![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież jest Obsidian pod wodzą BioWare, ci panowie robili KOTORa II jako firma założona przez gigantów z BI - m.in. Avellona. Panowie się nie mogą upomnieć o swoje?
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 27-05-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Kogo obchodzi, kto robi gre. Wazne, zeby gra byla dobra. IMO powinni troszke dopiescic graficzke z tacticsa, zrobic ja bardziej broodna (cos w stylu F2 - bynajmniej ja mam takie wrazenie), dac wiekszy dobor pancerza, rozwoju postaci, mozliwosci wykonania zadan. Powiekszyc troche swiat, czyli ogolniej - wiecej, lepiej, ciekawiej i z klasa.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() I tak pewnie wyjdzie jakies gowno, dzisiejsze gry załamują mnie ...
Pamietam jak wymiatalem w heroski III - wyszla V jakis shit ;s Pamietam jak wymiatalem w Age of Empires II conquerors ![]() Wyszla III niby rewelacja - huj a nie gra .... teraz tez fallout bedzie reklamowany DIREXT 10 !! GRAFA MASAKRA !! Grafa grafa grafa ... Tibia nie ma grafy praktycznie, ogame tez, wszystkie gry na stronach internetowych nie maja grafya graja w nie ludzie na calym swiecie... zal.pl jest z dzisiejszymi grami ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 30-05-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mozna ssac juz teasera wiecej na
http://fallout.bethsoft.com/ http://www.youtube.com/watch?v=_t5zrFYPJ2g Ostatnio edytowany przez H.L - 05-06-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Subiektywna opinia, wg mnie zarowno AoE3 jak i HoMM V to gry rewelacyjne.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja się wstrzymam z oceną Fallout'a 3 do czasu jego wydania. I sprawdzę jak to będzie wyglądać jako całość.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teron'Gorefiend
Profesja: Rookstayer
Skille: +22fist
|
![]() Ostatnio naszło mnie żeby sobie poszperać w moich CD'kach z Clika! i znalazłem właśnie tę grę i mam takie pytanie: czy ta gra ma multi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Pamietam Fallout 1 to byla super gierka przechodzilem ta gre x razy za prawie za kazdym razem inaczej
![]() z innymi bronmi zabijalem innych bossow(supermutant boss jakis tam inny itd.) poprostu super gierka a BoS sux wogole inna jak caly fallout za bardzo przypomina mi Starcrafta ;p Cu |
![]() |
![]() |