzius z podstawowki, wali konia na widok mamy, bozia go nie kocha, jedynym sposobem na skrocenie jego zyciowej meki jest SMIERC przez kastracje jaj ktorych nie ma i zostawienie go na chodniku LUB przybicie mu jaj do mostu wywalic go za barierke (jak bungee ![]() ![]() Plz niech on to przeczyta boze daj!
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 23-09-2004 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Heh, kuruku chodzi ci o np. adevaresa(czy jak mu tam) Na rooku faktycznie niejeden polak chcial mnie nauczyc Kolnowania i dac Potion of Lvl up...
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 23-09-2004 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
Lokacja: Nieważne
|
![]() Heh ja jeszcze ostatnio jednemu polakowi ladnie tlumaczylem jak dojsc na maina bo biedny paletal sie na 8 levleu na ratach.No to ja sie go pytam co on tu robi 8 level na ratach,on odpowiada ze chce nabic 9 level.MOwie mu ze lepiej niech idzie na maina a on sie pyta "co?".Objasniam mu ze tam hp sie wiecej i many dostaje,klasy mu wymieniam,miasta a on nic nie kuma tylko ciagle "co?","o co ci chodzi?".Rozwalil mnie tym jak mu powidzialem ze na rooku magic levelu sie nie trenuje.On na to ze takowy nigdy nie rosnie i ze ja nOOb jestem i inne...
I wez tu badz grzeczny.Bo ja mialem 1 level(na aurerze) a on 8 to lepszy i ja nOOB.Mowie ze mam lepsze postacie to on "ta jasne bo ci uwierze".Jeszcze mi grozil dedem na mainie.Heh i wez tu rodakow wspomagaj(niektorzy grzecznie sie odwdzieczaja.Innemu pomoglem to ladnie podziekowal i powiedzial ze mi cos da na mainie,ale ja tam podziekowalem za free itens.)...
Co tu duzo mowic?Klik! Nie gram juz na Chimerze. Za duzo noobow mnie nekalo :/. Teraz pocinam na Aurerze Nick: Bartolu'Dragoth Profesja: Knight Poziom: 13 Skille: 54/53 (ciagle trenuje) Magic Level: 4 Swiat: Aurea ( ![]() No i co tu duzo mowic? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() nie ma co sie wiecej rozwodzic panowi i panie ... jestesmy najwiekszym zrodlem n0oberskiego zluerstwa w tibii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ignore n0obs Destroy n0obs Make n0ob fly Make n0ob disappear Show n0ob how looks UE or exori ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Dzieki adminom moglismy podziwiac czesc noobstwa i tu. Kazdy sie juz domysla + i -. Byl kiedys taki art Sword of fire serpent. Nawet jakis moderator sie smial. Przychodze na forum nastepnego dnia a tu -2 z 15 + ! SiC co jest. Szybko wlaczam panel kontrolny a tu ciagle jakies minusy Jak sie nie podoba to masz... , albo Bo sie nie podoba ci sword mojego kumpla, Bo masz wiecej odemnie. No poprostu noobish behaviour.
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wlasnie czas bez skuli to było cos. Modne było masowe rookowanie i wogole takie przejawy noobizmu sie tepiło no ale były tez przypadki ludzi ktorzy zabijali porostu "for fun"i takie zachowanie cipy chceli wyplenic
no coz moze i cipy ochronili niewbie ale tez i noobow -.- przykro. Teraz jedynym sposobem jest "utani hur" i ucieczka przed natretnym noobem ewentualnie ignor, ale jak stoje pod depo i mnie zaczyna koles przesuwac to mnie kur*ica strzela.. no coz trzeba byc twardym nie mientkim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() hmm.... ja tu chyab jalepiej prownam szwedow z polakami w tibi bo sam mieszkam w szwecji... szwedzi sa bardziej kultularni i o wiele lepsi niuz polacy w tibi... polacy tez maja troche nie za dobrze z anglikiem... od pwenego czasu przestalem sie przyznawac ze jestem polakiem... ale mam chyba z 3 polskich przyjaciol... i chcialem sie zupelnie wycofac z polskim z tibi...
no i pisze do mnei jeden kolega polski: - siema (kolega) - what? (ja) - idziemy na minosy? - New owner. Sorry. - ej. co ty gadasz? - New owner!!!! - ***!!! (kolega) - sorry iam not the real wubeso (moje imie). - Co? Takie jest noobowstwo polakow. A tak wogole to raz bylem se na ghost landzie. i mnei zaczolem atakowac gosc. ja ucieklem do dp. gdy juz tam bylem przyszedl ten gosc. - y you attack me? (ja) - U are hunted. (PK)' - I havnt done anything!!! Wait... you are pol right? - yes. - czmu mnie zaatakowales. - zamknij morde *******ony nOObie. Zrookuje cie. nie musisz juz grac ta postacia. Tak wyglada rozmowa z polakami. A pewnego razu gdy mnie zabil gosc jeden... Ja sie loguje i pisze do niego. - y you killed me? (ja) - Its fun to kill. ![]() ![]() - ok... are you pol? (ja) - no... swe. (PK) Tlumaczenie naszej rozmowy po szweszku: - ok. iam swe too ![]() - You re swe???? oops... srry... iam really sorry... I will give back your loot and help you to have back the ex you loosed. ![]() - ok. (loot: bp hmm, 500 gp, plate legs na dodatek dal mi serpenta za free spowodu ze mnie zabil) No i poruwnajcie... szwed szweda nei zaatakuje... ja to wiem bo znam szwedow barszije niz wy... a polak polaka? heh... Szwedzi to najlepszi gracze w tibi i tego nei zmienimy. polacy to na drugim miejscu Nooby. po BR (ja tak przynajmiej uwazam ![]() Mailem raz grupke polakow i milismy isc na hunta alesie neiudalo bo azdy chcail sam postanowaic gdzie kiedy i kto ma byc przewodnikiem. A tak wogole to polacy to takie nOOby ze w szwedzkiej szkole mi dokuczaja bo polacy caly czasd robia tak: - Pol? (polak) - no (szwed) - hehehehehehehe. cze. (polak) - iam not pol. - pol? pol? pol? cze. i mam z tego powodu trudno mi w szkole jak i na tibi. 90% polakow to nOOby. a 5% szwedow to nOOby. tak to jest i juz ego nei zmienimy.