Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-04-2007, 22:45   #21
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Tutaj masz racje, jednak zauwaz, ze Tibia jest po prostu tak skonstruowana. I dodac mozna tez, ze pomimo ogromnej ilosci czasu jaka trzeba spedzic przy Tibii - jest to czas jednak pelen rozrywki i grywalnosci. Tak, Tibia jest zdecydowanie miodna, na swoj wlasny Tibijski sposob.
Mowisz o expieniu, robieniu runek czy skillowaniu? :> Bo to sa najczesciej wykonywane w Tibii czynnosci

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-04-2007, 22:58   #22
mateusz885
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 04 2007

Domyślny

gra na faccu to jakaś pomyłka :S na paccu ciezko isc gdzes poexpic bo wszystko zajete (zalezy kiedy i na jakim servie)
mateusz885 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2007, 17:12   #23
Yoomek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Saints
Świat: Harmonia
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

grać trzeba umieć a to jest dla mnie tylko gra, mam pacc i wcale nei jestem jakimś zapaleńcem i malo mnie obchodzi co ta firma robi wazne ze ja dobrze sie bawie za te 90 zl przez 90 dni
Yoomek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2007, 17:37   #24
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Prawda jest taka, ze gdyby tibia była grą bezsensowną to by sie nikt nie uzależniał od niej...

@topic - a gry komputerowe ( wow a tibia jest taka grą ) mają to do siebie że pożeraja czas - radziłbym sie z tym pogodzic a nie bluzgac na tibie, bo wcale nie lepiej spedzacie czas grajac w CSa, FIFE, czy NFSa
stary 30-04-2007, 18:10   #25
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

Jak już wszyscy piszą to mnie też nie może zabraknąć :>

Kolejny Chrystus-Online na forum... Czy wy nigdy się nie zorientujecie że nikt was tu nie chce? -.-

Każda dobra gra zajmuje czas. Jeśli grasz w coś 10 minut a potem z tym kończysz to chyba nie była taka świetna rozrywka... Jeśli coś ci się spodoba to może bez problemu zajmująć godziny/dziesiątki godzin/dnie/tygodnie/lata. Przejdziesz GTA: VC w 30 minut? Raczej nie...
Może Gothic albo HoMaM III w przerwie na reklamy? Wątpie...

Płacić za grę? Skandal, przecież "wszystko co w życiu najlepsze jest darmowe" - pomijając fakt że samo życie nie jest darmowe ~.~

Zresztą po co ja to piszę? Wszyscy już to napisali, a Chrystus.htm patrzy na nas z wyższością bo on WIE że to my się mylimy i żyjemy w więziemiu jakim jest Tibia a on poznał PRAWDĘ.

hide jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-04-2007, 22:49   #26
Rivex
Użytkownik Forum

Rivex's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vert Aquis
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 26
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hide Pokaż post
Jak już wszyscy piszą to mnie też nie może zabraknąć :>

Kolejny Chrystus-Online na forum... Czy wy nigdy się nie zorientujecie że nikt was tu nie chce? -.-

Każda dobra gra zajmuje nasz czas. Jeśli grasz w coś 10 minut a potem z tym kończysz to chyba nie była taka świetna rozrywka... Jeśli coś ci się spodoba to może bez problemu zajmująć godziny/dziesiątki godzin/dnie/tygodnie/lata. Przejdziesz GTA: VC w 30 minut? Raczej nie...
Może Gothic albo HoMaM III w przerwie na reklamy? Wątpie...

Płacić za grę? Skandal, przecież "wszystko co w życiu najlepsze jest darmowe" - pomijając fakt że samo życie nie jest darmowe ~.~

Zresztą po co ja to piszę? Wszyscy już to napisali, a Chrystus.htm patrzy na nas z wyższością bo on WIE że to my się mylimy i żyjemy w więziemiu jakim jest Tibia a on poznał PRAWDĘ.
Masz rację, każda gra zajmuje czas. Jeżeli mamy do wyboru wyjść na rower, ale grać w Tibię, to lepiej wysjć na rower. Kiedy mamy do wyboru wyjśc ze znajomymi albo grać w Tibię, to lepiej wyjść ze znaomymi. Ale kiedy gramy w Tibię bo nie mamy nic lepszego do roboty to chyba nie jest to nic złego? ;/ niektórzy mówią, że Tibia to strata czasu. A czy siedzenie przed telewizorem to nie strata czasu? Temat nie powinien się nazywać "Okiem sceptyka", tylko "Okiem kogoś, co by wszystko chciał za darmo".

P.S. Pisząc teog posta miałem włączoną Tibie i nie patrzyłem co się dziejezaatakował mnie jakis 10 lvl sorc, ale na szczęście szybko włączyłem Tibie zanim mnie zabił i to ja go zabiłem

Ostatnio edytowany przez Rivex - 01-05-2007 o 02:01.
Rivex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania