|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
Cytuj:
To był element zaskoczenia który spowodował porażkę FAGu i innych ziomali na xerenie.Jestem za kamikaze od samego początku. Jeśli wygracie - wróce tam do gry jako paladyn i przez wakacje 100 lvl Jeśli nie... New PvP plx![]() Dobry Film pozdro dla Xereny Bonczek, remember Xaggitario? Hidden Scara?:>
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
Mam nadzieje ze wygracie bo jakby nie bylo to Tengu sa takimi powerabuserami ze szkoda gadac i nie ma sie o to spierac, nawet mr. Marco Josef powinien to przyznac ze sami sobie nagrabiliscie ... a bynajmniej remdila mitzum xuva snustorr itp ;]
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Poziom: 118
|
Jak te przegracie to Cie osobiscie z serva wypierdole.
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
Mam nadzieje ze nie bedzie paymenta dla Samka bo to najwiekszy zdrajca ze wszystkich grajacych na xerenie i moja osobista konkluzja : to straszny frajer i mam nadzieje ze pizda nie bedzie egzystowala wiecej ani na morganie (z ktorej zostal wyjebany ofc) jak i na xerenie
![]() (te przeklenstwa to dla podkreslenia dramatyzmu sytuacji) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
Why dempish walczy przeciwko hampishowi? Niby na początku serwera przedstawiał mi się jako jego brat
Rem padła i git ![]() I czemu w końcówce go ujebaliscie? Jak na hero też nie miał mf a nie zabiliście...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 04-05-2007 o 14:15. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Poziom: 118
|
Dempish to nie rl Hampisha tak jakos dziwnym trafem nicki podobne a padl dla jaj 123sd
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
Juz 2 was dzis polecialo za tydzien zaczniecie placic
Piszcie mi co chcecie nie przejmuje sie zdaniem bandy zazdrosnych polaczkow ktorzy do niczego nie moga dojsc bez hunta Was nikt nigdy do porzadnej zagranicznej gildii by nie wzial bo 0 kultury, 0 angielskiego, 0 obycia. Ja nie obrazam moich przeciwnikow. /Cry me a river and build a bridge over it ![]()
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
|
Oglądając ten battle - porażka. Wszystkie fragi, zarówno dla Wannabe, jak i dla Tengu - zdobyte przez noobostwo drugiej drużyny. W HG na końcówce mi się podobało. Tak to chaos, brak porządnych blockerów, padnie jeden to wszyscy się wycofują... A jak jeden od nich padł, taka determinacja nastąpiła, że Skramer się zapomniał uhać? Wyglądało to jak z emocji, bo parę sekund wcześniej naśmiewał się i pisał najwięcej. Zamiast blockerów na początku blocku sorce, Heh. i jak mi się wydaje, to powinniście wyciągnąć wnioski z tego battle, mimo tego że wygraliście. Tengu są do pokonania, bo patrząc na ich grę... Czasem się śmiać chce. Powodzenia w dalszych bitwach, pozdro~
@Marco Josef Może im brak kultury etc. ale w przeciwieństwie do Ciebie nadrabiają patriotyzmem. A to jest o wiele ważniejsze. A bycie po stronie lepszych (nie ważne czy od teraz, czy od zawsze) jest po prostu łatwiejsze. I to chyba Ty nic umiesz osiągnąć wstawiając się za Tengu będąc polakiem, a nie całe Wannabe, które chce walczyć za wolność? wypracowaną własnymi rękoma.
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
|
nie wiedziałem, że openbattle polega na przesiedzeniu połowy akcji na dachu... <joke>
najlpesze było na samym końcu... koleś schodami na góre, krzyczy "KAMIKAZE" i padł w pół sekundy na combo xD |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Imię: Mattrixo
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
|
Oj Marco podniecasz sie tym jak dziecko .To jest tylko gra,a to ze wygraliscie ta bitwe nie znaczy ze wygraliscie cala wojne
Ostatnio edytowany przez Mattrixo123 - 05-05-2007 o 13:23. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Imię: Fensen
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
Cytuj:
Huj w to ze Wyjebali cie z Tengu Poniewaz narazie w guildi mieli byc sami szwedzi .. I dopiero teraz cie z rekrutowali wiem to osobiscie bo jestem twoim rl.. |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
bardzo ciekawe, musiala byc ladna zadymka
![]() |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
Cytuj:
2: Bycie po stronie lepszych? to co, ma olać kumpli których zna ponad rok i isc do WK? 3: Polacy to często homofobi i rasisci, wiec nie dziwcie sie co poniektórym którzy wolą pomagać własnym kolegom, kótrzy nie wbiją ci noża w plecy i nie zostawią cie samego 4: Tengu walczy o swoją wolność, Wk walczy o swoją, w czym jesteście lepsi od nich? 5: BTW: to jest wojna Tengu vs WK a nie PL vs SWE... pamiętajcie o tym
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|