|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
auto daje pupy ale nie pogardziłbym nim na samochodach się nie znam ale Cayman, i niektore modele z nfs porsche rox 4ever Korektor:no to kamień z serca Ostatnio edytowany przez PiXik - 20-04-2007 o 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Brum, brum. ^^
Kiedyś byłem fanem Porsche, ale jakoś mi przeszło. Teraz marzę o Fordzie Mustangu, który jest w zasięgu moich możliwości, oczywiście w przyszłości, po wielu latach żmudnej edukacji i pracy. ![]() Btw. przypomniał mi się epizodzik z mojego życia, jak to niedawno widziałem w Krakowie najprawdziwszego Astona Martina DB9 i szlag mnie trafia, kiedy się zastanawiam skąd chłop wziął na niego pieniądze (108 tys. funtów = ok. 700 tys. zł).
![]() Powyższy post jest zapewne częścią programu pt. "Chcę zostać naj użytkownikiem w przyszłym roku" ![]() Ostatnio edytowany przez Krzesław - 19-04-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ciekawe która marka jako następna zrobi z fajnego autka jakieś okropieństwo?
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Omg
Dla mnie najlepszym jest: ![]() Ulubiony modelek. ;> (ford focus I dla mniej kapujacych) Trzeba sie przystosowywac do nowych aerodynamicznych ksztaltow samochodow. Ostatnio edytowany przez Honasolo - 20-04-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Mustang Fastback rocznik 1967 jest najlepszy. Chciałbym kiedyś takiego mieć
![]() Albo Plymouth Barracuda... Potworne koszty ;s
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Feeee
![]() A co do tego co mi się podoba, i nawet jest realne to honda crx-8k (będzie moja już za około rok) ,honda civic-8k,opel calibra-10k,mitsubishi eclipse-15k czy honda integra (mniej realna - 25k), (jak nie będe miał dzieci [wtedy golf 4 lub focus] a zajdzie potrzeba zmiany samochodu to na 99% będzie któryś z nich). Mustang też zawsze mi się podobał ale jest raczej nie realny, tak jak z resztą samo utrzymanie tego 4 litrowego potwora. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Maniack - 21-04-2007 o 03:46. |
|
![]() |
![]() |