![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 38
|
![]() Billy Talent - Fallen leaves. Zaraz dam uploada na coś xd A co do samego filmu, to lepiej niż przeciętnie (głównie dzięki muzyce), ale trochę mu jeszcze brakuje, co nie oznacza, że jakiś kiczowaty jest. Podobnie jak ktoś up, z chęcią bym zobaczył więcej fragów, bo materiału na film nie brakowało =P 7+/10 ode mnie. Niech będzie, że 8...
Tutaj macie soundtracka ![]() Ostatnio edytowany przez Hetakuri - 08-04-2007 o 17:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Cytuj:
Uważam, że film prezentujący wszystkie fragi po koleji, mógłby stać się nużący, czego próbowałem uniknąć. A co do tego, że nie jest idealny, to dobrze sobie z tego zdaje sprawe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Usunięty
Profesja: Paladin
Świat: Julera
Poziom: 102
Skille: 97/71
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Film bardzo ładnie ,wykonany.
Polecam!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Heniu Ty juz lepiej nie mysl i tak masz wjazd xD
![]() Zadyme Ci w klopie zrobie Swietna muza teraz tego slucham caly dzien |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
Używaj przecinków i kropek, przyjemniej się czyta. Przy okazji, ma ktoś może film WMV "Endless Shine the killing" ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Właśnie chciałem obejrzaeć film z walk na Furorze i nie zawiodłem się.
Spoko film. |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Heh, Film świetny.
Ten gość na tym zdjęciu to Taifun?? ;] |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() Pisałem tutaj już, ale bez oceny filmu...
Uważam, że jest on naprawde dobry i w fajnym klimacie, ale rzeczywiście mógłby być troche dłuższy |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() Rehost na rapida: http://rapidshare.com/files/25557522...he_killing.avi (Hello, Gesior_pl! You have collected 139 points so far.) ![]() Rehost na moim serverze: http://tibicam.superhost.pl/Endless_...he_killing.avi Jesli ktos chce inne filmy to polecam moja stonke (narazie tam w.m.v/avi sa, a nie .rec ![]() www.tibicams.eu /\ tu macie 8 popularnych filmow z tibii, jeden z quake3 (BOSKI FILM!! 5 min - 160MB/jakosc dvd) i 2 od kabaretu NOŁ NEJM (rehosty) a swoje filmy .rec mozecie wrzucac: http://tibicam.superhost.pl/upload.php (srona dopiero napoczeta, ale juz mozecie wrzucic filmik i wam link wyswietli bezposrednio do pliku .rec) Ściagnalem 2 filmy z Furory wojny i teraz nie wiem ktory z ktorego tematu, a mam je na drugim kompie i nie moge sprawdzic :> @film Kolejny taki sobie filmik. Fajnie, ze masz szybkiego kompa i zgrales akcje w wysokiej jakosci majac 24 klatki conajmniej, ale jak juz masz tyle super akcji jak na furorze to mozesz cos lepszego z tego zrobic. Nie ocenie filmu jako dobry, bo nie znajac wojny z filmu nic sie dowiedziec nie mozna. Czasem bija gosci z Vision, czasem z Dusskines. Nie pisze kto pada i jaki ma level. Jak chcesz robic dobre filmy to musisz jakis program bardziej zaawansowany sciagnac, bo z WMM to idziesz na latwizne (tam nie ma co robic, wiec nic nie robisz). No, i musialbys sie troche przylozyc, bo widac, ze nie chcialo ci sie robic tego filmu.... nawet lvli nie sprawdzieles kto na jakim padl i nie zrobiles napisu. W WMM nie da sie zrobic napisu na filmie? :> Film jest tez troche za krotki. Tyle fragow i tylko 4 minuty z napisami? Ja mam 3 fragi w moim dopiero zmontontowane i juz 2 minuty mam. :>
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 12-04-2007 o 13:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za link do filmu.
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując, dobrze zdaje sobie sprawe z niedoskonałości moich filmów, jednak uważam, że preferujesz inny styl tworzenia WMV... Ostatnio edytowany przez Ri'Pablo - 12-04-2007 o 21:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() @ap
Jak ja lubie wyrozumiałych ludzi. ![]() Nie , że np napiszesz ze nie podoba sie a tu bombing nie zrobisz lepszego tyko na spokojnie. Aż miło. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Polecam Sony Vegas. Mam z nim sam troche problemow ktorych nie udalo mi sie rozwiazac (czarne kreski migajace na postaci kiedy sie rusza, po zapisaniu do formatu .avi - bez kompresji). W Vegas trzeba robic film od poczatku do konica i miec plan, bo jak chcesz cos dostawic na poczatek filmu majac juz reszte to mozna miec troche problemow :>
Jakbys mial problemy z koncem wersji Trial to napisz priv msg do mnie ![]() Moze napisze kurs obslugi podstawowych opcji Vegas... jesli uda mi sie rozwiazac wszystkie problemy z nim :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdro xD |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też prosz, żebyś mi wysłal CD-keya na priv, jeśli oczywiście go posiadasz.
Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
|
![]() a na google nie ma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wole nie wchodzić w jakieś dziwne strony z CD-key'ami do gier... Już raz przez to virus prawie zniszczył mój System. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Ściągam, ściągam zaraz "dawam" edita jak oglądne i zobaaczycie
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kolejny "edytor" na forum... Nie wiem jaki sens ma odpowiadanie jeszcze przed obejrzeniem filmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Imię: Galadorm
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Examination in Violation
Poziom: 122
Skille: 100/67
|
![]() Bardzo ciekawie zrobiony
![]() Wedlug mnie swietnie dobrales ta piosenke. <bump> |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myśle, że wiele osób już tutaj nie zajrzy, więc czas na lekkie podsumowanie.
Po paru komentarzach dotyczących programu używanego przeze mnie, postanowiłem pobrać program "troszke" bardziej profesjonalny. Teraz widze, że, to co umożliwia mi Sony Vegas, nie było dla mnie możliwe do zrealizowania, używając amatorskiego WMM. Tak więc wszyscy ludzie, którzy lubią robić filmy i chcą pokazać coś naprawde efektownego, musicie używać programów pozwalających na to. |
![]() |
![]() |