|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jesteś pewien mialem na Trade Annhilator Bear. Nie ja go posioadam ale go widzialem na Isarce. @Re Wulkan Diego Del'toro and Lucas Del'Toro ich nie znam oni twierdzą że były tam Soft Botsy TO NIE JEST QUEST SPOLLING NIE MÓWIE JAK WYKONAĆ QUESTA TYLKO KTO GO WYKONAŁ I CO Z TEGO MIAŁ. WIĘC NIE ŁAMIE REGULAMINU!
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Buuuuu
|
![]() Harry Marry - SoV - Hack 3 godziny pozniej :/
Niektozy mowia ze Super Gohan i King Dragon II to polacy, obaj chyba tez wykonali (SG wzial zdaje sie SoV a KD demon armor ktory sprzedal Uncle Barry). Na pewno nie sa to w 100% polacy (mozliwe ze dziela konto czy cos).
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() re Up, Harry Marry nie wiem czy akurat polski współwłaściciel konta zrobił questa, ale chyba nie. Super Gohan z tego co wiem nie ma polskiego właściciela. King Dragon II quest wykonywał nie polski współwłaściciel.
Więc raczej, żadnego z nich nie można zaliczyć, do polaków, którzy zrobili questa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Buuuuu
|
![]() re: Matfiej
Harrego czesto spotykalem, zawsze mowil po polsku, wiec raczej sprawa z nie polskim wlascicielem odpada. Super Gohan zmienia wlascicieli czesciej niz zdobywa lvl, nie tak dawno kolesiowi wymsknelo sie na trade po polsku zdanie, ale kto robil nim Anihilatora to nie mam pojecia. Z KDII to prawdopodobnie masz racje, albo sie bardzo dobrze kryje albo bardzo zadko gra nim polak.
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Tak Diego z del'toro wziął prezent, ale nigdy nie powiedział co w nim było, przynajmniej tak Lucas i Diego pisali na Forum Isary na Tibia.com, a to, że tam są Soft Boot'sy to jedna wielka bujda, legenda wymyślona przez ludzi, którym inni uwierzyli i przekazli błędne informacje dalej. Del'toro zrobiła kilka ładnych screenów z questa, je udostępnili (nie licząc screena z lootem Diega), nagrali też filmik, którego jak sami powiedzieli nikomu nie udosępnią, oprócz samego klanu del'toro. Później jednak doszły mnie słuchy, że był jakiś przeciek i filmik można było skądś ściągnąć (pare osób mi mówiło, że go widziało- ale czy można im wierzyć?) i dowiedzieć się całej prawdy... Tylko jakiej prawdy? Bo jeśli Lucas go nagrywał to nie musiało być widać co wziął Diego, lecz jeśli odwrotnie to tylko szukać go (filmu) i szukać...
/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Re: Gremlin, na demonach można głownie Harry'ego spotkać jak gra nim jego australijski właściciel (może dlatego, że jak tam jestem to dość późno w nocy).
A wczoraj w późnych godzinach wieczornych pomimo ciężkiej walki poległ Andrew From Rohan w czasie robienia questa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Slepy wykonal Anniha...
diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga Ostatnio edytowany przez $corcerer - 04-10-2004 o 17:22. Powód: Other post was deleted. |
![]() |
![]() |