![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Sam tak robisz.
Cytuj:
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhm..Jesli macie cos przeciwko mnie to was zasmuce..Wzieli mnie..I mowie wam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @OS
Jak chcesz ze mną pogadać zapraszam na gg. ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No cóż, aż się prosi powiedzieć: faceci - jak dzieci ;P
@ do prac Pracki nie są złe, ale niczym się nie wyróżniają z tłumu. Są pełne komerchy, napisów i bardzo krzykliwe. Brakuje im specyficznego klimatu. Są zapchane tanim efekciarstwem i tak naprawdę w zwykłym zastosowaniu żaden z nich nie zwróci specjalnej uwagi na nie. Radzę ci je potraktować jako start, taką rozgrzewkę przed prawdziwym maratonem. I o ile nie stracisz motywacji (wcześniej dawała ci ją walka o MTA), to możesz spokojnie brać się za coś poważniejszego (np. pixelart nieco lepszej jakości, jakieś pracki ręczne, czy większe i trudniejsze fotomontarze, retusze i przeróbki fotografii). Prace są średnie, nie wyróżniają się, ćwicz i pracuj... Ja osobiście nie dałam sobie tego zaszczytu odebrania sobie motywacji do pracy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2006
|
![]() @up popieram
cwicz i pracuj swiete slowa cos z Ciebie bedzie ![]() |
![]() |
![]() |