|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() Jestem za kamikaze od samego początku. Jeśli wygracie - wróce tam do gry jako paladyn i przez wakacje 100 lvl ![]() ![]() Dobry Film pozdro dla Xereny Bonczek, remember Xaggitario? Hidden Scara?:>
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Mam nadzieje ze wygracie bo jakby nie bylo to Tengu sa takimi powerabuserami ze szkoda gadac i nie ma sie o to spierac, nawet mr. Marco Josef powinien to przyznac ze sami sobie nagrabiliscie ... a bynajmniej remdila mitzum xuva snustorr itp ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Poziom: 118
|
![]() Jak te przegracie to Cie osobiscie z serva wypierdole.
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Mam nadzieje ze nie bedzie paymenta dla Samka bo to najwiekszy zdrajca ze wszystkich grajacych na xerenie i moja osobista konkluzja : to straszny frajer i mam nadzieje ze pizda nie bedzie egzystowala wiecej ani na morganie (z ktorej zostal wyjebany ofc) jak i na xerenie
![]() (te przeklenstwa to dla podkreslenia dramatyzmu sytuacji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Why dempish walczy przeciwko hampishowi? Niby na początku serwera przedstawiał mi się jako jego brat
![]() Rem padła i git ![]() I czemu w końcówce go ujebaliscie? ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 04-05-2007 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Poziom: 118
|
![]() Dempish to nie rl Hampisha tak jakos dziwnym trafem nicki podobne a padl dla jaj 123sd
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Juz 2 was dzis polecialo za tydzien zaczniecie placic
![]() ![]() /Cry me a river and build a bridge over it ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Oglądając ten battle - porażka. Wszystkie fragi, zarówno dla Wannabe, jak i dla Tengu - zdobyte przez noobostwo drugiej drużyny. W HG na końcówce mi się podobało. Tak to chaos, brak porządnych blockerów, padnie jeden to wszyscy się wycofują... A jak jeden od nich padł, taka determinacja nastąpiła, że Skramer się zapomniał uhać? Wyglądało to jak z emocji, bo parę sekund wcześniej naśmiewał się i pisał najwięcej. Zamiast blockerów na początku blocku sorce, Heh. i jak mi się wydaje, to powinniście wyciągnąć wnioski z tego battle, mimo tego że wygraliście. Tengu są do pokonania, bo patrząc na ich grę... Czasem się śmiać chce. Powodzenia w dalszych bitwach, pozdro~
@Marco Josef Może im brak kultury etc. ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiają patriotyzmem. A to jest o wiele ważniejsze. A bycie po stronie lepszych (nie ważne czy od teraz, czy od zawsze) jest po prostu łatwiejsze. I to chyba Ty nic umiesz osiągnąć wstawiając się za Tengu będąc polakiem, a nie całe Wannabe, które chce walczyć za wolność? wypracowaną własnymi rękoma.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiedziałem, że openbattle polega na przesiedzeniu połowy akcji na dachu... <joke>
najlpesze było na samym końcu... koleś schodami na góre, krzyczy "KAMIKAZE" i padł w pół sekundy na combo xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Imię: Mattrixo
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
|
![]() Oj Marco podniecasz sie tym jak dziecko .To jest tylko gra,a to ze wygraliscie ta bitwe nie znaczy ze wygraliscie cala wojne
Ostatnio edytowany przez Mattrixo123 - 05-05-2007 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Imię: Fensen
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Huj w to ze Wyjebali cie z Tengu Poniewaz narazie w guildi mieli byc sami szwedzi .. I dopiero teraz cie z rekrutowali wiem to osobiscie bo jestem twoim rl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() bardzo ciekawe, musiala byc ladna zadymka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
2: Bycie po stronie lepszych? to co, ma olać kumpli których zna ponad rok i isc do WK? 3: Polacy to często homofobi i rasisci, wiec nie dziwcie sie co poniektórym którzy wolą pomagać własnym kolegom, kótrzy nie wbiją ci noża w plecy i nie zostawią cie samego 4: Tengu walczy o swoją wolność, Wk walczy o swoją, w czym jesteście lepsi od nich? 5: BTW: to jest wojna Tengu vs WK a nie PL vs SWE... pamiętajcie o tym
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |