|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widziałem jak 65 ms na Celeście z blokerem byl na jakiejś tombie i robil 300k/h. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Oh glupoty gadacie.Ja tam expie z 2 ds'ami i jest git.Lvl szybko leci zawsze jesem na plusie 2-7 k.Zazwyczajwychodze wczesniej bo nie mam capa i lotbag jest trocxhe warty.Troche vampow jest i to maly + bo od czasu do czasu poleci wampirka;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Na twoim lvl polecam poziom bezposrednio za blue fame. Poziom nizszy jest hardocre. Jak sie nie chce pasc to solo od 100+ i wtedy jest zajebisty exp 100-120k/h. Tak wiec -2 za blue flame sobie odpusc. Poziom wyzej jest jacik. Nic poza vampami i ds mocnego nie spotkasz. Najlepiej tam expic z 2 DS, zapas IH na ich leczenie, warto wziasc conieco GFB jak sie zrobi zbyt goraco. Otoczone DS szybko padna. Mf wez ile dasz rade, zostaw troche capa. Wez ze soba kilka df bo scaraby i slimy lubia paskudzic na lotbaga. Exp ci sie napewno zwroci, expa tez wpadnie calkiem przyzwoicie. Tak przez blue flame mozna przenosci baga, jak go wrzucisz teleportnie sie do wyjscia w to samo miejsce w ktore teleportowana jest postac po wejsciu w niego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() @up
widze ze doswiadczony jestes i sporo czasu na stone za tp spedizles. mam wiec nadizeje ze mi pomozesz. dotychczas expilem tylk w lewej badz w prawej odnodze z 1-2 dsami. zawsze na + wychodzilem tylko ze exp jakies 25k na godzine. intreresuje mnie jak wyglada sytuacja w innej czesic tomba. w ktorej czesci tomba sie ulokowac zeby wastu nie bylo a zeby robic wiecej expa na godzine. -1 ds -2 ds - bez dsow?? @down ale lazic po lewej odnodze czy prawej czy sie dalej wypuscic. a lootbaga to nei ma zabardzo z czego robic. ostatnio zrobilem z brass iron i viking helmow to wazyl 300oz. jutro pojde z 5 bp mf i zrobie lootbaga. napisze jak mi poszlo ;] Ostatnio edytowany przez bartii10 - 13-06-2007 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Poland
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yogol
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 54
|
![]() A ja Ci proponuje wziąść z 4-5 bp mf i lac tylko z vis+wand ja tak expiłem i zapewniam Cię że nie byłem na minus, a jak robiłem lootke to byłem na +.Bij oczywiście wszystko na hp i lecz się gran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tam do 60 lvl bez ds jechalem, tempest + vis i expilem na dolnej lewej czesci i odnodze do zejscia -2 i mialeme xp ok 45-50k/h, przy szybszym respie mozna wiecej wyciagnac jak sie gfb uzywa. Moim zdaniem sprobuj tak, ds 2 sztuki uzywaj glownie do blokowania potworow i bicia smieci, a samemu z rozdzki/wanda i vis bic co mocniejsze stworki. Spokojnie tak bedziesz mial 40k/h bo ds nie beda zaduzo expa zabierac a blokujac oszczedzac bedziesz na leczeniu siebie. Najlepiej expic wieczorami i popoludniami jak jest 500+ ludzi na serwie wtedy resp jest taki ze nie bedziesz nadazal z czyszczeniem. Styknie jak bedziesz czyscil lewa strone od wejscia, prawa gore i odnoge do schodow na -2. Przy takim ustawieniu powinienes wyjsc na + w najgorszym wypadku na 0. Jak spadnie kilak 2h swordow lub cos z vampa to bedziesz ladnie na +. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
prosze o cyferke, w ktorej stornei tombu expiles ze 50 expa robiles bez wastu ![]() bardzo chetnie jutro sie tam przejde. ![]() @down dzieki za pomoc, do tej pory expilem na 1 i 2, a teraz zwiedze sobie kolejna czesc tego wspanialego tomba xD Ostatnio edytowany przez bartii10 - 14-06-2007 o 09:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
3 odradzam bo duzo vampow i sumony sie nie przydadza. Tam solo od 60 mozna expic ale vampy trzeba lurowac po 1 - wieksza ilosc to konieczne gfb. Ja expie obecnie na 4 i 3 solo na 88lvl to lajtowo mam 50-55k/h wychodze roznie, zaleznie od szczescia, od male waste po ladny plusik jak poleci cos z vampow. Jak skolujesz blokera takiego z 80+ i dobrymi skilami i nabijesz 80 lvl i 60 mlv to polecam wypad na -2. Hardcore ale exp doskonaly. Trzeba tylko uwazac by nie zostac okrazonym bo przy szybkim respie chwila nieuwagi i jest rzeznia ![]() Nie raz sie trafia 2 necro 2 ancienty gs i vamp plus smieci na raz, co do przyjemnosci nie nalezy ![]() ![]() Nie mniej polecam. Na poczatek proponuje zbadac caly tomb i calego respa i oblookac co gdzie sie respi i potem wypracowac wlasna taktyke odpowiednia do stylu grania. Uwazam jednak ze szybko polubis ztego toba. Jak dla mnie poza tarpitem to najlepszy tomb do expienia. Tym bardziej ze jest tam szybki resp, nawet przy 300-400 ludkach online da sie elegancko expic. Tomb na tyle duzy ze zczyszczenie 1 raz calego respa w tombie to ok 50k expa. Btw - tomb doskonaly dla kina z dobrymi skilami. Duza ilosc slimow scarabow, ghuli i mumi to latwe cele. Skile 85/85 lub wyzsze dobra bron i mozna smigac. Zawsze mile urozmaicenie zolwi cycow lub dragow. Pozdro. PS. Na starcie zbieraj generalnie calego lota: brassy, vikingi, scalaki, iron helmety, mornig stary, 2h no i oczywiscie lot z vampow i black shieldy z mumi. Od biedy mozesz selac nawet black perly, zawsze to cos warte. Jak tak bedziesz zbieral i baga targal to nie ma bata by na - wyjsc. Scarab coinsy tez sie czesto trafiaja wiec nie bedzie problemu z ich zdobywaniem na kolejne hunty. A - tu dosc czesto czysci podloge wiec baga trzymaj "przy sobie" - koniecznie df bo inaczej ocipiec mozna bo zawsze poison fieldami bedzie uwalony. Ostatnio edytowany przez Sir Dark Archeon - 14-06-2007 o 01:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() bylem, zobaczylem, zwyciezylem i wrocilem..
siedzialem godzine przed ss w odnodze zanaczonej nr4. zesumonowalem 2 dsy, bilem tylko z vlcanika, czasem vis i weszlo mi 24k expa. chodzilem bardoz ostroznie. spalilem 26 manafluidow, a wynioslem w bp 2,200 w goldzie, 600 w kamyczkach, 1000 spike sword, 3x iron helmet 420. czyli razem jakies 4k. teraz jak pojde mam nadizeje wbic wiecej expa, gdyz bede bic wiecj z visa, wastujac jakeis 4bp mf na godzine huntu. oczywiscie mysle ze mi sie zwroci. jak juz popadne w rutyne i bede czerpal maxymalna ilosc expa przy zerowym waste to napisze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Krychu the Pall
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 46
Skille: 72/54
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() siemka może noobowskie pytanie zadam ale mam pacc od 10 dni . co trzeba polozyc na ta miske zeby sie tp ? bo mnei nie chce tam tp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() Scarab coin, tylko musisz stać w tp
PS. Archeolog, ale to lepsze niż zakładanie nowego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Bez takowej
Świat: Magera
Poziom: 11
Poziom mag.: 6
|
![]() Na Twoim lvlu możesz tam expić bez ds'ów, lecz musisz uważać. Nie radziłbym udawać się na południe tomba, ponieważ tam wychodzą po 3 vampy na raz. Jest tam dużo mumii więc kasa wyniesiona z tego tombu może zniwelować Twoje straty do 0. Mając szczęście lootniesz Vamp shielda i masz zysk...
Pozdro. To mój pierwszy post na Tym forum ^^ |
![]() |
![]() |