|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Horyniec
![]() |
![]() Cytuj:
A tak dla twojej wiadomosci wychodzilem na 0 albo lekki + bo jak sie umie expic na ofie to jest gitara a nie wpie**alasz sie na chama w zerki i lidery..-.- A tak btw. to co TY mozesz wiedziec o expie na ofie tym swoim ~40 ek? Ostatnio edytowany przez Sayg - 04-05-2007 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Profesja: Sorcerer
|
![]() Sayg przepraszamy zapomnieliśmy że jesteś PRO i wszystko co powiesz to jest prawda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Cytuj:
Sayg tak sie sklada ze ja juz tym "swoim 40 ek" expilem na OFie z bsem i zwracalo mi sie na mniejszym lvlu niz tobie na wiekszym z gs'em ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Cytuj:
E tam, ja mam prawie 70 lvl i prawie 90 sworda i zawsze jestem na + ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @oftop
a może ma ktoś pojęcie na jakim lvl-u musiałby iść Druid, żeby poexpić. Może być tylko przed fortecą nie mam zamiaru sie pchać w nieznane ![]() ![]() thx z góry jerrry.. @fanatyk nie wyczytałem tu nic o avengerze... wiadomo że lepsza broń-szybsze ubicie ale najpiertw trzeba to mieć a niewieku ma tyle kasy żeby go kupić albo tyle oleju w głowie żeby go zdobyć ![]() Ostatnio edytowany przez jerrry - 17-05-2007 o 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Bs/gs?
Gs. Z bsem nawet bym nie próbował, ale głównie dlatego, że bez hmmów za długo bije się lidery ![]() ![]() 75+, skille 80+/80+ do expa na of. Nie wcześniej, bo będziesz wyciskał mniej expa niż na innych (prostszych) spotach, a tylko będziesz denerwował innych ludzi, którzy tam będą, blokowaniem respa ^,..,^ |
![]() |
![]() |