|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bayla Amesh
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia.
|
![]() 1. Wg. mnie nie uda Ci się solo.
2. Jak chcesz się zmierzyć z DLem polecam : ~ Blockera... doświadczonego. ~ Tower na Dragon Lair w Venore (1 resp jedyny problem to smoki które możesz napotkać po drodze do smoczego lorda ^^ ~ Kilka Bp manasów oraz run Sd. Sdkow 1.5bp -/+ mfów 3bp -/+ Btw. Po co to chcesz zrobić ? Myślisz że będziesz lepszy? Jeżeli tak to prezentujesz postawe dzieciaka (10lat+allegro) ![]() _______________________________ ~Just do it~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Poland :D
Imię: Shadow Sharker
Profesja: Knight
Skille: ee...
|
![]() Cytuj:
oho widzę ze pan miał największy lvl 10 ![]() A co do solo Ssa chyba Ci sie nei przyda ![]() Lepiej weź "Elven Ammy" i Kilka "Might Ringów" Dl ma 1,9k hp Według tibi.pl zadajesz takie obrażenia z sd. Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 120 do 169 czyli bpkiem sd zabierzesz mu od 2,4k hp do 3,3k hp~ Liczmy że sie leczy !!! A z hmm będziesz bić po Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 20 do 40 Więc zanim go zlejesz zdąży sie uleczyć do fulla. weź więc 1,5bp sd ,weź Energy ringa gdyby sie skończyła utama. Mf zejdzie dużo =/ licząc ze na 1 wyjście do góry zejdzie ci z 300 many (średnio) a dl padnie po ok. 20 wychodzeniach na gore. Mf doda ci średnio ok.100 many wiec zejdzie ci 3 bp mf weź 4-5bp mf zawsze może zejść więcej mf. To chyba na tyle ;p życzę powodzenia i jakiegoś fajnego loota ![]() Sry jak są jakieś błędy By Shark ;p
Moje gg: 4301734 19:29 Stycky [15]: wyczarujeesz scouta? 19:29 Stycky [15]: plz fajny on 19:29 Stycky [15]: plz Oryginalna rozmowa zaczerpnięta z pk mojego kumpla ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Shark - 07-06-2007 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() @Shark
Cytuj:
PS: To znaczy, ze ma zabic go sam ![]() Jak mu sie skoncza manasy to chyba nie bedzie wchodzil do niego z 250hp, bo padnie od jednego f.wave, wiec po co ten bp uh? @Down Mam wrazenie, ze Ty nigdy nie byles na dl. Jesli tak to wiedz, ze nie warto sie wypowiadac o tym o czym niezbyt wiele (albo i wcale) sie wie. Widze jednak, ze przylozyles sie do posta. Wszystko ladnie wyliczone, z tym, ze w praktyce (przynajmniej mi) zawsze wychodzi inaczej ![]()
Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. Ostatnio edytowany przez GothicMaster - 07-06-2007 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mówię o tym że jak będzie wracać z tego dl'a
A miał go ktoś odprowadzić czy jakoś tak :S A może po prostu <żal me> =/ Nie wiem coś głupoty plotę.... ![]() Oka usunę to z uhami ;p Ale ogólnie może być? ![]()
Moje gg: 4301734 19:29 Stycky [15]: wyczarujeesz scouta? 19:29 Stycky [15]: plz fajny on 19:29 Stycky [15]: plz Oryginalna rozmowa zaczerpnięta z pk mojego kumpla ![]() Ostatnio edytowany przez Mr.Shark - 07-06-2007 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Świat: SecurA
Poziom: 28
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Witam
Po 1 nie gram w tibie zeby miec duzy lvl tylko trzeba wszystkiego probowac, no i mi to sie udalo ![]() Nie wiem ile run poszlo, ale duzo a loot i tak nie dopisal. Temat mozna zamknac, thx na odp. Edit : Czasem było goraco wychodzilem z 30-40 hp ![]() Ostatnio edytowany przez __AdixxeR__ - 07-06-2007 o 20:02. Powód: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to gratulacje
![]() Szkoda tylko ze loot nie dopisał ![]()
Moje gg: 4301734 19:29 Stycky [15]: wyczarujeesz scouta? 19:29 Stycky [15]: plz fajny on 19:29 Stycky [15]: plz Oryginalna rozmowa zaczerpnięta z pk mojego kumpla ![]() |
![]() |
![]() |