|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Kto nie odróżnia, co złe, a co dobre, ten miana człowieka nie jest godzien.
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Po pierwsze jak macie sie wyzywac to zrobcie sobie kanal na Irc i se bluzgajcie
Wisi mi czy wychcecie wojny zakladac czy nie, obie guildie mysla ze kozacza Bo uwazaja ze Polska ruleZzzz (ja bym zalowal ze zalorzylem guidlie tylko dla Polakow ale to tak offtopic) Po trzecie Nie $orc tylko $cor Royalties will be mastersand they rox Angelic Order of shadows too (jakos tak) A poza tym poki ktos madry nie dobierze sie do pacery bedzie taki kit jak byl Ostatnio edytowany przez Rankor - 01-10-2004 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
BUUUU A JA ? CZEMU MNIE NIE WEŹMIECIE NA GALANE PLX PLX XD |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() @Rugon:
Nie badz taki ****a madry. Drzesz pape o swoj miecz a mnie dadas tez o*******il. I ja jakos nie robie z tego afery na pol pacery. A gdyby Mis wywalil fsa, nie wzialbys? Co? Szczerze watpie! @ontopic Glowny problem waszych gildi polega na tym, ze na 20-30 czlonkow max 10% to ludzie inteligentni. Reszta zajmuje sie odwalaniem kity i psuciem imienia gildi. Bo zamiast pomagac sobie nawzajem, kombinujecie jak sie dobrac do cudzej dupy. Pacera stala sie najgorszym swiatem non-pvp, wlasnie przez menelskich polaczkow grajacych z kafejek. Wstyd.
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() @Arras
Nie czepiaj sie shina bo to moj i saba jeden z best kumpli. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() A teraz opowiem historie klanu PP :
Pewnego dnia sabulus wpadł na pomysł założenia grupy ludzi którzy by sobie pomagali , tak wyglądała pierwsza nieoficjalna grupa , gdy sabek miał pacc założyl gildie Polish Power . Przyjmował samym polaków , później kilku powyrzucał , gdyż jak sam mówił " byli tylko dla fazy " XD . Zosatwił tych co mieli minimum 25 lvl albo tych którzy byli jego kumpli ( w tym ja XD) i tak rozwijała się gildia dopóki jakis szaleniec se pomyślał może założe pm? I tak zrobiło sie pm napoczątku przyjmowali all polaków nooby ( mis jogi ) osoby myślące ( wordi) itp. i gdy pewnego dnia lovozu ( ja XD) wszedł na forum na gildie zoabczył " wszytsko o pm " poczytał napisał a potem wyszły mu jakieś duperele i zaczela sie wojna |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() A teraz ja opowiem wam mniej wiecej historie guildy POLSKA MAFIA :
( nie umieszczam tego dla szpanu lecz dla informacji ) Nasz Lider Abedel i jego brat Movizoke ( obaj to moi wielcy kumple ) postanowili stworzyc Guilde i nie aby po to zeby zrobic konkurencje dla innych guild tylko po to by stowrzyc swoja wlasna EkIpE. Kupili sobie pacc i stwozyli wlasna POLSKA guilde. Zebrali Vickow i mieli juz oficjalna guilde w niedlugim czasie kupujac GH. Postanowili przyjmowac tylko polakow i tak sie to dzieje do tej pory. Pomagaja sobie w tej guildzie jak tylko mozna a nooby hmmm , to chyba w PP trza o nich pytac ... Do guildy zadnej nie mielismy pretensji ... Zalozylem temat na tym forum "Wszystko o Polskiej Mafi" i co sie nagle okazalo ze pewne osoby zaczely chyba zazdroscic i bluzgaja PM na tamtym temacie o ile si enei myle PP czlonkowie zaczeli a mysmy tylko ich ataki odpierali. Wojna slowna trfala . Lecz niestety kilka Osobek z PP wpadlo i rozjechalo wesele i tu sie zaczela WONA prawdziwa ... Do Sabulusa nic nie mam procz tego ze nei umie nad swymi ludzmi panowac , sam nic nie psol ale ich tez nie chcial nawet powstrzymac a potem wraz z nimi BH lurnol ... A dalsza czesc hitori to tylko .... Wojna slowna i nic pozatym bo co na pacerku zrobia na a my im ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Nieobecny.
|
![]() JESTESCIE SIEBIE WARCI A co do przekupstwa, robienia w pieluchy, wyzwisk, unoszenia sie i tym podobnych, to dziękujcie Bogu, że właśnie leci "Anthem of the World" Stratovariusa, bo jakbym zasadzil sobie cos mocniejszego, to poszłyby bany. Zachowujecie się poprostu jak dzieci w piaskownicy. |
![]() |