|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Violent Vel'Tisse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Mortals
Świat: Hiberna/Saphira
Poziom: 120
|
![]() Pobawie sie z wami
![]() ![]() 15:36 You advanced from Level 5 to Level 6. XDD edit ![]() 16:12 You advanced from Level 6 to Level 7. edit 2 ![]() 16:56 The Gatekeeper: IN DARASHIA! AND WHAT PROFESSION HAVE YOU CHOSEN: KNIGHT, PALADIN, SORCERER, OR DRUID? 16:56 Haxoticus Vel'Tisse [8]: Druid
[CHAR]Violent Vel'Tisse[/CHAR] [GUILD]Dark Mortals[/GUILD] Ostatnio edytowany przez Violent - 24-05-2007 o 18:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Świetne! Najlepszej jakości PKing w wykonaniu małych lvli.
A tak poza tym, lepiej było by porobić 8 lvle sorce na Infernie i tam jechać ostro bez ograniczeń! Byłbym chętny do teamu jak coś to PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Violent Vel'Tisse
Gildia: Dark Mortals
Świat: Hiberna/Saphira
Poziom: 120
|
![]() a ja dalej jade z koxem
![]() ![]() 18:32 You advanced from Level 9 to Level 10. ^^ 19:07 You advanced from Level 10 to Level 11. ^^ PM me plxor fast ![]()
[CHAR]Violent Vel'Tisse[/CHAR] [GUILD]Dark Mortals[/GUILD] Ostatnio edytowany przez Violent - 24-05-2007 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() wyzej byl dobry pomysl - to samo co robicie ale na Infernie lub jakims e-pvp
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() 20:26 21:43 You advanced from Level 7 to Level 8.
20:46 You see yourself. You are a sorcerer. 21:34 You advanced to magic level 1. 21:43 You advanced from Level 8 to Level 9. Jadymy z tym koksem ;] Pozdro ~Loleq Haxoticus. 22:19 You advanced to magic level 2. 22:23 You advanced from Level 9 to Level 10. Ostatnio edytowany przez Diuks - 24-05-2007 o 23:33. Powód: Awanse ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Na e-pvp to by byla taka jazda, ze by przyszedl 1 x 70 EK i nas wszystkich zabil zanim do bramy carlin bysmy doszli, a poza miastem nikogo nie ma, bo na servie jest po ... 200 osob online (i wiekszosc pacce). Chodzilibysmy przez godzine i zabili 1 osobe na 20 lvlu, a potem by jego pro przyszedl 40 lvl knighta i nas rozwalil, bo ma 1 bp uh :>
Skład ma już 26 osób. Nasza stronka jest już w cześci gotowa. Jest spis osób które zabiliśmy do tej pory (w ostatnim miesiącu tylko), informacja dla osób które padły, terminarz (ustalona data wydawania run, niedlugo termin PK bedzie), w dziale taktyki opisalem juz pierwsza taktyke PKowania i wariant "B" (sa screeny), w dziale taktyki jest tez link do TeamSpeak2, opis wlaczania i IP servera naszego. Jesli jestes w skladzie i nie masz loginu do naszej strony to napisz na GG do mnie jakie hasło chcesz miec, a wysle ci login i haslo do twojego konta. Stronka: www.haxoticus.gtw.pl NIGDY WIECEJ TAKICH NUMEROW! Jeden od nas pisze do mnie o 1 w nocy, ze poszedl solo PKowac i go gonil 18 sorc i 13 sorc red skull. Lognalem sie na knighta i pobieglem do niego. Zabilem tego 13 RS, 18 zwiał, przyszedł jakiś 16 sorc to go też zabił ten gosc nowy w skladzie (2 unjusty juz) i po chwili wpada 42 EK i zaczyna mnie lac. Mialem PZ po tym 13 RS i po zlozyciu 1.5 BP UH wyslalem BP parcelem i padlem knightem... czyli 1.5 BP UH w plecy i padl nasz 24 knight do trapowania (23 lvl teraz). Postanowilem, ze wypowiemy wojne (bez podawania nickow osob z skladu, oprocz mojego knighta nicka) gildi tego knighta (25-40 lvle, polowa na FACC). Jak sie juz kogos zabijemy od nich to napisze na forum tibia.com, ze prowadzimy w wojnie ![]()
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 25-05-2007 o 02:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() MY i ONI to chyba dwa rozne sklady, bo w skladzie Haxoticus do tej pory przewodzilem ja i Dimitri.. Dzisiaj tylko pare osob sie mnie sluchalo (glownie z starego skladu). Bylo 9 osob, dolaczylo 20. Dlaczego mamy mniejsza sile razenia? :> Cos jest nie tak.. mam filmy i znajde osob ktore nam wiecej szkodza niz pomagaja i od tej pory moga one sobie solo PKowac, bo w skladzie juz nie beda.
Taka walka jak dzisiaj wygladala mniej wiecej jak Duskiness na furorze. Najpierw zbiorka 30 minut, pakujemy runy, omawiamy plan, robimy szybki atak (robicie) i deadacie (ja nie padlem dzisiaj ani razu), i to w dodatku od sorca od nas z skladu, bo nie powiedzieliscie mu, ze jestescie z nim.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ Dokladnie tak to wygladalo, lepszy PK byl na foldzie.
Hail Gesior! /Dimitri
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
btw Hail Frapper! Ostatnio edytowany przez Lotress - 26-05-2007 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() Ja też się słuchałem.
Gesior (Tpl) 20:26:39 o 21:00 idziemy //Xezetto //XIII |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() Nagrajta i wrzucta, chetnie zobacze XIII w akcji xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Zacznijmy od tego, że ja grać w Tibię nie potrafię =)
Filmik nagram i oczywiście wrzucę, będziecie mieli się z czego śmiać. @down Tak, ale przejąłem go na 40lvlu. Głównie wbijałem mlvl, czasem na exp chodziłem na guardy =) Nic poza tym. Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 26-05-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |