|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() @Up,
O to, że to było celowe. :D Cytuj:
Vial
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Nawet jeśli pisałeś, że nie są twoje, to i tak te słowa nic nie zmienią. Plagiat, jest plagiatem, a ty wziąłeś cudze prace bez uwczesnego pytania. Musisz wiedzieć, że to, iż ktoś zamieszcza gdzieś swoją prace, nie znaczy że równocześnie każdemu pozwala użyć ją do swych celów.
Jeśli bym cie teraz nie zreportował, to moje sumienie nie dało by mi spać, a jutro mam na 7:30 do szkoły (w dodatku pierwszy WF), więc musze sie wyspać.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() 98% tego "fake" pochodzi wolves on prey -.-
W "fake'u" do końca nie wiadomo o co chodzi. Te "efekty" mi przypominają jakieś bakterie pod mikroskopem ![]() A przez tego żula, elfickiego abstynenta spadłem z krzesła <auć>
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 21-05-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |