|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() PS. Historia nie jest potrzebna.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() New part. Trochę nie wyszedł, ale cóż
![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() Komentować plix? PS. Sorry za dubla, ale jakoś odświeżyć trza było ;p @edit Zrobiłem taki, "napis-logo" który mam w podpisie ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 16-04-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Trochę dziwna ta walka. Praktycznie same efekty. Ja tam nie wiem co się skąd wzięło i o co chodzi. Do tego tylko 2 niezbyt ładnie wykonane lokacje. Przydałyby się inne drzewa i np. źdźbła trawy i inne kamienie. Z oceną poczekam do next part.
@2x Down Po jakimś czasie też już wiem o co chodzi... Ostatnio edytowany przez Shuki - 16-04-2007 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Błąd w logu rox.
Lokacje są słabosłabe ![]() Walka porządna (czytaj: skapnąłem się kto do czego i kto co robi i kogo załatwia). @down RetRUns zamiast Returns ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 16-04-2007 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiedźcie, jaki to błąd? Bo patrzę, patrzę, i nic nie widzę!
@edit Omg omg!! ZMIENIĆ TO ![]() ![]() @edit2 Poprawione ![]()
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 17-04-2007 o 07:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() No nie najlepiej
![]() Turok wyglada jak swiety mikolaj ![]() ogolnie srednio
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Fajne...
Szkoda, że przeznaczenia nie dokończysz ![]() Fake na 7/10, bo tylko jeden gatunek drzew w lesie, i brzydko zrobione lokacje(moim zdaniem).
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeee Bardzo słabe Gdyby nie to że ja tam jestesm to było by 2/10 a tak bedzie 2.5/10 DLaczego?
Nudna walka powinni prowadzić jeszcze "rozmowę" wyzywać przeciwnika zmieszać z błotem psychicznie ... Słabo Blisko Dna ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Aha... To nie jest piękne, ani nawet ładne... Najlepszy to out Turok'a. Walka też badzieska, bo same efekty i nic sie nie dzieje... Ten "czarny elf" jest poprostu boski Wyszedł se z zarogu i tyle
![]() Noto już ci lepiej wychodziło "Przeznaczenie", czy jakoś tak ![]() ![]() PS. Olewaj takie posty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Oj co ja się będę przejmować ![]() PS. Sam uważam że ta walka jakaś do kitu, taka... bez akcji ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamcia Sorrecerka
Świat: Aurea
Poziom: 18
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja się zgłaszam
![]() ![]() Name: Filia Race: Dragon(lol ![]() Color: Purple To wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Nie rozumiem... Chcesz być Fioletowym smokiem? ![]() Jeśli tak, to najwyżej podwładny sługi złego ("jego").
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamcia Sorrecerka
Świat: Aurea
Poziom: 18
Poziom mag.: 15
|
![]() @up
a co?pomyślałam se że bedzie "gadający smok" no i się zgłosiłam ![]() ![]() EDIT: Mam tego smoka z outfitów na zamówienie już ![]() Chyba że niebędzie działać ![]() Ostatnio edytowany przez Kamcia1303 - 17-04-2007 o 23:38. Powód: dodanie linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Sorry, smok nie podejdzie- Nie wiem jak bym to zrobił... 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. Vision- Wykrywa niewidzialnych. ![]() 28. ![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. Final Strike dobija Napastnika i ofiarę tak, że wystarczy jedno uderzenie by zmarł. Dlatego DracoR ucieka. ![]() 40. ![]() 41. ![]() Wiem, ta część także wyszła do dupy ;] Następna będzie bardziej fabularna. KOMENTOWAĆ!! @edit Zapomniałem dodać, że szukam dobrego. Nick i outfit. PS. Nadal rekrutuję złch xD Nick i outfit.
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 21-04-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() Masz racje... Do dupy fabularnie i graficznie... Nie lubie takiego czegoś co tu odstawiłeś w grafice... Jakies dziwaczne efekty, które na tle tibijskim wyglądają komicznie :/ Jedyne co mi sie spodobało to ta Vision, ale te paski po bokach
![]() A fabularnie to jest kiepsko, bo same walki :/ Wymysl coś innego ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DracoR
Czepiasz się, że za dużo walk a gdyby było ich mniej byś się czepiał, że jest ich za mało ![]() A ogólnie to mi się walka tak sobie podoba lecz czegoś jej brakuje.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Fabuła? Jak na razie to jakaś japońska nawalanka na konsole
![]() -areny -kozackie znaki na ekranie ![]() -strike ;P Taaaak. Brakuje tylko pojawiającego się licznika ciosów pod rząd ![]() Ale fabuła może się jeszcze pojawi skoro tak mówisz. @rekrutacja do dobrych inaczej Nick: Godael Outfit: ![]() Evul druid, który włada żywiołem błyskawicy i wykorzystuje swoich evul złych pomocników (misie i war wolfy)
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 21-04-2007 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Wow mi się podoba brakuje tylko bardziej rozbudowanej fabuły a nie same nawalanki
więc 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |