|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() dzieki
![]() hehehe staramy sie ![]() pozdro baba |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Moim zdaniem del'toro by nie zmieniali serweru ponieważ w del'toro były postacie powiżej 100 lvl i niewiem czy komuś by się chciało zaczynać od nowa. A z resztą mieć taką potężną gildie i z niej rezygnować?? - moim zdaniem troche dziwne.
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() lol, nie wiedziałem, że wszyscy tak przed Del'Toro sikają...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
|
![]() Mam kolejną złą wiadomość dla grających na galanie. Grają tam dwaj najwięksi PA z Titani... Na Titani się nazywają Baban i Walther(mają tam hunta więc póki co nie grają), a na Galanie wiem ze Baban ma jeden z najwiekszych lvli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy mowia:
"a bo to nie mozliwe, przeciez oni maja 100lvl~ jak moga sie przenosic?" Ja wam odpowiem jak... bo w Tibii jest tylko jedna najlepsza rzecz... Nie sa to hunty na demony, nie jest to wykonywanie annihilatora czy innego trudnego questa, nie jest to PKowanie kilku osob(chociaz to jest na 2 miejscu)... TO SĄ WOJNY! Wojny juz od dawna sa w tibii bardzo popularne a ostatnio zauwazylem ze jest moda na przenoszenie sie na nowy swiat, PGowanie tam, a potem sie wypowiada wojne 2 najsilniejszej gildi badz calemu serverowi... Ludzie ida na nowy swiat, nabijaja 60~ lvl i tocza wielka wojne. Przegraja ida na nowy, wygraja... tu juz roznie jest czasem zostaja, czasem ida na nastepny ![]() Sam bylem swiadkiem jak kilka razy znajomi robili konferencje na kilkanascie/dziesiat osob i dowiadywali sie kto chetny na nowy swiat na wojne, itp. ![]() Wojny sa, byly i beda... bo wojny sa najlepsze ![]() I nie rozumiem tego strachu "AAAAA wielcy DT ida na X swiat!!!111 uciekajmy!!111razraz"... toz to zalosne... wiekszosc ludzi ktorzy tak krzycza maja niskie levele i ich wojna w bezposredni sposob bardzo rzadko spotyka, przewaznie ich aktywnosc na wojnie ogranicza sie do sprzedazy BP UHow po 3k albo blokowania wejscia do depo... wiec na cholere sie tak drzecie skoro was to nie bedize dotyczyc? Przeciez zaden DT was nie pogoni z jaskini rotow... Jak juz Abdul wspomnial wystarczy czasem poczytac tibia.com badz inne zagraniczne forum i bedziecie wiedziec co sie dzieje... nawet bez grania na danym swiecie... ![]() @Evaver: uwazaj na SDki moich kumpli ![]() ![]() ![]() Co do GMow, to pewnie sam dobrze wiesz ze na poczatku to oni zawsze sie czepiaja wszystkiego(sam tego doswiadczalem wiele razy :/ ) ale potem im sie odechciewa i wracaja do kumpli na ktorys ze starych swiatow ![]() @Gremlin: ja tez nie mam pojecia o co ci chodzilo z tym serverm BR, no ale wszystkim sie czasem zdazaja male poslizgi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dr.Omader
No no bardzo dobrze to ujoles ;> @reszta wiekszosc z was na bank nie wiedziala ze evaver zrobil na ruberze demon questa wtedy kiedy nie bylo tego update z czachami czyli demon legsy byly tylko i wylacznie JEDNE na servie i ludzie jezeli tak malo sie znacie a osoba ktora brala udzial w wydarzeniach o ktorych jest mowa to wie lepiej i nie wypada tej osoby wyzywac od noobow i innych ktorzy wiedza od was lepiej poprostu jest to zalosne. Powinniscie raczej pisac teksty typu "ile DT ma delete""jakie ksywki oni maja" "czy nadal zachowuja sie tak jak wczesniej' "jacy oni sa" itd itd. A ze evaver i inni lubia sie rozerwac po przez wojne to ich sprawa jest oni walcza a nie wy, wy i tak w tych wojnach nie bierzecie udzialu i nie macie pojecia czemu one wubuchaja. Nie wiecie to pytajcie a nie wyzywajcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() kiss Abdul za profesjonalne podejcie do tematu
DUZY + |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 12:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() @Żebyś się nie zdiwił, że będą atakować zwykłych. Dobijesz większy lvl i możesz być już narażony na ich hunty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom i sie zaczelo teraz slynne Dt graja na galanie i przejeli serw ;// ale juz mieli 3 wojny w<w 2 uczestniczylem> i mowie ze tam na glanie nie da sie normalnie grac juz bo sa 3 problemy ktore doycza Dt :
1. Juz musielem placic im za loot baga ktorego nawet nie wiedzialem ?<niby ja ukradlem> 2. Masz dobry lvl i zagrazasz im <huntuja cie> 3.Nie jestes z nimi to pozegnaj sie z galana Sikalafa and Xanedi rox ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ja wiem jak ma sie wiekszy lvl i sie dobrze do nich zagada to gra moze byc piekna poki oni beda tam grali a ty wraz z nimi w sojuszu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Abdul nie masz pojecia kim sa DT.
zbliz sie do nich z lvlem to za nic cie ubija jak swiniaka... NIE WEJDZIESZ Z NIMI W SOJUSZ... i zapewniam to ze oni zrobia sobie reda przez zabicie 10lvla czy 100lvla ich nie obchodzi. nie radze grac na galanie... to stracony czas
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Diamentowe Ostrze
HAHAHAHAH najpierw czytaj posty ktore sa wczesniej a nie ostatni post w temacie to bys sie dowiedzial co nie co. Znam DT lepiej niz ci sie wydaje ty ich tylko oznales gdy cie zabijali, uciekales lub jak przebiegali obok ciebie. Prosze cie czytaj co jest wczesniejszych postach... Z del'toro da sie wchodzic w sojusze i nie mow ze nie. Jak ty ze swoim 18 lvlem prubowales sie zaprzyjaznic z dt to wiadomo ze cie nie polubia. Masz sile, lvl i to sie z nimi zapoznasz i wejdziesz w sojusz wiec siedz cicho. A jak zblizach sie do ich lvlow i masz inne przekonania niz oni to oczywiste ze cie uwala tak jak kazdy inny |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Hm a demon legsy na ruberze to nie przypadkiem viper the pox?Cos mi tu nei pasuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Evaver byl z pox'ami na quescie i to on walil UE a Viper bodajze Blokowal |
|