|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() -Nick forum tibia.pl (Obowiązkowo) Każdy powinien mieć!
Rosi -Imię Filip -Wiek (nie obowiązkowo) 13 -Jaki miałeś największy lvl w tibi, podaj nick tej postaci ;} (obowiązkowo, nie chcemy newbie ;/) 46 Horthead obecnie sprzedany i zjechany. Mam jeszcze 27 Druida Steve Rexton i parę postaci 25 lvl. -Pomysł na nazwę rodziny (nie obowiązkowo, lecz mile widziane ) - -Pomysł na server (z uzasadnieniem) - -Czy byś był w stanie kupić pacca (nie obowiązkowo) Tak, jeśli będzie dobra ekipa i będą grać zakupie na 25+ -Jaką profesję byś preferował? Knight? Może Sorc? -Kontakt (gg, mail, ew. kom.) GG: 6781422 -Napisz coś o sobie ;} No cóż, małe lvle miałem, ale to tylko dlatego, że moi koledzy często kończyli grać na 30 lvl. Nawet szybko expie. Jeśli ktoś chcę dowiedzieć się o mnie więcej niech napiszę na gg. Ale na początku niech się przedstawi. R.
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() A moze zrobimy Rodzinke Slayerow np Slayer xxx lub xxx Slayer co wy na to??
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
|
![]() Nick: Carlo
Imię: Erwin Wiek: 15 Lvl postaci: Yoko Tar 58ek Pacera Server: No więc proponuję Thorię, gdyż od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zmianą serva. Przeanalizowałem sytuację i ta opcja wydała mi się najlepsza, gdyż jest tam mało h-lvli (możliwość wybicia się), stosunkowo mało noobstwa i pk (właściwie to się jeszcze nie spotkałem). Pacc: aktualnie posiadam i raczej cały czas jest Prof.: Paladin na Thorii, gdyż taką postać tam już posiadam (aktualnie 9lvl) Kontakt: Wolę na razie nie podawać żadnych szczególnych, najlepiej ten temat albo gra: Pacera - Yoko Tar, lub Thoria - Ilman Coś o sobie: Poznacie mnie jak założymy rodzinkę, wcześniej nie ma sensu Edit: Sorki, nie przeczytałem uważnie pierwszego posta. Mimo to, gdyby się znalazło dla mnie miejsce to dziękuję. Jeśli nie to trudno. Ostatnio edytowany przez Carlo - 27-05-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak tak to: <Tu było moje zgłoszenie, jednak ono nie jest aktualne> Jak by było nie ważne już to trudno... Ad.2x down: Mnie to nie dotyczy ![]() @edit: Jakbyś nie przyjął to napisz...bo ja szukam jakiejś rodzinki/gildi z którą mógłbym zacząć i grać na jakimś serwerze ![]() <chociaż ostatnio to mało możliwe>
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 29-05-2007 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() proponuje wbic na Xerene
![]() gram tam 3 dni i jest gitarka. wiecej info moge podac PM lub na gg ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() żenada... rodziny sie robi przenoszac sie na nowy serv z KUMPLAMI , a nie z ogloszenia, polowa z tych tutaj ucieknie przy pierwszym huncie...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Malvera
Poziom: 116
|
![]() -Ynabejop
-Michał -póki co 16 ![]() -108ek, 64ms, 66rp, pare 40~ nicki mogę Ci na pw napisać, bo prawie wszyscy mają hunty na skutek wojn itp. -xxx Pontheus (chociaz z tego co czytalem nazwe wybrano) -Malvera <- serv br, gdzie sa wolne expowiska, kazdy br sie boi zrobic pz'eta i nie ma jak to ujrzeć "br plx" ![]() -mam, nie pierwszego -grałem każdym vocem, i jestem pewien ze będzie to sorc... [email protected] -Po wakacjach wybieram sie do liceum, interesuje sie komputerami a szczegolnie programami uzytkowymi, slucham rocka, nienawidze przedmiotow scislych, jesli chodzi o tobie gram 2~ lata |
![]() |
![]() |