|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Część 3 zatytuowana "Zdrada"
Po złapaniu Anusiaka i Matrixa, odbył się proces! ![]() Skazano ich na 5 lat więzienia, po wejściu do celi odbyła sie kłótnia pomiędzy dwoma skazańcami! Uspokoił ich dostawca jedzenia!: ![]() Anusiak zauważył że jego gang(Radzisz, Czesio i 2 nowych Jokefake i Szafar), przybywają aby go uwolnić! Akurat gdy strażnicy zmieniali warte! ![]() Wszyscy 4 zaczeli niszczyć kraty więzienne! Matrix prosił Anusiaka, aby jego też uwolnili! Anusiak podał jeden warunek! Matrix go przyjoł. ![]() Zniszczyli kraty, i zaczeli uciekać! Usłyszeli że strażnicy wracają, więc przyspieszyli tempa. ![]() Po 10 minutach, wieści o ucieczce Anusiaka i Matrixa dotarły aż do samego Ojca Chrzestnego całej mafi w której był Matrix(Measter - nazwa mafi). Ten bardzo sie zdenerwował i rozkazał zabić Matrixa po zmroku! ![]() Tymczasem 6 bohaterów dotarło do domku Radzisza. Odbyła się właśnie tam uroczysta przysięga Matrixa: ![]() Matrix wrócił do swojego domu, i poczuł się bardzo zmęczony! Postanowił położyć się spać! ![]() Gdy Matrix zasnoł, pojawili się szubrawcy z mafi Meastro! Maślana, Konieczko, Mociu i Kosarz! ![]() Kosarz i Mociu zabrali się do brudnej roboty, i zabili Matrixa(smutne ![]() ![]() 4 morderców prubowało ucieczki, niestety na ich niekorzyść pojawił się świadek morderstwa! 4 zabijaków postanowiło niedługo usunąć także i jego! ![]() Ciąg Dalszy Nastąpi! Czy Matrix przeżyje atak? Czy niewygodny świadek zostanie usunięty? Czy policja wkońcu schwyta oba gangi? Na te inne pytania odpowiedz dostaniecie w next częśći! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie podoba mi sie, nie chce mi sie wymieniac bledow.
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() wg mnie jedna z lepszych części , rób dalej
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fabula beznadziejna a z tymi wlatcami to juz plagiat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland /,,/
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() niepodoba mi się więć bez wiekszych szczegułów...2/10...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Jezu ludzie... Ten fake nie ma nic wspólnego z włatcami móch!!! A pozatym, jak piszecie ze wam się nie podoba to napiszcie co-.-
Wszyscy się rozeszli do domów! Następnego dnia, około godziny 11:00 Czesio wstał! Zauważył że posłaniec przyniósł gazete, więc postanowił ją odrazu przeczytać: ![]() Odrazu rzucił mu się na oczy artykuł na pierwszej stronie: ![]() Postanowił odrazu lecieć do swoich przyjaciół, powiedzieć im o tym ![]() Spotkał ich w pubie! Powiedział im o wszystkim! Postanowili że zemszczą się za Matrixa! ![]() Szli i szli! Ale nie wiedzieli, że idą prosto w pułapke! ![]() Szafar, słynący ze swego super słuchu, usłyszał coś... Ale co? ![]() CDN... Napięcie pozostaje duże... Czy banda Bang wpadną w pułapke zastawioną przez Komixxa i jego bande? Co usłyszał Szafar? Dowiecie się w next odcinku!
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
www.google.pl...
![]() |
#30 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() ![]() nastepnym razem nie kladz jednego tekstu na drugi bo ledwo przeczytalem
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() To po kolei każdy odcinek
![]() Odcinek 1: -kreski -podłoga za ścianą -UH'nął 4/10 Odcinek 2: -<myślałem że Konieczko to nazwisko o.0> -Konieczko zrobił stolca pod koniec? 3/10 Odcinek 3: -znowu za ścianą, na zewnątrz jest podłoga ;/ 4/10 Odcinek 4: -chaos -to co w odcinku 3 i 1 1/10 Ogólnie: -idiotyczne imiona -jak nie masz pomysłu to "se" weź wymyśl cokolwiek, a nie ściągasz po włatcach... -fabuła mi się nie podoba... Razem:15/40 Ocena w skali do 10: 2/10 Moja osobista ocena:1/10 Tylko się nie czepiaj że dużo minusów i kieruj się oceną która jest pogrubiona.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() @up
Ja tam się ciesze, że nei zaczął fake'a od "Dzieńdobry nazywam się Czesio" ... DNO i 100 metrów mułu |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mi się tu najbardziej nie podobają imiona, po prostu czuję wstręt do wm. A tak w ogóle to popatrz na tą fabułę i pomyśl, czy ona nie jest dresiarsko-debilna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Rookgaard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flamingo Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara