|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wierzcie mi, bał bym się parkować takie "cuda" pod moim blokiem, a jechać nimi gdzieś (po naszych drogach) to też strach.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Mi sie bardzo podoba:
Mustang GT Nissan Skyline GTR Nissan 350Z Mazda RX-8 |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem swojego cudeńka. Po prostu chciałbym zabytkowy samochód, który bym mógł polerować godzinami i jeździć po lesie z prędkością 30km/h wdychając zapach spalin z silnika dwusuwowego
![]() Musiałby to być ładny, elegancki i jednocześnie niezbyt drogi samochód, polecilibyście coś? Oczywiście musiałby dawa radość z jazdy ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Za 10 tysiecy euro na mobile.de mozesz kupic rolls royce'a na chodzie. Widzialem tez w tych okolicach cenowych Cobry. Pogrzeb to pewnie cos znajdziesz ![]() Vil: Nie znasz sie ![]() Zakochalem sie w tym aucie od momentu pierwszej przejazdzki... ![]() Mimo ze duzy i ciezki, to jednak 150KM pozwala zostawic za soba wiekszosc aut probujacych sie scigac ![]() A tak ogolnie to od malego kocham Mercedesy, moze sobie sprawie jakiegos w koncu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Dromuś, powiedz gdzie stoi twoje cudeńko (mhrmhrmhr)
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Powiedzmy, że mam 50tys do wywalenia, ale nie więcej. PS. Ten wentylek jest suuper. Po puszczeniu gazu wydaje dźwięk jak autobus po hamowaniu. Taki gwałtowny wylot sprężonego powietrza. Zmniejszył ilość KM, ale ludzie po przejażdżce są zadowoleni ;p Gdzieś miałem filmik z 0-200 w Niemczech ;p Poszukam, może wstawię jak się uda. O, takiego bym chciał ![]() ![]() PS. Mogę poczekać do końca studiów i kupić coś z prawdziwego zdarzenia, ale nadal czekam na fajne propozycje ![]() Ostatnio edytowany przez Korektor - 25-04-2007 o 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Szanowny Pan życzy sobie coś z klasyki, czy coś nowoczesnego?
![]()
![]() |
#29 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() 2006 rok, w topowej wersji za 50 tysiecy wyrwiesz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() @up,
To nie taki zwykły Golf. Oprócz silnika (co już mówiłem) przerobiłem wnętrze, mam bardzo dobrej klasy nagłośnienie Samsung'a. Sama płyta aerodynamiczna to wydatek min. 10tys, bo trzeba tak przerobić zawieszenie żeby było płaskie, żeby płycie nie brakowało miejsca. No i 22 cale, białe. Jak podliczę wentyl (koło 4,5k), ciptuning (nie więcej niż 1k) i resztę bajerów to wyjdzie ponad 60 kawałków. Oczywiście razem z samochodem, robocizną itp. Cena do negocjacji. I tak mam już 4 potencjalnych kupców ;] @Drom, Ty masz kasę z PACC, chcesz być tym 5'tym potencjalnym kupcem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Moim ulubionym Pontiac Firebird:
Ukryty tekst:
Ale moim zdaniem nowy ssie. Ostatnio edytowany przez joey - 25-04-2007 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() No przecież to wszystko idzie na utrzymanie strony. ;>
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Korektor moze to Ci odpowiada ?
![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() To zapodaj jakieś fotki swojego cacka ![]() Nah, nie chce Golfa kupowac, juz mam cos innego na oku ![]() Krzeslaw: Nigdy nie mówiłem, że wszystko idzie na stronę. Co jak co, jednak ja z tego się utrzymuje w małej ilości, do tego jeszcze parę innych biznesów prowadzę ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 26-04-2007 o 12:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Właśnie dzis mitsubishi oficjalnie zaprezentowalo nowe EVO x
Nowe EVO X |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() wszystkie nowe audi, nowa bmw 3, ma ladny kuper w przeciwienstwie do reszty bmek. nowy dodge charger tez rox, ogolnie wsyzstkie muscle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
|
![]() To Ty nie wiesz jakiej generacji masz Golfa?
![]() Tutaj mowisz ze 5, jak przeciez masz 4 generacji ![]() Pokaz zdjecia tego bialego szalenstwa na kołpakach ![]() O tych kołpakach mowisz? Jakie to 22 cale? Bys wyglada jak Lincoln Navigator na 22 calach ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-05-2007 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Takie sobie zakupie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() @2up,
Drom, mówiłem, że kołpaki mi jeszcze z zimy zostały... Nie czepiaj się. Alufy założę jak znajdę czas. edit, szpanować nie umiesz i kolorować :< edit2, Żeby wszystko do końca było wyjaśnione. Dałem kolesiowi, który zajmuje się moim wozem alufy i koła letnie. Powiedziałem żeby założył opony zimowe na felgę bo jadę w góry i pewnie przydadzą mi się łańcuchy. Alufy by się porysowały. Założył,wróciłem. Jak nadeszła pora ciepła powiedziałem żeby zmienił na letnie. Nie zczaił o co chodziło i na zwykłą felgę nałożył letnie opony. Jak znajdę czas to je wymienię i wrzucę fotkę. Ponadto zdejmę osłonę i pokażę Ci jak wygląda porządnie zrobiony silnik. Ostatnio edytowany przez Korektor - 06-05-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |