|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Dom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aletharum
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 119
Skille: 86/82
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Dobra, poszliśmy sobie z Kusnierem na culty po dolle...
Jakis hit na początek.. ![]() Tutaj następny..(nie złapałem żadnego wysokiego, raz wpadło 189,pare razy 187 itp..) ![]() Troszeczkę respu.. ![]() ![]() Takie tam lipne exori... ![]() Zonk :O ![]() Potem posiedzieliśmy chwile i poszliśmy...więc trzeba było dobić lvl ;] Znowu niezbyt dobre exori ; P ![]() I lvl! ![]() Pozdro ;] @Edit Wypadła nam jedna voodoo doll i small diamond, oraz nauczyliśmy sie pierwszych wersów hymnu ;D i jedne zatrzymalismy.. @edit2 Wczoraj wieczorem weszło 196 ;D oczywiście niezłapane :/
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sadlith - 13-04-2007 o 16:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lethal-Knight
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: 19+
Skille: TrainSk
Poziom mag.: 3+
![]() |
![]() super SSY szczegolnie twoje TARD uwielbiam knightow w akcji ;D POZDRO (dawaj wiecej)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Początkujący
Imię: Tard Enduro
Profesja: Rookstayer
Poziom: 53+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No wiec... Po dluugiej przerwie postanawiam wrocic do gry
![]() Przez moja glupote 70 dni pacca stracilem ( w ogole nie gralem -.-') Narazie ss'y sprzed przerwy, na paccu xD Zaczynam ! lvl ![]() Banshee ( w ten sam dzien co lvl ap) ![]() Juz po ![]() ![]() Lekki przeskok w czasie ;P (bylo troche ss'ow przed tym, ale nudne) Loot ![]() Lvl ![]() Lvl ![]() Skill ![]() Evul ;> ![]() Lvl ![]() I najwiekszy hit z f-axe przed up'em (to bylo naprawde duzo !) ![]() No i koniec ss'ow z przed up'a, na paccu ^^. Mam jeszcze ss'ow to w drugim poscie bo limit do 10 zdjec P.S. Tak sie ulozylo ze tam beda te po upie xD (FACC FOREVER!) Pozdrawiam <Tard>
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Początkujący
Imię: Tard Enduro
Profesja: Rookstayer
Poziom: 53+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No i FACC xD
Hity na dragach ;] Dopiero teraz zauwazylem,ze taki jakby maly tuning hitting rate tego toporka xD (dla ciemnych Atk: 241 Def : 24+1) ![]() Znowu hit ![]() I znowu, narazie best hit, bo po upie nie walilem duzo xD (na 17 calowy monitor, tamte zdjecia na 15) ![]() No to na tyle, jak temat sie jakos zacznie krecic to bedzie dostawa ![]() P.S. Robie sonde, wolicie wielkosc zdjec na : 17calowy czy 15 calowy monitor? Dawajcie odpowiedzi pod komentarzami jesli mozecie ;P Pozdrawiam <Tard>