|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ludzie Gotti wszystko tlumaczyl a ze niumiecie czytac to juz niemoja wina...
Topur jest zrobiony z pewnych powodow... To niejest zwykly klasztor... Mnie to wkur*ia kiedy ktos congle cos wypomina... Czytac Gotti wszystko wyjsnil !
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() heh Sir Speed sux xD
zaraz 1 party;]
![]() |
![]() |
#23 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
<wertuje książkę> Samurai'e nie mieli toporków. Nawet chłopstwo ich nie miało. Nie pitol mi tutaj takich rzeczy. Poza tym samurai był czymś co można nazwać "szlachcicem" i katanę musiał mieć. Niezłą pierdółkę czytałeś w takim razie. Cytuj:
Bronią klasztoru? Klasztorów się nie broniło, ponieważ wszyscy klasztory szanowali i nikt na nie nie napadał. Nieliczne wyjątki szybko umierały za profanację. Wygnani samurajowie ze swoich krajów? Rotfl? Samurai to jednostka czysto japońska więc nie pitol Cytuj:
Co do fake - porażka. Ale tak to jest jak amator bierze się za coś, za co nie powinien. Daj sobie spokój dziecko, bo co tu odstawiasz to bania mała.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wiesz co? To jest po prostu żałosne, nawet sie dobrze wytłumaczyć nie umiesz, tylko nam wały nawciskałeś. Takich głupot, to dawno nie widziałem:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Aress Nie Dracon. tylko Drakon, jeśli możesz. Cytuj:
Wydaje sie że dwa lata na tym forum sprawiają że człowiek wie jak sie powinien zachowywać, ty jednak należysz do recydywy...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() No, no. Bardzo ładnie. Ale:
Minusy: -Pisze "Strażnik klasztoru yells: Stój!" Wiem ,że jedno ale jest! -Krzywo wklejone obrażenia dla Strażnika Klasztoru -Co oni bimber pędzą w tym pokoju? -"Ojca" i "Syna" MUSI być z dużej! -Jeziorko w środku pokoju????? Plusy: +Ciekawy pomysł +Ładnie i estetycznie wykonane. +Raczej brak literówek +Ładnie outfity duchów i samurajów +Fajne logo ![]() Nautralne: -/+Samuraje mają różne bronie ale jak mówisz ,że są z różnych kontynetów... Ocena: 8/10 Wnioski: Zmień maszyny w pokoju! Na przyszłość wiedz także ,że o Bogu piszemy z dużej ![]() ![]() Rób dalej! Czekam! @Zeberek Cytuj:
Nie bądź takim egoistom. @up Drakon ma zawsze racje! O WIELKI!
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kogucik302 - 03-05-2007 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Używali także rozmiatych włóczni, broni o ostrzu, aż do kastetów czy pierścionków z kolcami. Ale żadnego toporka tam nie było ![]() Cytuj:
Ale taki smaurai by się zastanawiał czy jest to ktoś z jego rodziny, kami czy może oni.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @do wszystkich co sie pluja o bledy
Po 1 to jego fake moze sobie wymyslic co chce. Po 2 skad wiesz byles samurajem. Po 3 samuraj sam decuduje o swojej broni i losie. Przestancie sie czepiac o byle guwna np. toporek. Katolicy- niewiem czemu ale tutaj macie mala racje. Kazdemu sie pomylki zdazaja.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie?
![]() Ale klasztory TEŻ były napadane. Powstrzymaj zwycięską 150 000 armię przed splądrowaniem kolejnego budynku. Poza tym zniszczenie klasztoru obniża morale obrońców - brak nadziei, te sprawy. Chociaż takie np. pojedyncze klasztory w górach to mogą być atakowane tylko przez barbarzyńców. Czy nazwanie Biblii nudną jest świętokradztwem? Obrazą? Nie lubię, gdy ktoś stara mi się narzucić, jak mam podchodzić do religii. Dla mnie jest to po prostu książka, która ma dawać ludziom nadzieję i pokazywać im 'drogę', by zmieniali się na lepszych. Co nie zmienia faktu, że następnego dnia znowu kradną, walczą i szkodzą swemu otoczeniu ile się da. A fejk cienki. Nie podoba mi się. Nawet gdyby był dobrze wykonany, to mi by nie pasował. Nie te klimaty, rozumiecie. @down: jak chcesz. To twój wybór, twoja ścieżka, twój los, twój miecz. Cholerni samuraje. ;<
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 03-05-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() to mam kontynuować czy NIE?
