|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Develey
Mnie też sięone nie podobają, ale inaczej nie wyszło ![]() @dalione Wiem, w prologu dalem, bo wtedy o tym nie wiedziałem. @Aquin_Argante Jest miejsce, bedziesz nastepnym kuzynem. @Turok Dzieki za + hehe. Chcesz byc w fake'u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Trochę pusto w tym domku dziadziusia
![]() Ano i co jest z tym wyważaniem drzwi ?! To wygląda jakby on drzwi razem z pobliską ścianą wyważył... Aaa i nie ma gruzów ![]() I te drzwi krzywo jakoś "leżą". Ale tak to spoko. Ano i trochę się na SuperHero ratującego świat przed jakimś złym gościem ![]() Mam nadzieje ,że to nie ten temat ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
Taaaaaaaaaaaaakkkk ![]() a na koncu Bedzie zaglada Ale Rayza i Celoz Uratuja wszystkich ![]() czekam ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te dialogi jakieś takie komiczne w swojej prostocie. Wszystko się za szybko dzieje.
Swoją drogą, komiczne było z tymi drzwiami - wywalił je tylko po to, żeby po chwili wyjść z domu i szukać dziadka na zewnątrz. A z tymi kuzynami zabrzmiało to jakby jakaś przepowiednia kazała mu znaleźć akurat trzech. Jak się mówi 'pomoże mi moich trzech kuzynów', to trzeba mieć na myśli konkretne osoby - inaczej wygląda to bardzo dziwnie, że akurat trzech, nie czterech ani dwóch. W takim wypadku po prostu mówi się 'pomogą mi moi kuzyni'. I wszyscy się cieszą.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Misza
Tak, przepraszam za to. Z tymi kuzynami to błąd. Wyważył drzwi, a gdy zobaczyl, że nie ma dziadka to poszedł go poszukać. PIerwszy jego celem była pracownia dziadka - tam go znalazł. Dzieje się za szybko, co masz na myśli? EDIT: Nie mam neta, nie wiem kiedy zrobie następną część. Ten post pisze z laptopa. Ostatnio edytowany przez Noexie - 20-05-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
No ale cóż, rób dalej. Ma jakiś tam urok. Jak stare fejki.
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() To jest genialne chcialbym zobaczyc kolejna czesc juz wszysdkie widzialem jak na 1 to cool
10/10 BAJER ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Fejk jest okay
![]() Kargul przyszłem cię zabić! dobra ok zabijaj mnie ![]() Ja robe dwa facki: Jeden o ,,dwóch głupkach którzy kupili świat"- taki przerywnik przed czymś poważniejszym i wojna ostateczn- walka między kilkoma frakcjami, (Ronnidar, North Yarme, orkowie, minutaury, elfy, zjednoczone królestwo republik wolności [ZKRW], Utem i wyznawcami Ur'byla) a to wszystko podsyca Typowy Zły Czarownik (i frakcja złych demonów). Cała rzecz toczy się około roku 1396 w świecie Groth. Otóż to w 1232 (dokładniej 15 października 1232) Wybucha wojna o władzę w Hurm- niegdyś największym królestwie. Zaczyna się wojna domowa, a po niej rozpad państwa na mniejsze frakcje. ok. 1239 Frakcja wyznawców Ur'bylla przez przypadek wysadza w powietrze barierę chroniącą świat przed kataklizmem. Wysadzenie bariery, stworzyło najpotężniejsze zaklęcie, które nistety źle użyto. Źle użyte zaklęcie wysadziło w powietrze spory kawał świata i uwolniło zhibernacji Yonara.... Od tego czasu wszyscy zaczeli walczyć, po co i dlaczego nikt nie wie. Świat zelektryzowała wieść że pojawiłsię kufel Horna, mityczny kielich o potężnej mocy.... Zaczyna się morderczy wyścig... Kto pierwszy zdobędzie puchar? Jak zakończą sie losy Gronth? Wszystko to już wkrótce.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @UP
Ale zesz sie rozpisal o Swoim Fakeu-.-
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
To dobrze, że fake jest okay. Po co rozpisałeś się tak? Można powiedzieć, że zdradziłeś sens twojego fake'a. W ogóle to było nie potrzebne, tutaj się komentuje... - - - - - - - - - - Przeczytał ktoś mojego zedytowanego posta? Nie wiem kiedy będzie następna część, nie mam internetu na kompie, ten post pisze z laptopa. Na laptopie nie mam spritiw, outfitow itp. A nie chce mi się szukać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() Fake jest dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |