|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Tera ja...
~Granie na gitarze ~Słuchanie muzyki (ogółem lubie dobrą muzyke a nie tylko HH) ~No i ofkorz, Bmx'y' Fingerboard Deski That's all...
![]() |
#22 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Hobby? Piłka nożna, oraz te forum. ;]
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() Ja to calymi dniami jestem na tibii. I to najbardziej wkurza moich rodzicow
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Up
Biedny jesteś, chłopcze. @Topic Nie ma to jak bump... Komputery/ Gry komputerowe, Internet, Jedzenie, Wędkarstwo, Dobra muzyka, Middleage, czasem coś poczytam, Star Wars. <edit> Noi jeszcze prowadzenie/uczestniczenie w sesjach Wampira. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 18-04-2005 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Martial Arts Trickz, Le-Parkour, Breakdance i graffiti.
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() -Szkicze
-Grafika komputerowa (prosta) -Zabawa plasteliną <wstyd> ![]() ![]() ![]() -przeglądanie Forum (normalnie nawyk -.- ) -Sen ... Wszystko jest związane z RL ^^ ... nawet co kolwiek robimy na kompie, to też coś z RL ... co nie ^^ ? Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 18-04-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Komputery (ogólnie wchodzą w to gry itp.), ostatnio koszykówka, muza (Am. rap), lubie jeść, spać nie wiem coś tam jest jeszcze. :P
Temat napisany: 24-09-2004 20:46 ;\ |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Kolekcjonuję figurki przedstawiające postacie ze średniowiecza. Poza tym BARDZO lubię fantastykę
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Lubie pograc w kosza, siatke, noge. A poza tym to ja lubie na dlugich przerwach(20 min.) chodzic do domu
![]()
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Rozmowy do okolo 3-4 w nocy z pewna osoba
![]() Spanie w dzien Jazda na rowerze <ostatnio wymuszone przez problemy z kolanami ![]() Plywanie Sluchanie muzyki Teraz juz troche mniej niz wczesniej, ale mimo wszystko: robienie grafiki.
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 18-04-2005 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#31 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ee...hobby? Bo ja cos takiego mam...
Jak juz: -granie na kompie -wyciagniecie tylka na dwor -chodzenie na strzelnice (od niedawna, ale juz moge mowic, ze chodze ![]()
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
|
![]() 1) Wałęsanie się po mieście do póżnych godzin nocnych =)
2) Chodzenie do kina z większą grupą przyjaciół 3) Bezcelowe przetrząsanie netu 4) Leniuchowanie przy jakiejś spokojnej muzyce |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() -Muzyka (zdecydowanie Ist place ;p-szkoła muzyczna robi swoje ^^)
-Oczywiście komputery/internet i informatyka i chyba tyle....;p A, i jazda na rowerze ![]() Ostatnio edytowany przez Slagolash - 18-04-2005 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kino i shootery ale jakieś realne, nie takie że mutantów i roboty rozwalam tylko normalnych ludzi
![]()
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Programowanie (TruHack, psia mać... Ciężko idzie), fantasy, poezja. Ogółem, z dnia na dzień coraz mniej wolnego czasu.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Hobby? Uwielbiamy z kumplami wkurzać kogo się, nie dlatego, że chcemy sie popisać, pisać to my będziemy na matematyce, przed nią chcemy tylko troszkę poprawć nastrój, inne hobby? Maniakalnie słucham kilku zespółów, kilku kawałków, to prawie jak fanatyzm, można by rzec ;p.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Tenis
filmy kompy itd itp...
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() No, więc...
- Tworzenie Muzyki TECHNO ![]() - Nagrywanie Setów - Wkurzanie Brata ![]() - Słuchanie muzyki! - Jazda na Deskorolce, lub Jazda Ekstremalna na Rowerze! ![]() Niewiem co jeszcze
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() - czytanie książek
- granie na kompie ![]() - (na wakacjach) trenienie fishinga ![]() - słuchanie muzyki - to chyba na tyle... |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() A ja lubię
-postrzelać (amatorsko) -jeździć na rowerze (kiedyś bo po kilku poważniejszych wypadkach odechciało mi się ![]() -porobić coś na kompie -czasem wyjdę na dwór -budować z Lego technic (ahh te samochody napędzane 2x silniczkiem z układem kierowniczym, ciągnące parę książek ![]() -uwielbiam (fanatycznie?)lotnictwo i wszystko co z nim związane (imprezy lotnicze itd) (odprężyć się patrząc na formację śmigłowców bojowych...) -militaria (karabiny, pojazdy opancerzone itp) |
![]() |