|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() gra na faccu to jakaś pomyłka :S na paccu ciezko isc gdzes poexpic bo wszystko zajete (zalezy kiedy i na jakim servie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Saints
Świat: Harmonia
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() grać trzeba umieć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Prawda jest taka, ze gdyby tibia była grą bezsensowną to by sie nikt nie uzależniał od niej...
@topic - a gry komputerowe ( wow a tibia jest taka grą ) mają to do siebie że pożeraja czas - radziłbym sie z tym pogodzic a nie bluzgac na tibie, bo wcale nie lepiej spedzacie czas grajac w CSa, FIFE, czy NFSa
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jak już wszyscy piszą to mnie też nie może zabraknąć :>
Kolejny Chrystus-Online na forum... Czy wy nigdy się nie zorientujecie że nikt was tu nie chce? -.- Każda dobra gra zajmuje czas. Jeśli grasz w coś 10 minut a potem z tym kończysz to chyba nie była taka świetna rozrywka... Jeśli coś ci się spodoba to może bez problemu zajmująć godziny/dziesiątki godzin/dnie/tygodnie/lata. Przejdziesz GTA: VC w 30 minut? Raczej nie... Może Gothic albo HoMaM III w przerwie na reklamy? Wątpie... Płacić za grę? Skandal, przecież "wszystko co w życiu najlepsze jest darmowe" - pomijając fakt że samo życie nie jest darmowe ~.~ Zresztą po co ja to piszę? Wszyscy już to napisali, a Chrystus.htm patrzy na nas z wyższością bo on WIE że to my się mylimy i żyjemy w więziemiu jakim jest Tibia a on poznał PRAWDĘ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vert Aquis
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 26
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
P.S. Pisząc teog posta miałem włączoną Tibie i nie patrzyłem co się dzieje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Rivex - 01-05-2007 o 02:01. |
|
![]() |
![]() |