|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() @Topic
Zjebaliście trochę tą akcje, lepiej już było uciekać na Fibule jak niemieliście gdzie ![]() przy wejściu na daszek i za najtów poty, zeby nie mogli ich przesunać i zrobić 1 sqm wolny jakby wchodzili to ich przesuwać ( Najlepiej na ukos w tym wypadku " \ " ) ] - Myślę, że to było by lepszym rozwiązaniem, dłużej byście przetrwali i kto wie może pare osób zabili ![]() Edit : Po tej waszej pierwszej akcji co wygraliście 5;2 ( Chyba, nie znam konkretnego wyniku ) się na was trochę zawiodłem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tif - 05-05-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S. War na furorze jest okej, dużo taktyki można się nauczyć xD Pozdro~
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() @panie up
ostatnio my scigalismy tengu i oni dostali a te kretyny wyszli z pz(tych 13 co padlo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Cytuj:
and by Mitzum Odezwal sie master Pvp, poza tym nie obraza sie ludzi ze swojej gildi wiesz? Moge ci obiecac ze za obrazenie Otto juz nie masz ceny do wyplacenia sie. Poza tym nie przypominam sobie zebys ty Nas gonil? Jedynie uciekales ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @marco zabawny jestes
ale jestem pvp master ja sam na cala gildie tengu a co do obrazania gildii , co cie to obchodzi :> tengu juz mi sie znudzilo obrazanie, po szwedzku po polsku ile mozna (zmienilem cel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: myslisz ze chce placic ? chyba ocipiales ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
A co go to obchodzi że obraża Otto? I Kto jest głupi aby za 90+ msa płacic? To nie są stare czasy, że sorc to najdłużej robiona postać... WT zrobi z ekipą gdy przegrają wojne na przykład na Thorie lub Selene, gdzie napewno łatwiej się wybić bo wielu polskich graczy potrafi zauważyć słabość swe... ;]
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
A ty jesteś niedorozwiniętym głupkiem. Typowe polacksowe myślenie "nie trzymasz z polakami tylko z inną narodowością to jesteś frajer". Rasist plx? Nawet nie chodzi o to jacy są, tylko o to ,że rodzą się tacy idioci co ty opowiadający takie farmazony. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Tez wole grac ze szwedami, jestem zly?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 06-05-2007 o 11:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() Polacy wczas rozpoczeli wojne.. no ale lepiej pużno niz wcale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() @Up
W zasadzie nie zgodzilbym sie z toba poniewaz samek emberius i marco josef znaja sie z tymi szweduchami lepiej niz polacy w wiekszosci gildii (o xerenie juz nie wspominam bo kamikaze to zlepek roznego rodzaju bydla choc niektorzy z nich to moi kumple a niektorym to nawet pacc zalatwilem :O) Generalnie to mam nadzieje ze tengu przegra i beda mieli no paymenty ale zwazywszy na strone finansowa to sam xuva ma wiecej kaski niz caly budzet kamikaze powiekszony dwukrotnie i to daje bardzo duza przewage tengu jesli chodzi o mozliwosc padania, bo wazne jest czy dana strona jest duzo online i potrafi sie zgrac a jak nawet ubijecie mitzuma 10x to co z tego jak on wbija expa a wy nie ;] Ostatnio edytowany przez krzysheak - 06-05-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|