![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
![]() |
![]() Niech płaci, z tego co wiem to pkowali juz wczesniej, jakby się interesowała memberami to by mnie miała kłopotu. Wątpie, zeby się przejęła 30k bo to dla 120+ ed nie za duzo. Co do Ciebie Travii to powinieneś baczniej dobierać kumpli. Skoro nie wiedzą gdzie są guardy, a jak juz wiedzą to idą tam 25 minut, to chyba coś nie tak. Jak ja miałem kłopoty to msg "Pomózcie, klepią mnie w labirtyncie" i po 5 minutach team był.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2007
|
![]() Teraz sa dobrze dobrani , moze i malo ale zgrani.
1 member byl atakowany na v hell , niecale 5 min i wszyscy online sie zlecieli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Omfg zgadzam sie z Rozqu chodz "dno" to moze za moce słowo ale marnie wam poszlo i niewiem po co spamowałeś tak te FE... ;l
Takiego fraga meczyć tyle czasu...i jeszcze miec waste na 20k+ Wy wiecej zwastowaliście niz ten koleś co uciekał ![]() Wybacz ale pkowanie to nie tylko strzelanie na battle z sd ;S Ale przyznam ze wybraliście sobie chyba najgorszą kope do pkowania bo na labiryncie tródno trapnać i łatwo uciec no ale cuż mogliscie zrobić to troche żwawiej ![]() Ale w sumie jak napisałeś wczesniej dobrze sie bawiłeś ;] I to sie liczy najbardziej, wiec tak dalej ;> (Tylko radze pkować na innej kopie gdzieś gdzie mozna strapować w 2 osoby a i nie noś takich shitów w bp tylko kup wiecej Sd) ;D Your Kox. Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 19-04-2007 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tam zwastowalem :
~ 3 Bp mfs. ~ Pol bp MW ~ 10 Uhs ~ 10-20 sd nie pamietam |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
pociesze cie, ze twoja obrona bardziej mi zaimponowala, niz ich atak... @topick ...co nie znaczy, ze atakujacy niespisali sie. tez mi sie podobalo ;] P.S.:Ogólnie jestem malo rzetelny jako krytyk filmów pk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up
Life is brutal. A ja sobie jutro 60 wbijam |
![]() |
![]() |