Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-09-2004, 15:31   #21
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

A i jeszcze tak BTW ;-)
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-09-2004, 15:32   #22
Sorcers of titania
Użytkownik Forum

Sorcers of titania's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól

Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
Sorcers of titania ma numer GG 1804170
Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
A zobacz prosze inne h-lv z antiki. Podobny czas, nieprawdaż? Wtedy wprowadzono system kont.

Pare faktów:
Bubble pierwsa nabiłą 100lv
Nabiła w Orc Fortress, dokładniej - na Zerku (mam jeszcze gdzies screena ;-) )
Jest wyjątkowo ładna jak na 190lv ;> (tzn nie nosi okularów wielkości głowy itd)
Nie, NIE gra non-stop
Była posiadaczką Magic Long Sword

itd itd~
Ok... ja słyszałem żę Bubble to postać którą gra m.in. Dziewczyna i pare innych osób ok.5 osób gra Bubble i skąd wiesz że miała MLS ?

Lati~
Sorcers of titania jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 15:44   #23
Dan the Automator
Dobo Srobo

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcers of titania
Ok... ja słyszałem żę Bubble to postać którą gra m.in. Dziewczyna i pare innych osób ok.5 osób gra Bubble i skąd wiesz że miała MLS ?
Antikańskie legendy (bo ja powszechnie wiadomo - Antica to najlepszy świat), mówi się że kupiła go od Alex'a. A jak i wiadomo - legenda to legenda...
stary 24-09-2004, 16:28   #24
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Ech, ludzie, gadacie nie majac pojecia o sprawie... Zna ją ktoś dokładnie? Jeden Heggamon z nią rozmawiał. Nie ma sensu wypowiadać sie o kims kogo sie nigdy nie poznało.

@re Powiedział ktoś że w chamski sposób kazała ci sie odwalic. Wcale sie nie dziwie. MA 195lv, kasy jak lodu, pomysl ile noobow ja prosi zeby cos dala. A powiedziala ze dostaniesz bana tylko po to zebys sie odwalil.

@re "Może o to tobie też napiszą książkę?" Proszę, niech pisza, ale pośmiertnie. Tak swoją drogą to ja swój grób zaminuje żeby się jacyś p*******i archeolodzy nie dobrali.

Gangrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 18:22   #25
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

ja na jej miejscu tez tak bym sie zachowywal. Codziennie musi dom z parceli oczyszczac bo jej nooby wrzucaja. Jak tylko sie pojawi to odrazu pisza do niej jakies nooby o cos tam blagaja.

teraz pytanie dlaczego gosc na filmiku ktory ja zaatakowal dostal bana od jej meza, to karalne zaatakowac najwyzszego lvla??

End of my humanity has come on.
Necron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 19:20   #26
Rysa Zapomnienia
Użytkownik Forum

Rysa Zapomnienia's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo

Rysa Zapomnienia ma numer GG 1082912
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
Ale jak dla mnie BUBBLE SUX. Ja się do niej odezwałem hello a ona fuck you, When you say something for my you have ban. Jaka głupia jest i tyle!!!

Ja ją rozumiem. Jak co dzienie ktos do niej pisze "hello" albo "hi" to ona poprostu musi cos zroboić. ale z tym banem to chyba przesada:/
Rysa Zapomnienia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 20:57   #27
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Co do tego ze Bubble miala kiedys na wlasnosc MLS to nie jest to prawda...

Historia Magic Long Sworda na Antica jest bardzo pokrecona...
Dostal go pewien gracz(sorry ale nie pamietam nicka moze ktos pamieta) za zorganizowanie 1 konwentu Tibii(razem z 2 kumplami). Bylo to w tak dawnych czasach ze nie bylo wtedy jeszcze systemu Safe Trade, czyli tego ze ty dajesz trade na kogos i patrzysz co on ci oferuje i dopiero akceptujecie. Wtedy w Tibii modna sub-profesja byl takzwany "Trader"(kupiec), nie byla to oczywiscie normalna profesja byl to czlowiek zaufany, ktory mial duzo kumpli i on dokonywal tranzakcji. Jesli ktos cos chcial sprzedac, znalazl kupca, szedl do takiego Tradera dawal mu item, osoba kupujaca dawala zaplate, a trader oddawal item i kase zachowujac dla siebie pewna mala prowizje...
Pewnego dnia wlasciciel MLS postanowil go sprzedac... odbyla sie wielka aukcja ktora zostala wygrana przez Recca, Traderem w tej wymianie zostal Alex najwiekszy Trader w tamtych czasach i chyba najbardziej zaufana osoba. Recca wygrala licytacje placac na dzisiejsze czasy w miare mala sume w postaci e-plate, jakis DSMow i innego sprzetu i kasy na laczna wartosc okolo 8-10mln GP. Wtedy to byly naprawde ogromne pieniadze... dzisiaj taka suma jest nieporownywalnie mniej warta co wtedy. Alex odebral itemy od Recca, odebral MLSa po czym zamknal wszystko w depo, wylogowal sie i poszedl na naprawde dlugi spacer(oczywiscie w RL). Zdecydowal sie nie oddawac MLSa... po kilku dniach oddal Recce jej itemy jednak Magic Long Sword od tego czasu byl tylko jego.

Oczywiscie za taki przekret zostal uwieziony w depo w thais skad do tej pory nie wyszedl...

I tak oto jedynym wlascicielem MLS dzisiaj jest Alex, ktory sam sie przyznal do wypozyczania go ludzia ktorzy bez problemu moga oplacic abonament na niego
Bubble nie miala go na wlasnosc, ewentualnie wiec moze wypozyczac go od Alexa jednak nie wiadomo czy tak jest...

Co do Alexa to sam prowadzi najwiekszy sklep Tibijski w internecie (wiecej nie powiem)

Sorry za offtopic ale trzeba to bylo wyjasnic.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 24-09-2004 o 21:01.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 21:34   #28
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon

a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0.

ZAJ****** te zdjęcie..... Teraz już wiem jak bubble może grać non-stop i mieć taki level!!!
stary 24-09-2004, 22:00   #29
morphy
Zbanowany

morphy's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn

morphy ma login Tlenu bartek_maly@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Necron
ja na jej miejscu tez tak bym sie zachowywal. Codziennie musi dom z parceli oczyszczac bo jej nooby wrzucaja. Jak tylko sie pojawi to odrazu pisza do niej jakies nooby o cos tam blagaja.

teraz pytanie dlaczego gosc na filmiku ktory ja zaatakowal dostal bana od jej meza, to karalne zaatakowac najwyzszego lvla??
a sam gm zkomentowal to tak (bede pisal po polsku) "nie wiezcie w to co muwią" widac dostal bana za cos innego a nie za zaatakowanie bubble
morphy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2004, 22:18   #30
Dan the Automator
Dobo Srobo

Domyślny

Drom - sprostowanie
Wiem że Bubble w swoich łapkach miała go. Nie wiem jak długo, ale miała przez x czasu. Pozatym Arieswar swego czasu też go dzierżył. Ogólnie MLS to jedna z najbardziej niejasnych legend Tibii.
A o Alexie wiem ;-) Nawet jeszcze na gery pisałem o jego powrocie. Kiedy go nie było - grał na Amerze, Josephine czy jakoś tak, ale chyba go(ją) skasował ;-)
A AFAIR jest jeszcze jeden MLS, Great Axe, w domku Lightbringera (który swego czasu był największym posiadaczem rarów)
stary 25-09-2004, 18:03   #31
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Cytuj:

Ja tez mam ten filmik jak ten gosc dostal bana. Rusz troche mozgownica i nie przyspieszaj filmiku na samym poczatku. Gosc zagaduje do Bubble zupelnie bezsensownie i caly czas cos od niej chce, podczas gdy Bubble wlasnie "sprzata" swoj domek z mnostwa parceli. Gdy Bubble wychodzi sobie stoi spokojnie przy domku ten ja leje po hamsko z GFB. Ale to ostatnie zdanie sie nie liczy do tego bana.
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 18:20   #32
Dedoctor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2004

Domyślny

Powiem tylko ze ten koles z filmiku niedostal bana a tylko walnol loga na sam widok GMa to raz. A dwa www.cobalt-tower.de tam pictrue rooma a tam cool and rare items ;p
Dedoctor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 18:20   #33
Wyzzer
Użytkownik Forum

Wyzzer's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole

Wyzzer ma numer GG 3032480
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Co wy siętak czepiacie jej charakteru? Ja miałem kiedyś okazje pogadać z nią i była całkiem spoko, miła itp. Pożatrowała i tyle.

