|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hitheon
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 33
Skille: 71.68
Poziom mag.: 4
|
![]() Na którym poziomie expić sorcem 39 lvl, 40mlvl. Stawiac jakies monki? Ile wyciagne na tym poziomie expa/h i kasy/h robiąc lootbag ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mozesz expic na slime i tarantulach-duzo expa, ja wyciagam 20+k/h(dla mnie malo
![]() Poziom z katapulta- 25-30k/h(ja wyciagam tyle bez monka...z monkiem moze byc troszke mniej), a kasa? to zalezy od szczescia...ja zbieram od 2-4k/1,5h i jeszcze pirackie akcesoria... a co do lootbaga, to bardziej oplaca sie go robic na wyzszych poziomach(ale jednak bez lootbaga lepiej ![]() Mozesz tez isc na pirate ghosty,ghoule i pirate skeletony (poziom-1). Bierzesz kilka bp mfow i jedziesz ghosty z visa... Exp- 30k+/h . Jak masz farta to poleci red robe, ss, badz stealth ring...kasa- roznie: 2-3+k/h Moim zdaniem wiecej expa i kasy zrobisz w tombie... (tak wiem czesto sa zajete...wiec rano wstajesz i expisz ![]() Jak cos nie jasne to pisac. Pozdrawiam :>
Death & roll. Ostatnio edytowany przez semiliren - 14-05-2007 o 21:33. Powód: Lubie edytowac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Ja na +1 na pirtach wyciągam te 30-35k/h z 1 monkiem. Zużywam 4bp mf (na około 20% lvla czyli te 35k expa) , które sie zwracają bo za kase zdobytą na piratach kupuje 4bp mf i jeszcze mam ~500gp do siebie + itemki, które lecą z piratów więc ja wychodze na plus+ !
Dlatego chciałbym poexpic na +2 ale nie znam respów i nie chce sie wpakować w mase corsairów ![]() Ostatnio edytowany przez paluch89 - 15-05-2007 o 09:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Nudy to możliwe, że coś wniosę do tematu
Postanowiłem dać mapkę z moja taktyką na poziomie +3 ![]() W miejscu , gdzie widać czarną kropkę wchodzimy na ten poziom witani przez 2 cutt~ tam ładujemy manę i zaczynamy pojedynczo lurować z pokoiku na północ od nas, gdy zobaczymy corsa przejmujemy go runką (Convince creature rune) i albo czekamy w miejscu czarnej kropki na resp corsa, albo idziemy w miejsce, gdzie respi się inny cors (osobiście polecam poczekać ![]() Expić tak, wg. mnie można od poziomu na którym styka many na convnnięcie corsa (około 700) najlepsze wandy to woi/volkanic Respy corsów oznaczone niebieskimi kropami Mama nadzieję, że komuś pomogłem, ewentualne błędy proszę zgłaszać, poprawię ![]() @up Na +2 nie ma ani 1 corsa ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 15-05-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
btw. czy monk da rade zablokować ghosta? Ostatnio edytowany przez Lynx - 16-05-2007 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() up
35lvl conajmniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() spokojnie mozesz tam expic
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lynx
Ghousty to możesz bić od 33 lvl (woi, to zawsze łatwiej), na kombo nie padniesz a monk jest zbędny bo one są porozmieszczane na kilku piętrach
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak da rade, ale to jest marnowanie many na monka...
Od 35 lvl mozesz pirate ghosta wziac na klate i visowac... A hity to rozne....raz nic nie walnie, raz zatruje, a raz walnie za 67(no u ciebie to bedzie troszke wiecej ![]() @Zrywna_szkapa: Na wyzszych poziomach najlepiej blokera znalezc i sie troche pobawic ![]() Pozdrawiam :>
Death & roll. Ostatnio edytowany przez semiliren - 19-05-2007 o 13:09. Powód: lubie edytowac :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja chodzę bez eq a duszek nigdy mnie nie walnął za 90 nawet..
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2006
![]() |
![]() Witam. Mam pytanie: czy master sorcererem 48 lvl i 49 mlvl dobrze sie expi na piratkach? Jak tak to na ktorych pietrach, z iloma manasami? Mam zamiar brac pare GFBkow i bic czasami z e wave, a tak to uciekac i bic z wanda, oczywiscie bez zadnego summona. Czy bylbym na plusie?
![]() ![]() Z góry dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poziom +1, 5bp mf + monk i exp ~30k/h.
Weź 2bp na kase i możesz wziąć troche run gfb/hmm. Na 1 stronie jest opisany ten poziom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jeśli brać monka to 2, bo summanie 1 to strata many, bo za chwileczkę padnie
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja nie jestem lewy zeby chodzic z monkiem o.O Chce sam chodzic i bic czasami z GFB jak bedzie duzo potworow, e wave a tak to pojedynczo lurowac z wanda.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up EEE większej głupoty nie słyszałem ( e wave na piraty XD ) pozdro Ostatnio edytowany przez paluch89 - 21-05-2007 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jak próbowałem z 1 monkiem to padał zawsze
![]() Ale mort hur wymiata xDDDDDD
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mich_gier963: solo bedzie duzy waste(jak na twoj poziom...).
Jak juz tak jestes uparty to wez duzo bp mf i podciagnij troche mlvl... ![]() Jednak lepsze sa tomby ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No właśnie wiem, że tomby lepsze. Odpowiedzcie mi w temacie o Stone Tomb za tp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]()