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Tak
![]() Tylko pozmienial troche fabule na lepsza...... 7/10
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje za komenty ;D tera next part...
Część I 14.) ![]() 15.) ![]() 16.) ![]() 17.) ![]() 18.) ![]() 19.) ![]() 20.) ![]() 21.) ![]() 22.) ![]() 23.) ![]() 24.) ![]() 25.) ![]() 26.) ![]() 27.) ![]() 29.) ![]() 28.) ![]() 29.) ![]() 30.) ![]() 31.) ![]() COMMENTS PLAX!
![]() |
![]() |
#32 | ||||||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Tworzysz Samurai'a? No to musi spełniać to dane kryteria. Posługiwanie się słownictwem wymaga czegoś. Choć chyba jeszcze nie potrafisz tego zrozumieć Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego? Już wyjaśniam. Katana była traktowana jako twór ponadludzki, wręcz Boski. Przed treningami modlili się m.in. do katany. Katana była tylko dla Samurai'ów i po niej się ich poznawało zawsze. A jeśli poza nią chce mieć jakąś dodatkową - proszę bardzo, tylko nie może być uznawana za "niegodną" Cytuj:
O swoim losie decyduje, ale ma często olbrzymie ograniczenia. Cytuj:
Cytuj:
Nie potrafie zrozumieć o co ci chodzi z tą małą racją. Czym się różni mała racja od dużej racji? Ilością słów w wypowiedzi? </sarkazm> Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po Drugie - nie rozumiesz mentalności Japonczyków - oni by czegoś takiego nie zrobili. To jakbyś kazał średniowiecznu prostemu chłopu kazał ukraść naczynia liturgiczne. Prędzej by sobie język odgryzł i się nim udławił. Cytuj:
Jakie morale obrońców? O czym ty mówisz? Buddyzm oraz Shinto to były dwie główne religie. I nie walczyły ze sobą, ani nic. Jeden wierzył w to, drugi w to. Najczęściej w to i to naraz (co się nie wykluczało. Kami to byli Bogowie. Budda Bogiem nie jest). Więc skasowanie świątyni by jeszcze doprowadziło do ogólnego znienawidzenia armii gruzującej ze wszystkich możliwych stron. A generałowie musieliby popełnić seppuku. Cytuj:
Gdzie Bog kazał wyrżnąć jeden lub, bo tam mieli zamieszkać Izraelici? Suppah! Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() eerion, wiem że pomieszałem trochę ale spróbuje to odkręcić. Ten z toporkiem będzie miał katanę i nie będzie już klasztoru.
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Eerion wszystko wytlumaczyl, naprawde nie kloccie sie, bo nie ma o co.
@ fake Znowu sie szykuje jakis doniosly czyn i wyprawa... Ale dobra, jak pozmieniasz te totalne absurdy ( topor, katolicyzm u samurajow) to bedzie ok. Nikt ci nie zabrania kontynuowania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Mi sie podoba
![]() ============= ehh..wam to trudno dogodzic chcielibiscie zeby kazdy robil fake jak: Glaves,,Seksowna druidka,,Misza[paski]..........
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @eerion: co do tych klasztorów, to nie mówiłem o Japonii.
![]() Co do tych 'obrońców' - tutaj już mi się wymieszał klasztor ze świątynią (przy mieście), mój błąd. Co do Biblii - mówiłem ogólnie, zresztą chodziło mi głównie o to, jak wszelcy księża to tłumaczą. 'Droga', 'prawda', 'życie' i te sprawy. A zresztą jak chcesz wyżynaj, ale jak cię złapią to mnie nie obwiniaj. ![]() Co do fejka - nie powtarzam, gdy jakiś 'boss' rzuci 'Do bani!!!11', nie powtarzam też wytkniętych błędów. A że się na Japonii nie znam, to nowych nie znajdę. ![]() Zresztą ogólnie nudne i monotonne to.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @rayza
No bo najlepsza jest terapia wstrzasowa xD A co do fake'a to nie zabardzo mi sie podoba, jest duzo niedociagniec ktore wymienil eerion.