P.S. kidy ta sytuacja miała miejsce Bubble trenowała więc ten post dementuje pogłoski o tym, że ona tylko expuje

a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0.
Potwierdzam słowa Hegemmona. Gramy razem na jednym swiecie, mialem okazje spotkac Bubble pare razy. Raz (odziwo) stojąc przed domkiem Karr Chaosa (goodi friend) przebiegła, stanęła koło mnie, spytała czy go znam, po czym powiedziała "Ok." i poszła dalej w swoją stronę (zapewne Orc fortress, sądząc po kierunku drogi, tj. północ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Antikańskie legendy (bo ja powszechnie wiadomo - Antica to najlepszy świat), mówi się że kupiła go od Alex'a. A jak i wiadomo - legenda to legenda...
Ajax Thunderblade...The Rising Phoenix...tak, on jest kimś na Antice ~125 elite knight, jeden z nielicznych, którzy zdobyli Magic Long Sworda.

Karr Chaos - 102 - 103 elite knight, posiada Winged Helmet, Golden Helmet, Great Shield, Magic Sword oraz Teddy Bear ()

Bubble - 194 (szybko się nie zmieni) elite knight, Golden Helmet, Magic Sword (?) (nie wiem co jeszcze)

Gimli der Zwerg - 65 elite knight, posiada Great Axe

Erykk - 85 elite knight (koleega xD), posiada Golden Helmet

Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 25-09-2004 o 18:27.
Wyzzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 18:39   #34
Havoc the druid
Użytkownik forum

Havoc the druid's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Havoc the druid ma numer GG 3022361
Domyślny

@RE up
dodam jeszcze że Bubble ma w dodatku ~2 demon helmety (widać je na tym filmie z "napadem" na nią), a także Hesperides (149 elder druid) również posiada Golden Helmet

btw ma ktoś moze filmik z annihilatorem na Antice ?
Havoc the druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 18:48   #35
Irux
Użytkownik Forum

Irux's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.

Irux ma numer GG 1631808
Domyślny

Bubble nie interesuje się nią, (nie lubie jej) nie gram na antice więc, mam ją gdzieś., ja wile setzera gamblera.
stary 25-09-2004, 19:06   #36
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

ja gram na Julerze i też wole Setzer'a Gambler'a raz se z nim pogadałem:
ja: hi
on: hi
i koniec dialogu
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 19:11   #37
Triciol Pogromca
Użytkownik Forum

Triciol Pogromca's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?

Triciol Pogromca ma numer GG 1435265
Domyślny

Moim zdaniem Ingek mial by wielkie szanse wygrac z bubble no ale jako ze to inne swiaty nie dojdzie do takiej walki chyba ze na test.

Ja rowniez slyszalem ze Bubble to postac PG(powergaming) czyli gra nia kilka osob w tym przypadku 5 jak slyszalem

Co do rarow to Deamon helmet to nie takie zadkie Wiekszosc japoncow na rubera tez ma kiedys na dachu domku Digo revenge lezaly 2 d-helmy . Pozniej dam screena.

A teraz co do Bubble to ... Tu zamieszczam screena ktory bardzo mi sie podoba

Bardzo przepraszam za interia ale caly czas usuwaja mi konta na lycos .
Triciol Pogromca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-09-2004, 21:41   #38
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

Ktos by mogl dac zdjecie bubble z rl??

End of my humanity has come on.
Necron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2004, 10:28   #39
Dan the Automator
Dobo Srobo

Domyślny

Cytuj:
Ktos by mogl dac zdjecie bubble z rl??

stary 26-09-2004, 10:38   #40
Havoc the druid
Użytkownik forum

Havoc the druid's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Aleksandrów Łódzki

Havoc the druid ma numer GG 3022361
Domyślny

Dzisiaj robiąc UHy na tradzie looknąłem fajną msg:
10:22 Thorin Eichenschild: Selling a great shield (4 Million), E-plate (500k).
Więc kolejnego rara jakim jest Great Shield posiada ten oto człowiek Tak przynajmniej z tego wynika.

A co do zdjęcia Bubla to musisz gdzieś szukać TU
Havoc the druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania