|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Co do tego to niebylbym taki pewien. Owy DS ma ladnego defa, przez ktory niesadze zeby ktokolwiek sie przebil (jak juz tak to minimalnie), chyba ze bilo by go kilku rookstayerów, ze zwarcia + kilku z dysta. Blocker, przyjmowalby srednio 75-150 punktow obrazen na 1 uderzenie, co za tym idzie... ledwo by nadazal, lub by nienadazal, z uzdrawianiem sie za pomoca LF'a.
Owy potworek posiada 400hp... wiec duuuzoo bicia by sie szykowalo. Pozatym szansa ze wypadlo by z niego cos wartosciowego, jest bardzo niewielka. PS. Przydalyby sie takie amazonki na rooku, np. na jakims najezdzie... gdzies w okolicach miasta... Eh te moje fantazje... ![]() pozdro @Down: A ja sie zakrztusilem wczorajszą kolacją... + kakao ![]()
Chcesz podlać mi drzewko? Zapraszam! Podlej mi drzewko! Dziękuje za wszystkie odwiedziny ![]() Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby? Zapraszam! Wstaw mi notkę! Ostatnio edytowany przez darushu - 17-04-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak przeczytałem post autora to wypadłem przez okno...
MYśL TO NIE BOLI -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Autor tego tematu to Troll. Każdy normalny człowiek wie, że na rooku NIE da rady zabić dema na rooku. Jeszcze raz powtórze dla wolno myślącego mózgu autora tematu - NIEE-DAA-SIĘĘ
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Cytuj:
Co do demona, chętnie bym to zobaczył. Tłum "blokerów" -> GFB -> 37 trupów ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Redaktor
|
![]() Demon nie ale np taki Zerk
![]() ![]() Bylo by fajnie i ciekawie ... ale takie rzeczy to tylko na Mainie ![]() Ogolnikowo jesli jakis potwor mial by byc na rooku to tylko jakis co walczy w zwarciu , nie chodzi o blokowanie ale wez biegnij i nagle GFB czy cos ![]() ![]()
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 18-04-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() ![]() Eh ... idioci ... i tyle ![]() @down hahahahahahahahahhahahahahahahhaha XD Ostatnio edytowany przez Contemple - 18-04-2007 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]()
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 18-04-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() HSuahsuhsuahsuahs Up ale sie usmialem z waszego O rly ya rly? A z innych postow to nie wspomne xD! Chyba ze demon bylby otoczony kratą nie moze walic z gfb i innych a inni se expią XD Albo tak feru XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Isaac Galea
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: 16/16
|
![]() O RLY? xDDDDDDDDDDDDDD
--- DS'a jeszcze by się dało, ale Demona (mam na myśli real Tibię, nie test serva)? Nigdy. Pomimo, że się jeszcze regeneruje, to raz walnie z GFB/Beama, to wszyscy w zasięgu ataku zginą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Nie zapominaj również o jakimś porządnym eq, bo z katany czy łuku przy rookowych skillach możemy go jedynie połaskotać ![]()
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() Ale nie rozumiem nadal czemu my piszemy o Demonach, Behe , DL ... Nie wsytarczyl by jakis najazd potworow wprost proporcjonalny do mozliwosci rooka ... ??
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Jakby rookstayerzy walneli mu chociaz hita za 20hp to by bylo dobrze
![]() Nie wiem czy oni by pokonali na przykład vampa, a co już mówić o demonie. Ciekawy czy by wtedy było 1sqm w okolicach demona, na którym nie było by deada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Imię: Pholtus
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() @Autor
Weź se przeszczep mózg od jakiegoś dawcy... Demca to ty chyba widziałeś w dziale ''Potwory''... @Topic Na TS'ie można by się pobawić z potworami typu: Necro, Elder Beho i inne potwory tego typu walące z magii, co się z tym wiąże mają słaby def ;-P
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Redaktor
|
![]() Ale temat nie dotyczyl TS(chyba ze to grdzies przeoczylem), temat to czysta teoria i chodzilo i pofilozofowanie ... To tak jak by na Mainie powiedziec czy 10 lev rycek zabije sam Orfha jak bedzie wiedzial kiedy gdzie itp
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() ale patrzcie na rooku niema zadnych atakow
![]() moglo by sie zdazyc tak ze dragon zaatakowal by rookgardi by byla atrakcja jaka bo w qescie na cooper shield jest padniety drag to zeby zaatakowal wyspe zywy fajnie by bylo rookestayerzy by zbierali sie i wspulnie prubowali go dednac to by bylo dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem Demon jest potworem zasilnym i nie pasuje do klimatu Rookgaardu. Mom pomysłem byłby najazd Dwarfów na Rookgaard, w koncu Krasnoludy nie są aż tak "czarodziejskie, ani silne", żeby ich nie wprowadzic na Rookgaard. Mogliby np. dodac cave z 3 dwarfami i jakis quest np. na amulet uodparniający na truciznę.
Pozdrawiam ;] 13 |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Demon? Auahahaha... Upadłeś na łeb z ciągnika czy jaka cholera Cię dopadła? Wg. mnie zabawa mogła by się potoczyć z Giant Spider'kiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kolesie na up lvla'ch nie mogą ubić demona z SD itp. a ty mówisz żeby rookstayerzy z katanami i z łukiem uwalili Demona?? daj spokój jakby był dostęp do mino maga to nie wiem czy by został ubity ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"0-8 gold, axe, hatchet, studded armor, copper shield, leather legs, white mushroom, letter, dwarven ring, iron ore, shovel" loot dwarfow z nich sypie się iron ore i dwarfen ring... to chyba zły pomysł.. a juz nie wspomnę o soldierach ale nie wiem czy o nie też ci chodziło |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Drengir Rook Stayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() Dwarfy nie pasują. Klimatem. Tak jak w Kazo nie będzie ataku elfów tak na rooku nie będzie Dwarfów. Klimatem pasują raczej orki. mają skąd wyjść
![]() @topic buehehe