![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
![]() See ya |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiec sphinxie kazdy lubi co innego ja akurat po zrobieniu 52 phatom rangera na servie z ratami 1 x dalem sobie z l2 spokuj na rzecz wlasnie Sofa
![]() i tak btw nie uwazam sofa za klona l2 poniewaz jest to pomieszanie wielu znakomitych mmorpgow min.Wowa i monotonnego l2 (wiem wiem zjecie mnie za herezje ale co mi tam ;p) See ya Ostatnio edytowany przez Hazuma - 10-06-2008 o 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałeś kiedyś w Maple Story? Tam exp idzie jeszcze wolniej xd (no ale mobki się masowo leje xd)
[quote]Nie robiac offtopu drogi hodalu skoro nie spodobala ci sie gra zapewne jestes zawzietym fanem tibji hrrh a ja szczeze ja polecam bo badz co badz jest to oderwanie od codziennego siedzenia na guardkach dragach itpodbobnych pikselowych zyjatek./QUOTE] Czy każdy użytkownik tego forum gra w Tibię? Odp.: Nie. @topic: Eee... no nie wiem... Może kiedyś zagram... A tymczasem only GW ^^ @down: a) "A co do reklamy gw zauwaz wlasny temat " Ja nie reklamuję... powiedziałem o tym że teraz gram ( w dodatku chodziło mi o Gwiezdne Wojny [ironia] ). b) "bo o sofie tzn.topicu napisales jakies 4 slowa (oczywiscie bez obrazy) " Bo mój post jest odpowiedziom na tamten post, a nie na temat gry xd c) "o do maple story nie wiem jak innym ale mi strasznie nie przypadlo do gustu chodz zawiera ubustwiany przezemnie mangowy klimat to sama rozgrywka, 2d jaki brak pvp odrazu mnie odzucilo." To nie temat o maple !!111 Chodziło mi tylko o exp który idzie tam... wolniej, a tutaj ktoś się skarży xO d) Cytat Ci nie wyszedł xd @edit,down: a) Może masz rację... Ale co robi kilka słów, przy dużym poście : P ( w dodatku z skrótem który nie oznacza tylko jedno ;D ) b) Nooo... c) Nie ma co "uchraniać" - jak się komuś spodoba to będzie grał, jak nie to nie będzie o.0 d) ; d Ostatnio edytowany przez X-Zero - 12-06-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [quote=X-Zero;2107781]Grałeś kiedyś w Maple Story? Tam exp idzie jeszcze wolniej xd (no ale mobki się masowo leje xd)
Cytuj:
co do maple story nie wiem jak innym ale mi strasznie nie przypadlo do gustu chodz zawiera ubustwiany przezemnie mangowy klimat to sama rozgrywka, 2d jaki brak pvp odrazu mnie odzucilo. A co do reklamy gw zauwaz wlasny temat bo o sofie tzn.topicu napisales jakies 4 slowa (oczywiscie bez obrazy) ------------------------------------------------------------------------------------------ up a). Lecz zauwaz ze jak wbilbym do tematu z guild wars i powiedzial ze gram teraz w wowa ludzie uznali by to za reklame ;P b). No niech ci bedzie hyhy c). Chcialem uchronic ludzi przed maple dlatego opisalem opinie ;d d). No comment ![]() See ya Ostatnio edytowany przez Hazuma - 11-06-2008 o 00:24. |
|
![]() |
![]() |