![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() 10k powiadasz? to ja bym tak inwestował
(ceny ze świata Xantera) knight: noble arm:2k p legs:700gp crown helmet:2k guardian shield:2k Knight axe-2k to juz jest 8,7k plus czary: antidote;150gp? exura:170gp light-100gp to juz jest 9,2 i 20gp a reszte to wydalbym wedlug uznania pall: plate set:1k crossbow:500gp (ze sklepu) crown helmet:2k kupil jakies czary to na oko wyda sie 500gp to jest 4k reszte bym inwestował w runy i amunicje sorc/druid: bym zakupił dwie podstawowe różdzki (rody)(dragonbreath vortex)(snakebite moonlight):1k plate set:1k crown helmet:2k gyardian shield:2k wychodzi 4k reszte na czary i runy |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Palek
![]() -może (jeżeli ma dobry dist) kupić strzały/bolty i iść na porządnego hunta -może kupić monka (speary) i poskillować -może rozmnożyć kash$$$ ( http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=78695 ) (polecam sposób "Handel wtórny(sklep)") Knight ![]() -chyba tylko lepsze eq -runy lub mf dla druta, który będzie za nami chodził i nas "exura sio" -wał Sorc/Druid ![]() -runy (w tym piekielne SD ![]() -zostawić na czary, ew. różdżki P.S. U knighta nie zamieściłem skillowania, gdyż on może skillić na slime (palowi zostają speary pod poison fieldem) Ostatnio edytowany przez cichorek - 24-04-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Knight - 20 lv - Kupuje P set, Fire Sword i Dragon Shield... (Oczywiście to wszystko zależy od cen serva ale zakładając, że p set ~2k a FS i D shield ~4k to luzik ;P)
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Ja bym na twoim miejscu kupil okulary. Drugi temat na tej stronie to??? Uwaga <Fanfary> Przyklejone: Mam XX kasy. Co kupić?
Masz tu linka, bo pewnie i tak nie znajdziesz: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885
![]() Ostatnio edytowany przez Sacred Platinum Dragon - 24-04-2006 o 21:21. |
![]() |