![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na prawde to mialem wam pokazac pewnego gifa z tym zwiazanego, ale nie moglem znalesc w czelusciach mojego dysku twardego. Tamto byloby lepsze. Hehe.
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() Ministerstwo Oświaty lepiej by, te 50zł na każdego ucznia jako dopłatę do mundurka, przeznaczyło na dokarmianie dzieci, pomoce naukowe i najpotrzebniejsze rzeczy jak podręczniki dla ubogich.
BTW Co to za jednolitość? Jak ktoś ma kasę to odwali sobie taki mundurek, który byłby więcej warty niż wszystkie samochody nauczycieli, które stoją pod szkołą. |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Blondynka
|
![]() Cytuj:
1) Znajac polske to nie ma szans. Poza tym, moze tym najbiedniejszym sie kupi. Ok. Ale co z tymi "srednimi"? Wydac na raz, powiedzmy dna 2 dzieci jakies 400 zl (dzieci rosna!) to nie jest taki maly wydatek. 2) No w sumie z tym sie zgadzam. 3) W ogole.. W szkole spedza sie prawie caly dzien, i gdzie tu miec jakis styl? 4) Niby tak.. Wtedy byl by koszmar. Ale jakie sa jednak te projekty? T-shirt i bluza? No sorki... Co to ma byc... Gorzej niz worek na smieci. A znajac zycie - ten t-shirt po miesiacu sie popsuje. I co dalej? Te projety sa w ogole bez gustu.. Byle cos bylo. 5) Gdzie jest ten podzial? Wlasnie skonczylam szkole.. I jakos nigdy go nie widzialam. Jak mozna tzw bogactwo pokazac? Bluzka za 200 zl? U mnie bysmy taka laske wysmiali... Poza tym, sa telefony, mp3, spodnie, buty... Torby, plecaki, samochody. I kamizelka ukryje podzial, jesli on w ogole jest? 6). Nadal beda mogly. Do t-shirt jakas mini. I prosze. Ale to ich sprawa. Ja mam to gdzies, moge sie jedynie smiac. Mi to w ogole nie przeszkadza, swiadczy tylko o ich "inteligencji". 7) Nigdy tak nie bedzie.. Dla mnie mundurki w obecnej formie to strata pieniedzy i proba ograniczenia na sile mlodziezy. I oczywiscie wmowienia wszystkim, jaka ona zla, niedobra, niewychowana etc... @up Albo moze nie mundurek, ale dodatki czy reszte stroju... Zawsze da sie pokazac kase jak sie chce. Tylko po co? @edit Moze dla Ciebie kolor czy kroj to nie problem. Lecz dla mnie na przyklad tak. Po prostu bym nie zalozyla. Nie umiem nosic ubran, ktore mi sie nie podobaja. Jak juz mam - to na pewno nie uwazam. W koncu jestem dziewczyna... Cytuj:
@edit2 Sorki za bledy ;P. Poprawione.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 06-06-2007 o 22:05. |
||
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() A tak w ogóle: Chodź sobie w takim mundurku w czerwcu ; dddd.
Zdechniesz zanim dojdziesz do samych schodów ![]() @down Tak, tak! Śpiewajmy! Też jestem za! ; d Ale mundurkom dalej mówię "nie". Ostatnio edytowany przez Technick - 06-06-2007 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Zaspiewajmy!
"Atakuja klony, beda nas miliony, dzisiaj polska, i europa, jutro caly glob" ; D W sumie to na poczatku sie burzylem. Ale eleganckie spodnie od garnituru/jeansy i biala koszulka/koszula, czemu nie. @Slythia A tak w ogole, to pisze sie w ogole.
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 06-06-2007 o 21:48. |
||
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() Inteligencja nie ma nic do ubioru, tak samo jak nie dotyczy obycia. Można mieć 142 IQ i zachowywać się a'la Lady "Kisiel w gaciach". Jeśli jakaś chodzi w mini i w dodatku jest okropnym pasztetem to sory - ja takiej szkoły nie chcę... Pamiętam jeszcze "świetność" naszej podstawówki, gdy dziewczyny zaczęły się ubierać w jakieś dziwne ciuchy. Nie ma to jak oglądać krzywe nogi dziewczyny z twarzą jakby właśnie kichała. Jakieś słodkie idiotki itp. itd. ubierają się w ten sposób, bo myślą, że są wtedy sexy. Gówno prawda, kał popsikany odświeżaczem nadal będzie kałem ;p Mnie bardziej pociąga inny strój... ale to nie o tym jest temat. Kończąc moją wypowiedź zaznaczę, iż np. The Pussycat Dolls nigdy nie będą lepsze od np. Cameron Diaz, czy Shakiry, tak samo jak Lambo nigdy nie przerośnie Maybacha. Tyle.
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() Nie tyle inteligencje, lecz po stroju widac szacunek do siebie.. Jesli laska wyglada jak dziwka to sory, ale nie moge powiedziec, ze jest bardzo inteligentna. Jakos mi to nie pasuje. Ale to moja opinia, mozna sie z nia nie zgadzac. @up Osobiscie nie lubie zespolow/teledyskow, w ktorych kobiety to ozdoby. Najczesciej w strojach... Duzo pokazujacych. Dla mnie to jest niesmaczne. W stylu reklam na niemieckich tv w nocy. Owszem, lubie sie ladnie ubrac. Ale moj stroj nie mowi, ze chce sie z kims zaraz przespac... Najlepiej tu i teraz... Znow bedzie karanie (niektrzy tak to odbieraja) wszystkich za pare osob... Odpowiedzialnosc zbiorowa, kocham to. @edit ktorys tam Latem.. Albo zima. Nie zawsze da sie wiecej rzeczy na siebie wlozyc.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 06-06-2007 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Ja jestem za. Mam nadzieję tylko, że nie będę musiała chodzić w spódnicach, których nie cierpię. Wiem, że u mnie w gimnazjum mundurki upodobnią nas do drogówki, ale przynajmniej nas na przejściu nie potrącą. Moje wszystkie koleżanki się buntuję i uważają się za wielce pokrzywdzone. Ot mi powód.
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ale jestem przeciw mundurkom..Glownie ze niemoge nosic moich Bluz i bluzek ![]() ![]() Ale moga byc xD co za teamt ;]
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 06-06-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Mundurki są zue.
A tak na serio nie podoba mi się ten pomysł. Ograniczyły by one 'wolność' ucznia, stanowiły by one duży wydatek dla biednych rodzin, blebleble - wszystkie te argumenty-na nie, co były napisane wyżej popieram. |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Byc zgredem w wieku 17 lat to straszna rzecz ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Lokacja: Opole