|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Fallen Angel
|
![]() Ech, ludzie, gadacie nie majac pojecia o sprawie... Zna ją ktoś dokładnie? Jeden Heggamon z nią rozmawiał. Nie ma sensu wypowiadać sie o kims kogo sie nigdy nie poznało.
@re Powiedział ktoś że w chamski sposób kazała ci sie odwalic. Wcale sie nie dziwie. MA 195lv, kasy jak lodu, pomysl ile noobow ja prosi zeby cos dala. A powiedziala ze dostaniesz bana tylko po to zebys sie odwalil. @re "Może o to tobie też napiszą książkę?" Proszę, niech pisza, ale pośmiertnie. Tak swoją drogą to ja swój grób zaminuje żeby się jacyś p*******i archeolodzy nie dobrali.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ja na jej miejscu tez tak bym sie zachowywal. Codziennie musi dom z parceli oczyszczac bo jej nooby wrzucaja. Jak tylko sie pojawi to odrazu pisza do niej jakies nooby o cos tam blagaja.
teraz pytanie dlaczego gosc na filmiku ktory ja zaatakowal dostal bana od jej meza, to karalne zaatakowac najwyzszego lvla??
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
Ja ją rozumiem. Jak co dzienie ktos do niej pisze "hello" albo "hi" to ona poprostu musi cos zroboić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Co do tego ze Bubble miala kiedys na wlasnosc MLS to nie jest to prawda...
Historia Magic Long Sworda na Antica jest bardzo pokrecona... Dostal go pewien gracz(sorry ale nie pamietam nicka moze ktos pamieta) za zorganizowanie 1 konwentu Tibii(razem z 2 kumplami). Bylo to w tak dawnych czasach ze nie bylo wtedy jeszcze systemu Safe Trade, czyli tego ze ty dajesz trade na kogos i patrzysz co on ci oferuje i dopiero akceptujecie. Wtedy w Tibii modna sub-profesja byl takzwany "Trader"(kupiec), nie byla to oczywiscie normalna profesja byl to czlowiek zaufany, ktory mial duzo kumpli i on dokonywal tranzakcji. Jesli ktos cos chcial sprzedac, znalazl kupca, szedl do takiego Tradera dawal mu item, osoba kupujaca dawala zaplate, a trader oddawal item i kase zachowujac dla siebie pewna mala prowizje... Pewnego dnia wlasciciel MLS postanowil go sprzedac... odbyla sie wielka aukcja ktora zostala wygrana przez Recca, Traderem w tej wymianie zostal Alex najwiekszy Trader w tamtych czasach i chyba najbardziej zaufana osoba. Recca wygrala licytacje placac na dzisiejsze czasy w miare mala sume w postaci e-plate, jakis DSMow i innego sprzetu i kasy na laczna wartosc okolo 8-10mln GP. Wtedy to byly naprawde ogromne pieniadze... dzisiaj taka suma jest nieporownywalnie mniej warta co wtedy. Alex odebral itemy od Recca, odebral MLSa po czym zamknal wszystko w depo, wylogowal sie i poszedl na naprawde dlugi spacer(oczywiscie w RL). Zdecydowal sie nie oddawac MLSa... po kilku dniach oddal Recce jej itemy jednak Magic Long Sword od tego czasu byl tylko jego. Oczywiscie za taki przekret zostal uwieziony w depo w thais skad do tej pory nie wyszedl... I tak oto jedynym wlascicielem MLS dzisiaj jest Alex, ktory sam sie przyznal do wypozyczania go ludzia ktorzy bez problemu moga oplacic abonament na niego ![]() Bubble nie miala go na wlasnosc, ewentualnie wiec moze wypozyczac go od Alexa jednak nie wiadomo czy tak jest... Co do Alexa to sam prowadzi najwiekszy sklep Tibijski w internecie ![]() Sorry za offtopic ale trzeba to bylo wyjasnic. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 24-09-2004 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Dobo Srobo
|
![]() Drom - sprostowanie
Wiem że Bubble w swoich łapkach miała go. Nie wiem jak długo, ale miała przez x czasu. Pozatym Arieswar swego czasu też go dzierżył. Ogólnie MLS to jedna z najbardziej niejasnych legend Tibii. A o Alexie wiem ;-) Nawet jeszcze na gery pisałem o jego powrocie. Kiedy go nie było - grał na Amerze, Josephine czy jakoś tak, ale chyba go(ją) skasował ;-) A AFAIR jest jeszcze jeden MLS, Great Axe, w domku Lightbringera (który swego czasu był największym posiadaczem rarów) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tez mam ten filmik jak ten gosc dostal bana. Rusz troche mozgownica i nie przyspieszaj filmiku na samym poczatku. Gosc zagaduje do Bubble zupelnie bezsensownie i caly czas cos od niej chce, podczas gdy Bubble wlasnie "sprzata" swoj domek z mnostwa parceli. Gdy Bubble wychodzi sobie stoi spokojnie przy domku ten ja leje po hamsko z GFB. Ale to ostatnie zdanie sie nie liczy do tego bana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
|
![]() Powiem tylko ze ten koles z filmiku niedostal bana a tylko walnol loga na sam widok GMa to raz. A dwa www.cobalt-tower.de tam pictrue rooma a tam cool and rare items ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Karr Chaos - 102 - 103 elite knight, posiada Winged Helmet, Golden Helmet, Great Shield, Magic Sword oraz Teddy Bear ( ![]() Bubble - 194 (szybko się nie zmieni) elite knight, Golden Helmet, Magic Sword (?) (nie wiem co jeszcze) Gimli der Zwerg - 65 elite knight, posiada Great Axe Erykk - 85 elite knight (koleega xD), posiada Golden Helmet
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 25-09-2004 o 18:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
![]() |
![]() @RE up
dodam jeszcze że Bubble ma w dodatku ~2 demon helmety (widać je na tym filmie z "napadem" na nią), a także Hesperides (149 elder druid) również posiada Golden Helmet btw ma ktoś moze filmik z annihilatorem na Antice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Bubble nie interesuje się nią, (nie lubie jej) nie gram na antice więc, mam ją gdzieś.
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ja gram na Julerze i też wole Setzer'a Gambler'a
![]() ja: hi on: hi i koniec dialogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Moim zdaniem Ingek mial by wielkie szanse wygrac z bubble no ale jako ze to inne swiaty nie dojdzie do takiej walki chyba ze na test.
Ja rowniez slyszalem ze Bubble to postac PG(powergaming) czyli gra nia kilka osob w tym przypadku 5 jak slyszalem Co do rarow to Deamon helmet to nie takie zadkie Wiekszosc japoncow na rubera tez ma ![]() A teraz co do Bubble to ... Tu zamieszczam screena ktory bardzo mi sie podoba ![]() ![]() Bardzo przepraszam za interia ale caly czas usuwaja mi konta na lycos . |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ktos by mogl dac zdjecie bubble z rl??
![]() |
#39 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
![]() |
![]() Dzisiaj robiąc UHy na tradzie looknąłem fajną msg:
10:22 Thorin Eichenschild: Selling a great shield (4 Million), E-plate (500k). Więc kolejnego rara jakim jest Great Shield posiada ten oto człowiek ![]() A co do zdjęcia Bubla to musisz gdzieś szukać TU ![]() |
![]() |
![]() |