Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-05-2007, 22:03   #21
Bakuo
Użytkownik Forum

Bakuo's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uriza Pokaż post
Dzieki za dobre chęci kazda pomoc sie przyda czarna robote odwalamy my wy przydacie sie na tarpa
yyy... ty myslisz, ze my ci pomozemy? Buhauhauhuahu

Enjoy XDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arack Pokaż post
ale zal chłopie oszmiesyzłes sie teraz xD
w moich oczach jestes głupi lekko muwiąc
Bakuo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-05-2007, 22:36   #22
Leefoo
Użytkownik Forum

Leefoo's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uriza
Jak nabije 10 postow to wrzuce wam linka i zobaczycie co moze zrobic nasza ekipa
Chyba nie zdajesz sobie sprawy za co się zabierasz, ale nvm.
Mi się wydaje, że Dizt lepiej wie co to znaczy "dobre pvp"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
ej sorry, 25lv chce zabic 45~?
Hmm, Kazu'ya team nie 45 lvl ubijało xD
Kwestia umiejętności.
Leefoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-05-2007, 22:42   #23
Hestoran
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Imię: Hestoran
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Secura/Hiberna
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Dzieki za dobre chęci kazda pomoc sie przyda czarna robote odwalamy my wy przydacie sie na tarpa jak możecie to zauważyc na prawdziwych warach. Kazdy noob sork i noob druid mile widziany ppiszcie na priv w grze
To prawda ze knajt byl na afku ale palk 42 lvl (prawie jak Ditz Cold i prawie jak 43 lvl) nie uzywal bota i nie byl na afku bo jak widac na filmiku napisal >>> cytuje "ham" tuz przed smiercia. Rozumiem to pewnie chcial sie uleczyc ale pomylily mu sie hot keye zamiast "exura gran" z nerwow klikna hot keaya "ham". Wiec wkrodce Ditz Cold padnie i bedzie war na mrganie.Dobrze sie zastanowcie z ktora strona trzymacie po wygraniu wara zdrajcow nie tolerujemy a nasi friend zosrtana sowicie wynagrodzeni. Na razie koniec.Nie piszcie głupich postów a ty Cold juz sie boisz logowac bo zobaczyłes na filmiku nasze umiejetnosci jak podobny palek do ciebie pada . ps>>to byla rozgrzewka chcielsmy zobaczyc jak nam pojdzie na kims podobnym do ciebie.Pozdro dla prawdziwych
Pozdro od Urizy.
Aha jak ktos jeszcze nie wie o co chdzi z tym palkiem to tu jest filmik jak moj pk team ostro trenuje przed dedem Dizt Colda i do wara
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU
Lol ty człowieku myślisz ze chcemy ci pomoc? xDDD
Hestoran jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 00:11   #24
Viltheriuska
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 05 2007

Domyślny

Nic nie rozumiecie Uriza walczy o lepsza morgane a wy sie nabijacie
zal.pl
Viltheriuska jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 00:32   #25
Lavio
Użytkownik Forum

Lavio's Avatar

Data dołączenia: 08 10 2006

Imię: Lavio Cold
Świat: Morgana
Poziom: 1
Domyślny

"Walczy o lepszą Morgane" jest pojęciem względnym, bo zależny z której strony patrzysz. Czy ze strony biednego poplecznika Urize czy może Dizta?
Lavio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 01:09   #26
HardClan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Znam Dizta osobiście...kto słyszał o akcja AAH wie, że nic nie znaczy dla nas jakaś garsta niezgranych ludzi

Z wyrazami szacunku
Ira~
HardClan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 11:27   #27
_Dari_
Użytkownik forum

_Dari_'s Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Domyślny

Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran Pokaż post
Ja zrobie noob druida i tez ci pomoge.
Cytuj:
Lol ty człowieku myślisz ze chcemy ci pomoc? xDDD
Przepraszam cię, ale nie rozumiem do końca o co ci chodzi. W pierwszym swoim poście wyraziłeś się jasno, że jesteś skłonny nam pomóc, a kilka postów dalej zaprzeczasz sam sobie. Oczywiście, że istnieje coś takiego jak ironia, którą można bardzo łatwo wyczuć w wypowiedziach (No choćby Valyrra), ale u w twoich stwierdzeniach nie mogłem znaleźć żadnego sarkazmu. Mniemam, że jesteś niekompetentny zarówno w swoich wypowiedziach, jak i w czynach.

Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy
_Dari_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 11:42   #28
HardClan
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Dari_ Pokaż post
Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran

Przepraszam cię, ale nie rozumiem do końca o co ci chodzi. W pierwszym swoim poście wyraziłeś się jasno, że jesteś skłonny nam pomóc, a kilka postów dalej zaprzeczasz sam sobie. Oczywiście, że istnieje coś takiego jak ironia, którą można bardzo łatwo wyczuć w wypowiedziach (No choćby Valyrra), ale u w twoich stwierdzeniach nie mogłem znaleźć żadnego sarkazmu. Mniemam, że jesteś niekompetentny zarówno w swoich wypowiedziach, jak i w czynach.

Facc area jak facc area.

Ja jako druh Dizta oświadczam, że praktycznie żadnych bitew nie rozgrywam na pacc area Często wędrujemy po facc

Musie brać pod uwagę, że wasz film nie przedstawil nic. Zabilsi9ce tylko kogoś na afku i pallka pewnie wracającego z expa... A dizt to osoba przygotowana do walki. Więc..

Życzę powodzenia na nowej drodze życia
stary 02-05-2007, 14:17   #29
Bakuo
Użytkownik Forum

Bakuo's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
@Hestoran

Nie rozumiesz? Przeczytaj temat jeszcze raz, ale dokladnie.Przeczytaj post Erica nastepnie moj a potem Hestorana.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arack Pokaż post
ale zal chłopie oszmiesyzłes sie teraz xD
w moich oczach jestes głupi lekko muwiąc
Bakuo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 14:54   #30
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Poziom mag.: 7
Domyślny

Drogi Dari,

Nie próbuj pokazywać jaki jesteś mądry przez używanie jakże wyszukanych słów. Pragnę także dodać, że po Waszych wypowiedziach ośmieszacie sami siebie.

Z poważaniem
Vacek
stary 02-05-2007, 15:32   #31
_Dari_
Użytkownik forum

_Dari_'s Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek Pokaż post
Drogi Dari,

Nie próbuj pokazywać jaki jesteś mądry przez używanie jakże wyszukanych słów. Pragnę także dodać, że po Waszych wypowiedziach ośmieszacie sami siebie.

Z poważaniem
Vacek
Drogi Vacku!

Niepróbuję niczego pokazać, bo po co? Jeśli uważasz, że pisanie, jak to ująłeś "wyszukanymi słowami" na ogólnopolskim forum jest powodem do wyśmiewania, to odzwierciedla to twój system wartości. Z pewnością za to umiesz cenić slang jakże popularnych na dniach "ludzi ulicy", a więc reszta posta będzie pisana w takim oto języku.

@Topic

E wy glupie debile wy wogle nie potraficie walczyc dizt padnie yo yo fajansie cya in tempel. A tak wogle to my rzadzimy na moraganie uwalimy wszystkich pa i zapanujemy tutaj, a tak wogle ziomy to szacunek ludziom ulicy, a wy jebane gogusie jestescie i was uwalimy i co juz pewnie w gacie lejecie i tak nic wam nie pomoze debile popadacie.

PS:Ufff troszeczkę się zagoniłem .

@Bakuo

Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację.

Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy (ofc tej normalnej części posta)

Ostatnio edytowany przez _Dari_ - 02-05-2007 o 15:34.
_Dari_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 15:41   #32
Tass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2005

Poziom: 80
Skille: 80+
Domyślny

Uwielbiam na koniec ciezkiego dnia w pracy poczytac dobra komedie!!

Uriza o co Ty wogle walczysz??

Tass jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 22:07   #33
Uriza
Guest

Domyślny

Dizt mam dla ciebie dobra wiadomość
7 dni bana a potem ostra jechanka
May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board))
a do twego pvp to nie daje ono nic do myslenia jest nas wielu i nas nie pokonacie. za 7 dni usyszycie o nas
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 22:15   #34
Borucao
Użytkownik Forum

Borucao's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Elder Druid
Domyślny

@Uriza i jej Squad xD
Już cała tibia.pl wie że jesteście super hiper exkstra mocni w pk -.-
Więc przestań już pisać
Na ten tydzien daj sobie siana z tibią ;D wyjdz na dwór taka ładna pogoda jest -.-
Moja Mama miała racje :/ od komputera kurczy sie mózg
11:22 Dizt Cold [60]: Czasem budze sie w nocy z krzykiem na ustach "URIZAAA NIEEEE"
Cytuj:
w thais buszuje gang niejakich pytongow,same noob chary a robia swoje...
Borucao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 22:26   #35
HardClan
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borucao Pokaż post
@Uriza i jej Squad xD
Już cała tibia.pl wie że jesteście super hiper exkstra mocni w pk -.-
Więc przestań już pisać
Na ten tydzien daj sobie siana z tibią ;D wyjdz na dwór taka ładna pogoda jest -.-
Moja Mama miała racje :/ od komputera kurczy sie mózg
Mama Borucao _/
stary 02-05-2007, 23:42   #36
Spai
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2006

Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
Domyślny

Swietne posty ludzi dla których tibia to zycie (Uriza ) Smiać sie chce. xDD
@Tass
Nie wiesz o co? ;> O nową lepszą Morgane pod rządami Urizy... :O

Proponuje o skasowanie tematu tego jak i zarówno tego o fragach, bo na ... on komu?

Ostatnio edytowany przez Spai - 02-05-2007 o 23:43.
Spai jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-05-2007, 23:45   #37
Hestoran
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Hestoran

Mój mistrzu, niekompetentny to raczej jesteś ty skoro nie potrafisz logicznie pomyslec i spojrzec jaki post cytuje.

Cytuj:
Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację.
Czy to ze napisalem ze ze pomoge koledze jest zbyteczne?

Ostatnio edytowany przez Hestoran - 02-05-2007 o 23:49.
stary 03-05-2007, 01:40   #38
Uriza
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tass Pokaż post
Uwielbiam na koniec ciezkiego dnia w pracy poczytac dobra komedie!!

Uriza o co Ty wogle walczysz??

Nie masz za grosz zrozumienia my sie staramyy aby takie szuje jak dizt cold nie mogly pa i pk robic na morganie a ty sie nabijasz wstyd dzis ubil nas a moze jutro zalatwic ciebie ale juz bedzie za pozno jak nas nie bedzie nikt wam nie pomoze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spai
Swietne posty ludzi dla których tibia to zycie (Uriza ) Smiać sie chce. xDD
@Tass
Nie wiesz o co? ;> O nową lepszą Morgane pod rządami Urizy... :O

Proponuje o skasowanie tematu tego jak i zarówno tego o fragach, bo na ... on komu?
hunta masz ze tegoposta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hestorian
Mój mistrzu, niekompetentny to raczej jesteś ty skoro nie potrafisz logicznie pomyslec i spojrzec jaki post cytuje.
Do niego nie podskakuj chyba nie zauwazyles jaki ma lvl moze juz ogniowe stwory od 30 lvl sumowac a one sa zabujczo potezne
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-05-2007, 03:21   #39
Hestoran
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie masz za grosz zrozumienia my sie staramyy aby takie szuje jak dizt cold nie mogly pa i pk robic na morganie a ty sie nabijasz wstyd dzis ubil nas a moze jutro zalatwic ciebie ale juz bedzie za pozno jak nas nie bedzie nikt wam nie pomoze

hunta masz ze tegoposta

Do niego nie podskakuj chyba nie zauwazyles jaki ma lvl moze juz ogniowe stwory od 30 lvl sumowac a one sa zabujczo potezne
Pierwsze, naucz sie pisać moj nick.
Drugie,nie gram na tym swiecie ale chetnie bym zagral bo idiotow za duzo...
Trzecie, w łape słownik najpierw, pisze sie zabójczo
Czwarte,robisz z siebie posmiewisko na forum
Piąte pisze sie hunted a nie hunded.
Szóste, nie jesteś panem tego serwera

Tak ma ten twoj zabojczy 30 lvl wowowowow , w tydzien to mozna wbic...

Ostatnio edytowany przez Hestoran - 03-05-2007 o 03:23.
stary 03-05-2007, 03:23   #40
Uriza
Guest

Domyślny

Cytuj:
Pierwsze, naucz sie pisać moj nick.
Drugie,nie gram na tym swiecie ale chetnie bym zagral bo idiotow za duzo...
Trzecie, w łape słownik najpierw, pisze sie zabójczo
Czwarte,robisz z siebie posmiewisko na forum
Piąte pisze sie hunted a nie hunded.

Tak ma ten twoj zabojczy 30 lvl wowowowow , w tydzien to mozna wbic...
co za czlowiek ty chyba od ognistych stwoorw nie dednoles nigdy jak chcesz to wkrocte dedniesz zal mi cie jak czytam twoje psosty nie ciekawego w nich nie piszesz i lepiej nie pisz bo i tak ich nikt nie czyta
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania