Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-10-2004, 20:01   #21
Pelkas
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 10 2004

Problem Wszyscy jestescie Noooooooooooobami !!!

Wszyscy jesteście nooooooobami !!!!!!!!!Te forum jest po to aby dawać na nie niezłe zdjątka !! a te akurat były fajne !! A zresztą mało jest ratów ?? I pomyślcie kto wyrabia opinie , że polacy to nooby
Pelkas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-10-2004, 20:51   #22
Zegenis
Użytkownik Forum

Zegenis's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!

Profesja: Elite Knight
Domyślny

re up: np. ty bo po 1 Zakładasz temat w ktorym prosisz o itemy
po 2 chcialo by ci sie po rata leść ?
stary 13-10-2004, 09:14   #23
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pelkas
Wszyscy jesteście nooooooobami !!!!!!!!!Te forum jest po to aby dawać na nie niezłe zdjątka !! a te akurat były fajne !! A zresztą mało jest ratów ?? I pomyślcie kto wyrabia opinie , że polacy to nooby
Ty jesteś nienormalny wiesz? pociebie po prostu trzeba po takich wysyłać oddziały

które doprowadzały by takich jak ty do kata , który z radością spełniłby swą powinność wzglendem wszystkich graczy tibii
I nikt nie powinien po tobie płakać X-> X<-
Jesteś tylko wrzodem, który irytuje innych i utrudnia im życie bo zamiast w spokoju sobie trenować to muszą dać jakiemuś frajerowi nauczkę tracąc tylko czas bo w tym topicu widać, że niczego się nie nauczyłeś.
Pamiętaj, że w Tibii też są jakieś zasady, które albo przestrzegasz albo jesteś wyrzutkiem.

To było skierowane do tych, którzy popierają takie akcje jak na zdjęciach z pierwszego posta.

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 13-10-2004 o 09:17.
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 15:02   #24
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Straszna by ci się krzywda stała gdyby ci rata zabili? A zabawa z tego przednia

Dla mnie straszna. Nie mam zamiaru zawalać po rata i przerywać trening tylko dlatego, że jakiś idiota chce się pośmiać.

Straszne takie przerywanie na minutę treningu, ale to sprawa tego jak kto to odbiera, na przykład ja na miejscu tego kto rata stracił miałbym świetną frajdę z zabicia winowajcy.

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez ketsok
Lol ty myslisz czlowieku ze to omj main char? jeslit ak to lepiej ty sobie strzel w łeb..to ejst char do robienia z***ów i zmaieszczania ich an forum lolu

Zagłądzie zapewne nie o to chodziło i w pełni sięz nim zgadzam. Jesteś koleś idiotą. Dlaczego? Bo masz w dupie innych graczy. Ty do gry w multi się nie nadajesz. Pograj sobie lepiej w pasiansa.
Zastanów siękto wyrabia opinię 'polacy to Nooby"
To w 100% prawda... Ale nieoduczysz nikogo takich zachowań i jedynie możesz mieć nadzieję że jego gramatyka się zmieni bo dalej będzie takie rzeczy robił. I wiem że nie powinienem pisać że to fajne bo to tylko na pierwszy rzut oka może 'fajnie' wyglądać

Cytuj:
Jak się uargumentowana krytyka nie podoba to już nie jest niczyja wina jak tylko twoja i nie musisz na wszystkich wokoło bluźnić tlyko z tego powodu, radzę się uspokoić albo po prostu nie zaśmiecać forum takimi postami... które i tak nikomu nic nie dadzą poza smutkiem że kolejny n00b z polski poszedł w main.

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 13-10-2004 o 15:03.
Vegefa Ziom jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 15:06   #25
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vegefa Ziom
Straszne takie przerywanie na minutę treningu, ale to sprawa tego jak kto to odbiera, na przykład ja na miejscu tego kto rata stracił miałbym świetną frajdę z zabicia winowajcy.
Przez taką "świetną frajdę" mam trzeci raz red skulla...wiele razy byłem o krok od śmierci z powodu tej czaszki. Na początku może się takie zabijanie Rat killerów wydawać zabawne i ciekawe, ale z czasem - uwierz, masz dość.
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-10-2004, 15:51   #26
waR-MaGe
Użytkownik Forum

waR-MaGe's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003

waR-MaGe ma numer GG 4275086
Problem

Czy wam jest miło jak przedstawicie się jako Polak to ludzie wyzywają was od noobów, uciekają? Mi nie, i chyba wam też. Więc po co robicie takie głupie rzeczy? Jak dla mnie zdjęcia kiczowate.. zaczepiscie ktos mnie atakuje !! Zrobie Screena!! YAY!! a pomysł z ratami? Uh.. Ja już nie gram.. pewnie większość odbierze mnie przez tego posta za "żelazną dziewicę", ale co mi tam.. forum jest po to aby wyrażać swoje poglądy!! Więc dodaję swój
waR-MaGe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania