![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() I ostatnie 3 obrazki, powstałe jako efekty mojej chorej wyobraźni połączone z moimi chorymi wierszami i 'mottami'.
![]() ![]() ![]() Jeśli idzie o ostatni - tak, specjalnie jest taki kiczowaty. Tak, specjalnie ten wisielec i lina są takie brzydkie.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Uuu... Bardzo ładne. Najbardziej podoba mi się ten ostatni z wisielcem. W jakim programie to robisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Baron, I love you (Guild Wars
![]() ![]() Pozatym, czemu nie wysłałeś go ![]() Reszta, podobają mi się anioły ![]() Co do drzewka oraz lustra ... hmmm... jednak lekko takie, psychojakie ![]() Czyli krótko mówiąc COOL. EDIT: Shanhaevel mnie uprzedził ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Najładniej to wygląda taniec Elementalistek ![]() Co do najbliższego BWE, niestety nie ![]() ![]() Aha możesz przesłać jak masz czas ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ten temat jeszcze żyje, bo włączylem profil BK i wszystkie tematy
![]() co do chorych obrazków: jakie wierszyki/motta?? tam jest tylko jedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Motto wkomponowane w obraz. Wiersz:
Życie jest piękne Wesołe, ponętne Pełne radości Wrażeń, miłości Piękne jest życie Gdy bije skrycie Gdy cię przewraca Gdy los się odwraca życie piękne jest Gdy każdy gest Zadaje ból Niszczy Twój mur Życie jest piękne... Lecz podaj ten sznur.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() ten wierszyk rzeczywiście jest "lekko" chory
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |