|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmieniłam dywan dzięki Sir Dragonowi.
![]() Bohaterowie fake: Eremo, Sir Drago, Judas, Elevo, The Dragons Oracle, Valor, Spaniel
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 30-04-2007 o 12:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Takie sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fejk brzydki, ale przynajmniej autorka się stara. I nie bluzga bluzgaczy. Czyli jest mądrzejsza od wielu tych, którzy ładnie sklejali i używali convertera. (swoją drogą, teraz jest trudniej znaleźć convertera, linki nie działają...) @autorka: <offtop, do innego, zamkniętego topicu> co to jest ta Ridia? Googlowałem (kilka dni temu, żeby się teraz Mamba nie przyczepiła, że czasu nie mam) pół godziny, zero rezultatu, nie licząc jednego bloga, który miał chyba robić za stronę fanowską. A szukam jakiegoś trash-rpg online.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 30-04-2007 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Wkońcu jakaś inteligenta osoba się znalazła.
Jeśli komuś nie wychodzi to trzeba pomóc ,a nie wrzucać i się podniecać waszymi pokemonami @topic wrzucaj więcej obrazków a nie tylko 2 ;]
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten napis bardziej na środku.
@Topic: Ok poszukam dla ciebie konwertera (wysle ci link na PW) Dawaj wiencej obrazków w PNG. Ten ostatni obrazek ma dziwna podłoga. Jakbyś poczebowałą jakiegos spritka to gadaj (wysle ci na PW) Jakbyś czego nieumiała to na PW postaram ci pomóc. Sorki za tamte głupie i dziecinne posty -_-". Fake może wyjść fajny, każdy ma ten pierwszy raz wienc nie zrażaj sie jak ktoś taki jak ja napisze P******e posty. Zrobisz mnie w tym fake? Jeśli tak to napisz a podam ci wszystko na pw. Crystal12 jakbyś miała problemy z czyms to jak chcesz to pomoge ci na PW albo na gg.
![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 01-05-2007 o 18:13. Powód: Nie cytujemy obrazków |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Nudne....brzydkie...ściągnięte...dno...
Tak to można ocenić ^^ 1/10 Bo przynajmniej umiesz "coś" zrobić...
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Misza chyba cie troszke poniosło?;/
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 30-04-2007 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Jeezu.. Fake do zniesienia, ale za plagiat to powinnaś dostać bana. Czytałaś regulamin?
Czyli jest: 3/10. Plusy: +fajne wnetrze celi... Minusy: -gif(10/10 - 3 = 7/10) -napisy nie z conventera(7/10 - 1 - 6/10) -plagiat(6/10 - 2 = 4/10) -brzydki dywan(4/10 - 1 =3/10) Za to ostatnie się ulitowałem, bo teraz pewnie zmienisz dywan, skoro już go masz.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() THX ty ktorzy probuja mi pomoc. Ja nie umiem znalezc Convertera wiec poki nie znajde nici z czcionki tibijskiej
![]() @Zuma Jasne, że możesz być w fake, tylko podaj outfit, nick i cechy ![]() @Misza Ten blog to takie tibia.pl ridii :0. Też się dziwiłam, ale gra mi się spodobała.
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 30-04-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Crystal ja tez c hce do fake
Nick: Idate Rasa: Czlowiek Profesja:Hawkeye Cechy pozytywnie nastawione: Szybkosc,zwinnosc,celnosc Cechy nastawione negatywnie: Sila,wytrzymalosc Srodek transportu:Wyverna Out: ![]() Ps.: PAMIETAJ ZAPISUJ W PNG! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja do fake.
Nick: Zuma Outfit: ![]() Cechy: Woli zamiast rozwiązywać konflikty przemocą preferuje bardziej intelektualne rozwiązanie. Bardzo bystry, zwinny, dobrze celuje z łuku. A co do convertera to: http://rapidshare.com/files/19499985/FFC***** http://rapidshare.com/files/11346546/FFC***** http://rapidshare.com/files/12525818/Conveter***** którys z tych linków działa, o ile pamientam ten 1 nie działa wienc spróbuj z 2 i 3 ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 30-04-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zuma
THX ze chciales pomoc, ale zaden z tych linkow mi nie dziala ![]() ![]() @Ja (Topic) A teraz kolejna czesc mojego fake. Jest ciekawsza od innych, gdyż nasi bohaterowie uciekaja z wiezienia, a smocza wyrocznia ma dla nich zadanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stukrotnie przepraszam ze w linkach ale juz mwilam ze cos sie z netem dzieje ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Bardzo ładnie tylko ta trawa yyy jakaś dziwna : P(zawsze się czegoś uczepie)
8/10 ;] może chcesz wystąpić w moim fejku zobacz jakie sa wolne miejsca w rekrutacji do fake'ów ps. fabuła nawet nawet
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Podczas jednej części zawiało mi Miszą i jego sesjo - fejkiem. Co do twojej pracy, ekhm, próbuj dalej.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom nawet fajnie ci wyszła ta część.
Dalej w fake juz nie wystapie?? Tez chce im pomuc szukac kamieni ![]() Fake 8/10 przez ta trawa i brak konwertera. @Crystal12: Niewiem czy tak można ale... na www.fakei.fora.pl legalna strona bez key loggerów chyba Drakora? tam jest dział albo w Spritki albo programy albo cos tam i tam jet temat Converter wchodzisz na niego, w temacie sa 2 linki do convertera i w ponieżej w postach jest tam gdzies działający link. To klikasz w ten link, potem na samym dole w Free a potem czekasz aż taki zegar odliczy 0.0 potem chyba wpisujesz kod jaki ci sie pokazuje klikasz w Download czy cos tam i gotowe! A co do tagów [img] to tak: Jak chostujesz na imageshack obrazek to zawsze wybieraj ten ostatni przy kturym pisze dricteck image czy cos tam potem kopiujesz ten link. Na foum piszesz tak: [img]*[/img] wmiejscu tej * wpisujesz link ktury skopiowałaś z imageshack ale bez spacji, jak robilas zgodnie z moimi wskazówkami powinien wyjsc ci odrazu obrazek zamiast linka ![]() @OffTopic: Crystal12 powiedz co to jest ta Ridia!? na google szukałem i nic ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 01-05-2007 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wystapisz w fake'u na pewno. Podpowiadam ze w polowie nastepnej czesci kiedy Sir Drago zakocha sie w pewnej dziewczynie posiadajacej Turkus - Crystal
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe a ja? zgloszenie chyba strone wczesniej... ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zeberek(Idate
![]() Pojawisz sie pod koniec odcinka ponizszego razem z Zumą ![]() @Topic(Ja) Teraz kolejna czesc fake'a ![]() . ![]() Jakby co Crystal to ja ![]() ![]() ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() Chyba udalo sie z obrazkami zamiast linkow. Ok. Good Coments Plz ![]()
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 01-05-2007 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no robisz postępy tylko ciagle te dziwna trawa;/ jak chcesz to na GG mogi ci dac normalna ok??? Fake 9/10 trawa -_-
@Crystal12: Jednak moje rady zadziałały ![]() @OffTopic: Co to ta Ridia??? podaj link
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 01-05-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zuma
www.ridia.bloog.pl
|
![]() |
![]() |