|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() wiem to była taka metafora chodzilo mi o zlych hakerow a nie o tych normalnych
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Digged
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 11~
Skille: 47/47~
Poziom mag.: 2~
![]() |
![]() To są tak zwani programiści i softerzy
![]() ![]() @topic Więcej SS'ów, zarąbisty temacik, chciałbym mieć taką postać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() super screeny zajebiste poprostu
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
Imię: Looknij na nick
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Loot Zajeb... aż pozazdrościć!
More Please ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Fajny temat przydaloby sie jakies hunciki tak mysle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hiho nowe screeny ;p
Mlvl: ![]() 80 lvl ;] ![]() a tu screen po dedzie ;s ![]() Może i padłem i to ze swojej winy bo sie zagapilem ale po co mam się martwić ? tibia to tylko gra nadrobi sie straty i będzie git ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Volcan Reyven
Gildia: Broken Dreams
Poziom: 77
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Szkoda ze padles ;/
ale wszystkie fotki sa spoko |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kazdy kiedys dedl lub dednie nie ma się czym martwić przynajmniej ja tak uważam ;p
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 115
|
![]() Gz mancyz...ja ci jeszcze z hiberny pamietam ;p w koncu ci sie ulozylo ;p a co do dedow to jesli ktos sie boi dedow to nie powinien grac w tibie
Pzdr.
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zgodnie z obietnicą nowe screeny
![]() Wkońcu coś mi spadło z hero od dłuższego czasu ^,^ ![]() C-legi z friendem xD! ![]() A tu nice double loot ( wkońcu crown shield mi spadł !!!!!!!! ) XD! ![]() @Edit: full loot to : 3 red pieces of cloth , wand of inferno , fire sword , crown legs , 2x crown shield , 3k w kasie ![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 12-05-2007 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Jak bys był sorcem to byś musiał miec bezprzerwy PACC'a ![]() Zreszta kiedys gralem sorcem na FACC'u i nie był takie pRo eVul jakistam ![]() @edit Oczywiscie to tylko moja opinia, zrób jak chcesz ;] @topic Fajne ss'y, zajebiste looty i w ogóle fajnie ![]() p0zdr0 ![]() Ostatnio edytowany przez _Modton_ - 12-05-2007 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up z paccem tez troche racji masz ale nawet jak sorc ma pacca to niemusi byc kozakiem wszystko zalezy od umiejetnosci grania i wyczucia do tego rodzaju postaci jak ktos niema wyczucia do sorca to nawet lvl mu niewiele pomoze ale ja mam dobre wyczucie do sorca wogóle najlepiej mi sie nim gra dlatego jest tak dobrze
![]() Ps: next screeny prawdpodobnie w poniedziałek lub wtorek - thx za komenty ;] ciesze się że wam sie podoba mój temacik
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Ełk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shass Enre
Profesja: Elder Druid
Poziom: 266
Poziom mag.: 90
|
![]() Ładny temacik
Mancyz i nie wrzucaj tyle fotek do 1 posta zostaw sobie ze 2-3 fotki na next dzień bo nie masz na później czego wklejać. xD EDIT To co ja mam powiedzieć jak bym grał moim druidem bez pacc na 80lvl+?? Wtedy praktycznie nie ma gry... Chyba że masz dużo runek to idziesz na taki d-lair ,a tak to stoisz w dp i sie nudzisz... A Sorcem da rade grac bez pacc, moj kumpel ma 72 lvl i jedzie dalej ^^ Ostatnio edytowany przez Shass Enre - 13-05-2007 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Imię: Xenpall
Profesja: Paladin
Poziom: 18
Skille: 49/32
Poziom mag.: 6
|
![]() no spoko adi oby tak dalej hehe mogłeś mi wcześniej wspomnieć że masz takie cóś na forum ;p ale jest git czekam na wiencej fotek i dobij 80
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hiho hiho dawno nic niedawalem czas na nowe screeny ;]
Kolejny hero hunt aff ;D ![]() ![]() jeden lvl odrobiony czas odrobic next: ![]() a tu juz moj loot z hero ( czesc zlootowana z kolega 1 crown shielda sam lootnolem ) ![]() ![]() Niedlugo bedzie more tylko niewiem kiedy bo musze ocenki poprawiac aff..